Zona metropolitană BucureștiTraseele de transport public și evoluția mobilității în Bucuresti și Ilfov

Topic: Discuții despre transportul local din București (partea a II a)

1720 posts, 390331 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 117 118 119 120 121 122 123

📖 Pagination options
Re: Discuții despre transportul local din București (partea a II a) alexandru_minciu91

Noul 54 nu are stații la Sebastian, se ratează transbordarea cu 232. De la Soseaua Salaj, următoarea stație este Petre Ispirescu, ar trebui organizată într-un fel o statie și în această intersecție.

Re: Discuții despre transportul local din București (partea a II a) jiko_adiz

47 încurcă aiurea pe 10
Context 10 ( acuma la scrierea mesajului ) trebuia să plece de la Ghencea , dar îl stă în cale 47.
image.jpg (1.72 MB; downloaded 648 times)

Re: Discuții despre transportul local din București (partea a II a) FabiM

Și vice-versa.

Probleme la redactarea orarului.
Mai mult, nu mai poți urca în tramvaiul din 47 dacă este al doilea la peronul de urcare.

Re: Discuții despre transportul local din București (partea a II a) tramlovr

Nu se poate rezolva problema prin cedarea unuia dintre peroanele lui 41 catre 10? Ar insemna o scadere a capacitatii de stocare a terminalului, insa timpii de stationare pentru 41 ar putea fi redusi si compensati printr-o stationare mai lunga si utilizarea ambelor peroane la Piata Presei.

Re: Discuții despre transportul local din București (partea a II a) jiko_adiz

La presei , nu se pot utiliza ambele peroane.

Re: Discuții despre transportul local din București (partea a II a) Just a User

Good joke, La Presei se poate stationa la peronul liniei 42 in cazul in care nu mai e loc la primul peron, o zic din experienta personala.

Re: Discuții despre transportul local din București (partea a II a) Vlad242

Dar la Ghencea linia 10 ar putea staționa la peronul 2 pentru a nu mai incurca 47 și viceversa ?

Re: Discuții despre transportul local din București (partea a II a) Phozziot

Problema este ca au reorganizat totul foarte prost. Se vede, cine realizeaza traseele celor de la TPBI.
Este anormal, 54 si 610, nu ar trebuii sa existe in formatul actual, 54 ar fi trebuit dus cel putin macar la Ghencea.
Eu insa le-as fi reorganizat astfel:
- Linia 1 intre Banu Manta - Romprim (Bucla Banu Manta)
- Liniile 7, 10, 11 si 47 suspendate
- Reinfiintarea Liniei 8 intre Zetarilor si Depoul Militari
- Reinfiintarea lui 54 intre Piata Unirii - Romprim
- Prelungirea liniei 4 la Ghencea si redenumirea ei in 48.
- Infintarea liniilor naveta 610 si 611. (610 pe pod, 611 sub pod).
- Prelungirea liniei 23 la CFR Progresul.

Re: Discuții despre transportul local din București (partea a II a) MIHAI_TB_10

Este posibil, ca tramvaiele din 10 să staționeze la peronul 2 din terminalul Ghencea, se poate folosi linia de acces în 41 și retragere din 41.

Re: Discuții despre transportul local din București (partea a II a) TudorSt

jiko_adiz wrote here:
La presei , nu se pot utiliza ambele peroane.

Dar de ce sa nu se poata? Nu circula nicio linie pe Expozitiei. De fapt, inclusiv cand circula, am vazut de multe ori tramvaie ale liniei 41 trase la peronul 2.

Re: Discuții despre transportul local din București (partea a II a) Aron

Ce e făcut e făcut. Degeaba dezbatem aici. Trimiteți sesizări. Așa am procedat și eu. Până acum niciun răspuns de la TPBI.
Am trimis sesizare legat de traseul liniei 610 care nu atinge niciun punct de transbordare folosit de foarte mulți călători (AFI/ IULIU MANIU/M3 samd)

Go to page:  1  ... 117 118 119 120 121 122 123

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Traseele de transport public și evoluția mobilității în Bucuresti și Ilfov  • 
Choose destination

Since our 2708 forum members have written 464740 posts in 5801 topics and 542 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”