Zona metropolitană BucureștiPrezentarea rețelei de tramvai din București

Topic: Linia circulară 1/10: Romprim - Pasaj Basarab - Romprim

1124 posts, 393492 views

Go to page:  1  ... 75 76 77 78 79 80 81

📖 Pagination options
Re: Linia circulară 1/10: Romprim - Pasaj Basarab - Romprim andreiiul

andreiiul wrote here:
Si din nou patrimoniul PMB ajunge unde in curtile PS4 si acolo se pierde. Ma refer la gardurile demontate de pe Vacaresti. Se repeda speta Oltenitei.

Dupa ce am scris mesajul citat, am trimis o petitie catre PMB. Acestia au redirectionat-o catre ASB si STB. ASB au redirectionat la randul lor catre PS4 (acolo s-a oprit acest fir al petitiei). STB mi-a trimis raspunsul de mai jos.
Screenshot 2026-07-02 111601.png (72.5 KB; downloaded 1115 times)

In sfarsit aflam si ce s-a intamplat cu gardurile de pe Oltenitei (cand si daca vor reaparea la loc nu stim; probabil niciodata).

Re: Linia circulară 1/10: Romprim - Pasaj Basarab - Romprim panda

Se mai stie ceva de macazul de la Iancului? Gen repararea lui? In timpul saptamanii am vazut de mai multe ori caz ca macazul era setat spre o directie si vin doua tramiave (1,5) primul directia opusa al doilea directia in care era macazul. Se pierde mult timp aici si se face si coada de masini care nu nu pot trece de tramvaiele din intersectie.
Sau soluția gratis,  daca sunt doua tramvaie al doilea sa astepte pana primul trece de macaz si doar apoi sa avanseze la macaz

Re: Linia circulară 1/10: Romprim - Pasaj Basarab - Romprim ByOnu

Nu inteleg solutia "gratis". Care sunt pasii? Nu imi e clar.

Re: Linia circulară 1/10: Romprim - Pasaj Basarab - Romprim panda

Soluția gratis (adică dacă nu vor sa facă nimic cu macazul de la Iancului) reformulată, să le zică vatmanilor să nu mai intre 2 tramvaie in intersecție, să nu mai blocheze masinile care fac stânga pe sos Iancului.

Go to page:  1  ... 75 76 77 78 79 80 81

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Prezentarea rețelei de tramvai din București  • 
Choose destination

Since our 2724 forum members have written 467235 posts in 5833 topics and 545 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”