Topic: Repartizarea tramvaielor
2610 posts, 809498 views
📖 Pagination options
- Gabyyyyyy9001
-
Posted:
-
Re: Repartizarea tramvaielor
Gabyyyyyy9001
V3A-93-PPC 312 este prezent pe linia 41, pentru a înlocui un CA/CH defect, știu că era o restricție, în linia 41 să nu mai circule reostaticele
V3A-93-PPC 312 este prezent pe linia 41, pentru a înlocui un CA/CH defect, știu că era o restricție, în linia 41 să nu mai circule reostaticele
-
- Tiberiu Shaolin
-
Posted:
-
Tiberiu Shaolin
Nu este nicio restrictie, orice vagon PPC poate merge in 41
Nu este nicio restrictie, orice vagon PPC poate merge in 41
-
- Nenea_titi
-
Posted:
-
Nenea_titi
Anul acesta prin februarie sau ceva de genul, au fost 217 și 299 parcă. Niciunul nu e cu podea joasă, nici măcar PPC. Iar până la izolarea depoului Bucureștii Noi, apropo de reostatice și PPC, mai intra ocazional 309 (de vreo 2 ori l-am văzut eu).
Anul acesta prin februarie sau ceva de genul, au fost 217 și 299 parcă. Niciunul nu e cu podea joasă, nici măcar PPC. Iar până la izolarea depoului Bucureștii Noi, apropo de reostatice și PPC, mai intra ocazional 309 (de vreo 2 ori l-am văzut eu).
-
- Tiberiu Shaolin
-
Posted:
-
Tiberiu Shaolin
217 si 299 au fost primele ture din cele doua zile cu ger si ninsoare. Ele au fost introduse pentru a curata firul de contact de chiciura.
217 si 299 au fost primele ture din cele doua zile cu ger si ninsoare. Ele au fost introduse pentru a curata firul de contact de chiciura.
-
- ericbrudii
-
Posted:
-
ericbrudii
Mai este și 226 prezent pe linia 5.
Mai este și 226 prezent pe linia 5.
Gabyyyyyy9001 wrote here:
- Gabyyyyyy9001
-
Posted:
-
📖 Pagination options