Topic: Hărți, semnalistică, afișaje și alte metode de informare a călătorilor
535 posts, 98862 views
📖 Pagination options
-
- moonteanu
-
Posted:
-
Re: Hărți, semnalistică, afișaje și alte metode de informare a călătorilor
moonteanu
In acest timp, 350 defileaza azi pe 1 in continuare cu destinatia ,,Ban Manta"...
In acest timp, 350 defileaza azi pe 1 in continuare cu destinatia ,,Ban Manta"...
-
- cris_m
-
Posted:
-
cris_m
Sper ca nu este cu text defilant...
TrainWrecker wrote here:
In legatura cu afisajele noi, am observat ca pe CA-uri s-au implementat cel mai repede. Ieri am vazut afisajul "25 DEPOUL MILITARI" pe doua CA-uri ale Depoului Militari si acum cateva zile pe linia 5 cu "5 AEROPORT BANEASA" tot pe doua tramvaie ale Depoului Colentina.
Sper ca nu este cu text defilant...
-
- TrainWrecker
-
Posted:
-
-
- StefanTramspotter
-
Posted:
-
StefanTramspotter
Și 4026 tot al Depoului Dudești a avut parte de același tratament. Ecranul LED de indicarea a statiei in interior nu mai functiona din 2022
StefanTramspotter wrote here:
Vagoanele 4010 și 4034 ale Depoului Dudești au avut zilele astea parte de demontarea ecranului LED Hanover Displays din interior. Din același motiv
Și 4026 tot al Depoului Dudești a avut parte de același tratament. Ecranul LED de indicarea a statiei in interior nu mai functiona din 2022
-
- StefanTramspotter
-
Posted:
-
StefanTramspotter
Anul acesta vagoanele care au ecranul LED Hanover Displays in interior demontat sunt asa: 407, 409, 410, 413, 417, 4005, 4010, 4017, 4023, 4026 și 4035
Văd că de vreo 2-3 luni pe vagoanele Depoului Dudești BLF sau CH PPC s-au demontat ecranul LED al firmei Hanover Displays din cauza faptului ca nu sunt sincronizate. Știe cineva alte motive?
Exemple sunt vagoanele Bucur LF CA #407 și V3A 93 CH PPC #4046
In aceeasi situatie mai sunt si vagoanele 409, 410, 413, 4005, 4017, 4023, 4035
IMG_20241115_181821.jpg (2 MB; downloaded 2641 times)
IMG_20241120_175334.jpg (1.67 MB; downloaded 2639 times)
Anul acesta vagoanele care au ecranul LED Hanover Displays in interior demontat sunt asa: 407, 409, 410, 413, 417, 4005, 4010, 4017, 4023, 4026 și 4035
-
- ByOnu
-
Posted:
-
ByOnu
Nu imi este clar din formulare. Aceasta este presupunerea ta?
...s-au demontat ecranul LED al firmei Hanover Displays din cauza faptului ca nu sunt sincronizate. Știe cineva alte motive?
Nu imi este clar din formulare. Aceasta este presupunerea ta?
-
- punmeister
-
Posted:
-
punmeister
Anulata.
V2A wrote here:V2A wrote here:
Astăzi a fost publicată licitația pentru ”Furnizarea sistemului integrat ITS, execuția lucrărilor și prestarea serviciilor asociate obiectivului de investiții Sistem ITS integrat Smart & Green Mobility pentru regiunea București - Ilfov – Informarea călătorilor în stațiile de transport public”.
Termene:
- depunerea ofertelor: 20.01.2026
- evaluări: 20.09.2026.
Punctaj:
- 60% preț
- 20% perioada de garanție acordată echipamentelor și lucrărilor
- 10% experiența profesională a Expertului principal (cheie) 1- Manager de proiect
- 10% experiența profesională a Expertului principal (cheie) 2- Șef echipa proiectare – Inginer proiectant sisteme de transport inteligente/sisteme ITS.
Valoarea estimată: 107.381.835,77 lei, bani proveniți din PNRR (Contract de finanțare 20766/20.02.2023 RUC 143/09.03.2023 în cadrul Planului Național de Redresare și Reziliență – Componenta 10 – Fondul Local I.1.2 Asigurarea infrastructurii pentru transportul verde – ITS/alte infrastructuri TIC (sisteme inteligente de management urban/local), Titlu apel: PNRR/2022/C10//I.1.2, Runda 2).
Link către licitație: https://e-licitatie.ro/pub/notices/c-not ... 00203073.
Termenul pentru depunerea ofertelor fusese prelungit până astăzi, 26.02.2026. Ofertanții:
1) asocierea FOCUS SECURITY SYSTEMS (Leader) - Almaviva, cu AVIATION MANAGEMENT INTERNATIONAL ca subcontractant
2) asocierea RADCOM (Leader) - SCOPE SYSTEMS - ALTIMATE, cu URBAN ELECTRIC MENTENANŢĂ S.R.L. ca subcontractant
3) asocierea Sustainable Urban Mobility Solutions (Leader) - METAMINDS - FIP CONSULTING - TELELINK SERVICES ROMANIA, cu Bustec s.r.o. ca terț, BUSTEC INFOSISTEME ca terț și subcontractant și NOVENSA SRL ca subcontractant.
Anulata.
-
- MIHAI_TB_10
-
Posted:
-
MIHAI_TB_10
Ce mai performanță minunată marca STB/PMB.
Ce mai performanță minunată marca STB/PMB.
-
- Misiekwas
-
Posted:
-
Misiekwas
...
...
FB_IMG_1781028188587.jpg (173.86 KB; downloaded 1391 times)
- rosetti61
-
Posted:
-
rosetti61
Reinventat, pe vremuri a fost "Uvertuii"
.
Cred ca li se spune verbal si apoi scriu si ei ce au inteles, ca in atelierul ala nu e liniste de biserica.
Reinventat, pe vremuri a fost "Uvertuii"
Cred ca li se spune verbal si apoi scriu si ei ce au inteles, ca in atelierul ala nu e liniste de biserica.
-
- Pavlov195
-
Posted:
-
Re: Repartizarea troleibuzelor
Pavlov195
Observ că a fost modificat afișajul troleibuzelor Ikarus, pentru a indica doar destinația troleibuzului (În cazul de față, Costache Stamate).
La retur, afișajul indică cealaltă destinație sau rămâne setat pe Costache Stamate?
De asemenea, modificarea aceasta este prezentă și pe alte linii?
MIHAI_TB_10 wrote here:
5169 în terminalul de la Piața Reșița în linia 76 și 5164 în terminalul de la Turnu Măgurele în linia 72.
Observ că a fost modificat afișajul troleibuzelor Ikarus, pentru a indica doar destinația troleibuzului (În cazul de față, Costache Stamate).
La retur, afișajul indică cealaltă destinație sau rămâne setat pe Costache Stamate?
De asemenea, modificarea aceasta este prezentă și pe alte linii?
-
- MIHAI_TB_10
-
Posted:
-
MIHAI_TB_10
Am văzut și troleibuze Ikarus din 95 care au acest fel de afișaj, din ce am văzut rămâne setat numai pe o anumită destinație, normal trebuia schimbat afișajul la capăt de linie, am văzut troleibuze Ikarus din 76, care afișează Costache Stamate, și merg spre Piața Reșița și invers.
Am văzut și troleibuze Ikarus din 95 care au acest fel de afișaj, din ce am văzut rămâne setat numai pe o anumită destinație, normal trebuia schimbat afișajul la capăt de linie, am văzut troleibuze Ikarus din 76, care afișează Costache Stamate, și merg spre Piața Reșița și invers.
-
- SynK
-
Posted:
-
SynK
Au fost montate și in Dobroești abia aștept să le văd funcționând.
Au fost montate și in Dobroești abia aștept să le văd funcționând.
IMG_1845.jpeg (1.64 MB; downloaded 757 times)
-
- Gabi23
-
Posted:
-
Gabi23
Săptămâna aceasta s-au montat și afișajele din comuna Dărăști.
Săptămâna aceasta s-au montat și afișajele din comuna Dărăști.
Dărăști - 16.06.2026.jpg (297.08 KB; downloaded 484 times)
📖 Pagination options
Home page
•
Parent forum:
Generalități despre transportul în comun din București și Ilfov
•
Choose destination