Zona metropolitană BucureștiParcul de vehicule al operatorilor din București și IlfovTramvaie STB

Topic: Astra Imperio Metropolitan

2904 posts, 1062178 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 202 203 204 205 206 207 208

📖 Pagination options
Re: Astra Imperio Metropolitan ByOnu

Trist ca incep sa iasa din garantie, iar PMB/STB nu au luptat pentru remedierea problemei de la trenul de rulare. + Afisajele scunde care doar afiseaza "STB Linia x". Si probabil alte probleme ce trebuiau rezolvate, chiar si prin instanta.

Re: Astra Imperio Metropolitan Nenea_titi

Acum că garanția a luat sfârșit, să vedem cum revin după vreun defect...cât stau imobilizate.

Re: Astra Imperio Metropolitan ByOnu

Mie imi pare rau ... imi pare rau ca in loc sa POT sustine industria romaneasca cu inima deschisa, producatorul s-a dovedit a fi ... nepasator. Nepasator ca tramvaiul care ar trebui sa fie CARTEA DE VIZITA a companiei in capitala tarii este un pickhummer care exaspereaza jumatate din cetatenii orasului.

Ce client international vine la Bucuresti, le vede, ..le aude, si spune < PERFECT, D-ASTEA VREM SI NOI, 50 DE BUCATI, VA RUGAM >?

Totul in timpurile acestea foarte incerte in care ... da, avem nevoie de locuri de munca in tara, si avem nevoie ca acest capital sa ramana in tara. Ca simplu cetatean imi doresc ca Astra sa reuseasca, sa se dezvolte si castige cat mai multe contracte. Dar ca bucurestean, imi doresc producatori care sa nu isi mai bata joc de orasele in care livreaza. Si slava cerului, sunt destui...

Re: Astra Imperio Metropolitan Nenea_titi

Aia cu "românesc, dăm de muncă la români " a fost o fumigenă. A fost un fel de EUROBUS DIAMOND. Adică modern, dar cu destul de multe probleme. Mai rău a fost că ASTRA a mers pe cârpeli românești, au rezistat că au oferit garanție pentru situații în care alți producători scoteau tramvaiul din garanție la ieșirea din depou. Nu e ok nici așa. Au fost folosite pe linii proaste (dar parcă ASTRA a zis că pot merge pe toate liniile STB fără probleme)...au alergat doar după contract. Dacă era un producător de top, nici nu se băga la București.
Și eu îmi doresc ca ASTRA să reușească...dar cu produse și aftersales de calitate. Nu cu "legătură cu sârme " și niște produse care nu au făcut un mare upgrade la transportul public.
Oare ASTRA s-a sesizat când lumea a spus că "tramvaiele lor sunt mai zgomotoase decât alea vechi " ? Nu prea cred...dovadă că multe toacă pietre când merg. Zilele trecute am mers pe Colentina - Moșilor. Este inadmisibil să meargă în halul ăla niște tramvaie noi. Plus că probleme au avut destule...afară de accidente. Zgomot au și în alte orașe. Mai rău ca alte tramvaie.

Noi, locuitorii de pe 41, inițial ne-am bucurat că avem tramvaie noi...dar după 4 luni, deja apăreau probleme, zdranganeli, blocat linie, de apărea mereu 641.

Se zice că vatmanii nu știu să le conducă...pleacă și frânează patinat. Ok, tramvaiul nu are niște secvențe de plecare și frânare? Adică, dacă vatmanul e prost...măcar tramvaiul să fie deștept. Adică dacă țăranul de vatman apasă la.maxim manșa, tramvaiul să plece lin, nu cu patinaj, la fel și la frânare. Nu...la noi pleacă cu patinaj de tatra sau V3A, opresc ca niște EP V3A cu federe (bloca roata și se ducea târâș)...se.zicea că se face bypass la știu eu ce sisteme...au voie ?

Fix ca la Otokar și la Astra.

Re: Astra Imperio Metropolitan Vlad.Mm

Pe 3864 de pe linia 21 aerul conditionat merge cu taraita. E mai racoare afara decat in tramvai.

Re: Astra Imperio Metropolitan Gabyyyyyy9001

Pe 3883 primele doua tronsoane saună, pe al treilea așa și așa și ultimul congelator, nu știu ce se întâmplă cu acest aer condiționat

Go to page:  1  ... 202 203 204 205 206 207 208

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Tramvaie STB  • 
Choose destination

Since our 2717 forum members have written 466105 posts in 5821 topics and 545 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”