De toate pentru toțiComunitatea Metrou Ușor

Topic: Clubul "Flacăra roșiatică"

4491 posts, 1245040 views

Go to page:  1  ... 315 316 317 318 319 320 321

📖 Pagination options
Re: Clubul "Flacăra roșiatică" Just a User

Este o diferenta intre "suporterii" echipelor de fotbal in general si treaba din weekend cu tinerii veniti in Bucuresti. Eu nu pot sa cred ca exista oameni care pun botu la toate lucrurile false facute stric pentru dezinformare.... Imaginile cu zone distruse (cafenele, stadioane, etc.) sunt din Franta dupa un meci de fotbal, iar "suveranistii" au inceput sa foloseasca imaginile de acolo doar ca sa imprastie ura fata de Ucraineni, Rusi, Bielorusi si Polonezi. :popa:

Re: Clubul "Flacăra roșiatică" Stefan_79

Păi nu tot oameni sunt și suporterii și acești tineri? Eu am dat ca exemplu ceea ce s-a „materializat” aici acum 20 de ani.
Asta cu ura între popoare e un subiect tabu mai ales în contextul actual, și în opinia mea trebuie să se dezvolte o temă separată față de subiectul propriu-zis.

• ADK
  • Posted:
  •  

Re: Accidente / incidente ADK

Nenea_titi wrote here:
Azi după amiaza a fost o coliziune între 266 și un motociclist. Tramvaiul ieșea din depou, iar un motociclist a accelerat și...aia a fost. Atât i-a fost dat. Când tramvaiul ieșea din depou, motocicleta era departe dar acesta credea că ocolește tramvaiul, a observat târziu basculantele de la șantierul liniei de tramvai, a vrut să fenteze și s-a "pupat" cu 266. Acum motociclistul...va fi 3 m sub pământ între 4 scânduri. Dintr-un teribilism. Acum l-a distrus psihic pe manipulant și Și-a distrus și familia.

Coliziune încă fatală. O parte dintre motocicliști au din păcate un obicei nesănătos de a accelera în loc să oprească chiar dacă sunt pe drum prioritar. Nu-i important de "salvat" câteva secunde (pe care le poți pierde altundeva) cât este să aștepți câteva secunde. Înțeleg că tramvaiul ieșea din depou dar motociclistul era încă departe, ca atare manipulantul făcându-și calculul că calea va fi liberă până la sosirea lui, nu că acestuia i-ar da prin cap să-și mărească poate brusc viteza de deplasare în defavoarea tuturor...

Din păcate vatmanul va trăi un sentiment aparte după această "fază" chiar dacă cota de implicare este discutabilă, neștiind oficial (o filmare de pe o cameră amplasat pe vreun stâlp ori de pe bordul unei mașini etc pentru analiză amănunțită).
Stau și mă întreb: merită, ca motociclist să fii atât de teribilist ? Mai ales că sunt câte unii care se și filmează când fac teribilisme. Apoi pun pe youtube.

În orice caz nu. Pe "2 roți" (bicicletă, trotinetă, motocicletă etc) sau mai rău pe o roată ești oricând mai predispus pericolelor, dacă nu din vina ta din cauza altora. Așa a apărut și la mine o știre proaspătă cu un caz similar...

Re: Accidente / incidente Nenea_titi

Una din cumnate era motociclistă. Era. A fost, că nu mai e și nu va mai fi. A fost acum 4 ani.

Oricum dacă motociclistul reușea să ocolească tramvaiul, lua o basculantă în bot. Era mort din momentul accelerării brutale...

Re: Festivalul Tatra (11-12 / 18-19 iulie 2026) alchimistul

punmeister wrote here:
Deja a ajuns in presa din Cehia.

https://www.cs-dopravak.cz/bukurest-a-ru ... tra-t4r/

Cam urat din partea cehilor ca au pus pe "capul de afis" fix poza aceea cu blocurile neingrijite de pe Valea Cascadelor.
sursa: articolul citat
IMG_3823.jpeg (265.53 KB; downloaded 23 times)

Re: Festivalul Tatra (11-12 / 18-19 iulie 2026) Tiberiu Shaolin

Sincer, poza da un vibe sovietic industrial, ceea ce arata superb cu o tatra, (parerea mea personala).

• ADK
  • Posted:
  •  

Re: Festivalul Tatra (11-12 / 18-19 iulie 2026) ADK

alchimistul wrote here:
Cam urat din partea cehilor ca au pus pe "capul de afis" fix poza aceea cu blocurile neingrijite de pe Valea Cascadelor.

Fotografia are ca scop tramvaiul, ce vină au cehii pentru blocurile de pe fundal sau pentru alte lucruri strict din vina noastră?

Re: Festivalul Tatra (11-12 / 18-19 iulie 2026) alchimistul

De obicei, "capul de afis" formeaza prima impresie despre un subiect anume, cu precadere intr-o perioada in care rabdarea si puterea de concentrare au scazut, iar cei mai multi oameni nu trec de prima treime a unui articol. Si vor crede ca poza este reprezentativa pentru Bucuresti, dar orasul a mai evoluat si are si locuri mult mai faine, tot cu specific brutalist, dar renovate. Nu am zis ca trebuiau sa puna o poza cu Tatra la Ateneu la inceputul articolului (/s), dar, personal, as fi ales un cadru de pe Giurgiului, bd. Timisoara sau calea Rahovei.

Re: Festivalul Tatra (11-12 / 18-19 iulie 2026) punmeister

Sau de la Gara de Nord de anul trecut, cum a folosit si STB.

• GPS
  • Posted:
  •  

Re: Festivalul Tatra (11-12 / 18-19 iulie 2026) GPS

Cehii au folosit pozele lor. Asta au avut pe stoc. Foarte bine că utilizează pozele lor, fără să aibă surprize de copyright sau alte cele, pentru un articol făcut pentru pasionați și oameni cunoscători ai domeniului, care sigur au în centrul atenției tramvaiul și care înțeleg că este pozat un vehicul în serviciu comercial.

• ADK
  • Posted:
  •  

Re: Festivalul Tatra (11-12 / 18-19 iulie 2026) ADK

alchimistul wrote here:
De obicei, "capul de afis" formeaza prima impresie despre un subiect anume (...). Si vor crede ca poza este reprezentativa pentru Bucuresti, dar orasul a mai evoluat si are si locuri mult mai faine, tot cu specific brutalist, dar renovate. Nu am zis ca trebuiau sa puna o poza cu Tatra la Ateneu la inceputul articolului (/s), dar, personal, as fi ales un cadru de pe Giurgiului, bd. Timisoara sau calea Rahovei.

O poză dintr-un oraș, înseamnă orice poate cuprinde acel loc atâta timp cât nu ieși din perimetrul lui. De ce alegem doar locuri care "ne convin" de regulă centrale sau bine estetic și cu celelalte ce facem când o să vrea turistul să meargă și pe acolo, îi spui că n-are voie sau și dacă merge să nu facă poze ca în Coreea de Nord?

Zonele recomandate de "copertă" sincer e plin forumul, liniile 8, 25 etc sunt mai mult decât Giurgiului, Timișoara sau Rahovei, la un moment-dat te aștepți să creadă cineva doar ce vede prin pozele noastre că avem doar câteva bulevarde culmea toate puse la punct și când o ajunge prin "semi-Cernobâlul" capitalei asta vrei să fie o surpriză sau cum? Da este și normal c-am mai avansat, cine vrea poate veni să se lămurească că oricum unii (aș zice cine, dar nu-i ok) ne-au catalogat la nivel de căruță de la distanță și când au ajuns la noi s-au lămurit c-au avut imaginația bogată.

Go to page:  1  ... 315 316 317 318 319 320 321

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Comunitatea Metrou Ușor  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 464534 posts in 5797 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”