Zona metropolitană BucureștiParcul de vehicule al operatorilor din București și IlfovTramvaie STB

Topic: Achiziția a 40+60 de tramvaie noi din gama 18 metri

734 posts, 276082 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 47 48 49 50 51 52 53

📖 Pagination options
Re: Achiziția a 40+60 de tramvaie noi din gama 18 metri survola

Și partea subliniată de mine mi se pare interesantă:
„În ultimii șase ani, demersurile GRAMPET Group și ale Electroputere VFU Pașcani au avut un singur obiectiv: semnarea contractului atribuit în urma licitației din 2019 și construirea tramvaielor în România.
Oare așa o fi?

Re: Achiziția a 40+60 de tramvaie noi din gama 18 metri aztec

Cum spunea...cineva senin..
"Marketing"...la fel ca si renuntarea la 90% din penalizari..

Re: Achiziția a 40+60 de tramvaie noi din gama 18 metri shoppy

Da, din nefericirea lumea, cand aude produs in Romania, ne luptam cu coruptia, facem ordine, facem curatenie, reparam, pune botul si nu numai ca te cred dar ti se mai si baga avocat gratuit fara sa verifice ce si cum se face defapt. Iar cu penalizarile, daca este clar ca nu o sa le mai vezi niciodata, mai bine renunti voluntar la ele, din seria daca e ordin atunci scrieti ca m-am oferit voluntar.

Re: Achiziția a 40+60 de tramvaie noi din gama 18 metri Nenea_titi

Nu numai, PRODUS ÎN ROMÂNIA și-a făcut multă vreme echivalentul cu DE PROASTĂ CALITATE. Și pe bună dreptate.

Re: Achiziția a 40+60 de tramvaie noi din gama 18 metri Puss in Boots

Pai asta vine de dinainte de 89. Cel putin la nivelul de tramvaie.....calitate pura.

Re: Achiziția a 40+60 de tramvaie noi din gama 18 metri Nenea_titi

Din păcate, s-a păstrat și după.
De ce ? Suntem o țară cu tradiție în nimic. Nu am fost în stare să fructificăm nimic. În niciun domeniu. Și chiar și cu licențe &Co, tot un rahat a ieșit. De ce ? E păcat să pui șurub când merge cu sârmă.

Go to page:  1  ... 47 48 49 50 51 52 53

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Tramvaie STB  • 
Choose destination

Since our 2718 forum members have written 466428 posts in 5824 topics and 545 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”