Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006Modernizare sistem rutier și linii de tramvai pe traseul liniei 5 (Aerogării - Sf. Gheorghe) (2009 - 2026)

Topic: DISCUȚII după redeschiderea circulației tramvaielor

116 posts, 15858 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 3 4 5 6 7 8 9

📖 Pagination options
Re: DISCUȚII după redeschiderea circulației tramvaielor TrainWrecker

S-au chinuit cu montarea copertinelor pentru statiile de autobuz, normal ca au avut probleme si la cele pentru tramvai.  :roll:

Re: DISCUȚII după redeschiderea circulației tramvaielor panda

shoppy wrote here:
Uite ca atunci cand am vazut poze cu ele in URAC nici nu am mai citit pretioasele explicatii, pana la urma ar fi fost mai bine cum am gresit eu, deci URAC nici macar nu mai este in stare sa sudeze o tabla si sa stranga un surub, a ajuns curte de inchiriat in buricul Bucurestiului unde altii sa asambleze chinezarii ca totul sa fie un sex in 3 perfect unde fiecare sa spuna ca el nu a gresit cu nimic iar vinovatul nu o sa fie stabilit niciodata.

Curtea unde au fost asamblate nu are de a face cu STB/URAC. uite curtea MARI VILA https://maps.app.goo.gl/UcrfwrGUbWyZ2Bsk9 A se vedea in stânga parcarea colorata care apare si in poza postata de PMB

Re: DISCUȚII după redeschiderea circulației tramvaielor shoppy

Da, primarul a spus ca au fost asamblate "in atelier" si dupa dalele OR de pe jos am crezut ca sunt Atelierele URAC.

Re: DISCUȚII după redeschiderea circulației tramvaielor ByOnu

shoppy wrote here:
...URAC nici macar nu mai este in stare sa sudeze o tabla si sa stranga un surub...

URAC/STB nu au treaba cu asamblarea copertinelor, din moment ce copertinele sunt o componenta a contractului de modernizare a liniei.

Go to page:  1  ... 3 4 5 6 7 8 9

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Modernizare sistem rutier și linii de tramvai pe traseul liniei 5 (Aerogării - Sf. Gheorghe) (2009 - 2026)  • 
Choose destination

Since our 2719 forum members have written 466164 posts in 5822 topics and 545 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”