Zona metropolitană București → Lucrări de modernizare și extindere a infrastructurii → Reabilitare Pasaj Basarab

Topic: Discuții pe baza lucrărilor și a proiectului

29 posts, 4032 views

Go to page:  1 2 3

📖 Pagination options
Re: Discuții pe baza lucrărilor și a proiectului shoppy

In tarile civilizate daca blochezi o strada si cateva zile nu faci nimic iti ies oamenii in strada ca ce este nesimtirea asta si sa demisioneze incompetentii responsabili, la noi oamenii au alte treburi, sa isi spele masinile, sa se faleasca cu ele, sa isi faca poze pe facebook, chestii importante.

Re: Discuții pe baza lucrărilor și a proiectului aztec

Din pacate inceperea a fost cu stangul, dar au o scuza si este chiar credibila.
Nu cred ca v-ati astepta sa lucreze pe cod rosu și la ce este afara acum.
Probabil planificarea a fost data pste cap de vreme

Daca este asa atunci sa se anunte oficial ca i-a luat vara prin surprindere ca altfel este doar o presupunere, si daca stau dupa toate codurile rosii o sa fie ca in bancul cu "evitati iesirile din casa intre ora 10:00 si 15 septembrie".

Re: Discuții pe baza lucrărilor și a proiectului Media

Sper sa se folosească același asfalt de calitate. Înainte era asfalt cu polimeri. Cel patentat de Rompetrol.

Da, au razuit cel mai bun asfalt din Romania care, in afara de rampa Grivita - urcare, era perfect, cred ca mai mult de ciuda l-au razuit, sa vedem ce mai urmeaza.

Re: Discuții pe baza lucrărilor și a proiectului Andrei98

Si eu voiam sa remarc asfaltul foarte bun de pe acest pod, nicaieri nu am vazut altul intr-o stare asa buna dupa atatia ani. Inclusiv rosturile de dilatare se prezinta bine.

Avem acest video, nu se vede prea bine, se reface si hidroizolatia sau doar se reasfalteaza?

Re: FOTO / VIDEO - Lucrări reabilitare cris_m

Misiekwas wrote here:
Statia la pasaj. N-au îndepărtat încă graffiti și mai au de înlocuit lucruri (au anunțat că începând cu 15 septembrie se apuca de scării și lifturi).

Pot sa inteleg care a mai fost logica inchiderii tramvaiului pe durata verii daca abia acum se apuca de aceste lucrari?!

Re: Discuții pe baza lucrărilor și a proiectului BGP2597

A fost rețeaua scoasă de sub tensiune.

Re: FOTO / VIDEO - Lucrări reabilitare Misiekwas

cris_m wrote here:
Misiekwas wrote here:
Statia la pasaj. N-au îndepărtat încă graffiti și mai au de înlocuit lucruri (au anunțat că începând cu 15 septembrie se apuca de scării și lifturi).

Pot sa inteleg care a mai fost logica inchiderii tramvaiului pe durata verii daca abia acum se apuca de aceste lucrari?!

Intrebare catre TCMB, nu catre mine.
Din cate am înțeles, chestia principala a fost că FCC a întârziat cu livrările de piese de schimb.

Re: Discuții pe baza lucrărilor și a proiectului cris_m

Bun, ok, nu au avut piesele, dar ce au pazit cu spalarea si igienizarea statiei? De ce trebuiau sa astepte redeschiderea mult-trambitata?

Poate asteptau sa treaca praful cauzat de frezarea asfaltului si repararea rosturilor de dilatatie, bine, cand vor sabla pilonul praful acela tot in statie o sa cada.

Re: Discuții pe baza lucrărilor și a proiectului Nenea_titi

Am avut astăzi treabă pe pasajul Basarab. Ce au făcut mai exact ? Stația arată tot ca ultima nenorocire, pute a wc public, mizeria e la locul ei.  Efectiv nu s-a făcut nimic, doar tăiat frunze la căței. Zona de stație este tot un focar de infecție. Scări rulante nefuncționale, graffiti și mizerie peste tot. Acolo trebuia pază organizată. Acum se caută să se repare ce s-a distrus în peste zece ani.

Re: Discuții pe baza lucrărilor și a proiectului DenisM017

Pe timp de vară s-au efectuat cu prioritate lucrările care au necesitat restricționarea circulației și suspendarea tramvaielor, astfel încât să se poată circula normal odată cu începerea școlii. În stația de tramvai nu s-a intervenit încă, dar lucrările vor continua până la sfârșitul anului.

Go to page:  1 2 3

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Reabilitare Pasaj Basarab  • 
Choose destination

Since our 2750 forum members have written 469288 posts in 5851 topics and 545 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”