Totul despre transporturi şi infrastructura adiacentăAspecte diverse din transporturi şi infrastructurăEvenimente și expoziții

Topic: Festivalul Tatra (11-12 / 18-19 iulie 2026)

59 posts, 15152 views

Go to page:  1 2 3 4 5

📖 Pagination options
Re: Tatra T4R Nenea_titi

Până la urmă, se transportă oameni, nu saci de cartofi.
Mai mult, tramvaiele sunt vechi și trebuie menajate, nu mai poți merge cu ele ca în tinereți.

Re: Festivalul Tatra (11-12 / 18-19 iulie 2026) WT_fan06

Și asta, și faptul că s-a încetinit pentru poze și faptul că unele staționări erau mai lungi și nu aveau de ce să forțeze vagoanele.

Am fost cu ambele cupluri (în solo nu am prins loc 😂) și am fost mulțumit de accelerația lor. Au fost destule momente când s-a circulat repede.

Re: Festivalul Tatra (11-12 / 18-19 iulie 2026) Nenea_titi

Eu am mers pe 35 pe Timișoara. Viteza era normală, ca atunci când se circula cu Tatre. Dar normal, trebuie respectate normele de siguranță. Sunt vechi și defecte pot surveni oricând. Oricum a fost binevenit acest festival de rămas bun. E bine că măcar astea 7 rămân.  Și că nu le duce de pe traseul de rămas bun la autogen, atunci ar fi fost mai trist.

Ca fapt divers, când s-au scos EP V3A pe la mijlocul lui iunie, azi erau majoritatea în traseu, a doua zi, niciunul. Fenomenul a trecut oarecum neobservat, deoarece oricum multe la Bucureștii Noi erau deja Alb-Galben-Gri, iar vagoanele V2A și V3A care le-au luat locul aveau aceleași culori. Poate va avea și Ikarus 415 același festival de rămas bun, deoarece multe au depășit DACurile ca durată de serviciu.

Go to page:  1 2 3 4 5

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Evenimente și expoziții  • 
Choose destination

Since our 2722 forum members have written 466837 posts in 5825 topics and 545 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”