Topic: DISCUȚII după redeschiderea circulației tramvaielor
116 posts, 15852 views
📖 Pagination options
-
- TrainWrecker
-
Posted:
-
Re: DISCUȚII după redeschiderea circulației tramvaielor
TrainWrecker
S-au chinuit cu montarea copertinelor pentru statiile de autobuz, normal ca au avut probleme si la cele pentru tramvai.
S-au chinuit cu montarea copertinelor pentru statiile de autobuz, normal ca au avut probleme si la cele pentru tramvai.
- panda
-
Posted:
-
panda
Curtea unde au fost asamblate nu are de a face cu STB/URAC. uite curtea MARI VILA https://maps.app.goo.gl/UcrfwrGUbWyZ2Bsk9 A se vedea in stânga parcarea colorata care apare si in poza postata de PMB
shoppy wrote here:
Uite ca atunci cand am vazut poze cu ele in URAC nici nu am mai citit pretioasele explicatii, pana la urma ar fi fost mai bine cum am gresit eu, deci URAC nici macar nu mai este in stare sa sudeze o tabla si sa stranga un surub, a ajuns curte de inchiriat in buricul Bucurestiului unde altii sa asambleze chinezarii ca totul sa fie un sex in 3 perfect unde fiecare sa spuna ca el nu a gresit cu nimic iar vinovatul nu o sa fie stabilit niciodata.
Curtea unde au fost asamblate nu are de a face cu STB/URAC. uite curtea MARI VILA https://maps.app.goo.gl/UcrfwrGUbWyZ2Bsk9 A se vedea in stânga parcarea colorata care apare si in poza postata de PMB
-
- shoppy
-
Posted:
-
shoppy
Da, primarul a spus ca au fost asamblate "in atelier" si dupa dalele OR de pe jos am crezut ca sunt Atelierele URAC.
Da, primarul a spus ca au fost asamblate "in atelier" si dupa dalele OR de pe jos am crezut ca sunt Atelierele URAC.
-
- ByOnu
-
Posted:
-
ByOnu
URAC/STB nu au treaba cu asamblarea copertinelor, din moment ce copertinele sunt o componenta a contractului de modernizare a liniei.
shoppy wrote here:
...URAC nici macar nu mai este in stare sa sudeze o tabla si sa stranga un surub...
URAC/STB nu au treaba cu asamblarea copertinelor, din moment ce copertinele sunt o componenta a contractului de modernizare a liniei.
📖 Pagination options
Home page
•
Parent forum:
Modernizare sistem rutier și linii de tramvai pe traseul liniei 5 (Aerogării - Sf. Gheorghe) (2009 - 2026)
•
Choose destination