Topic: Discuții diverse
10 posts, 428 views- Dristorul Nr.3
-
Posted:
-
Discuții diverse
Dristorul Nr.3
Ai dreptate. Ceva de genul acesta s-a întâmplat cu emblemele de export ale Daciei 1310, respectiv "Mistral 1310" și "Delta 1310". Chiar acum puțină vreme găsise cineva un stoc vechi de embleme "Delta". Deci exista o mare posibilitate ca și înainte de 89' sa fi "scapat" în același mod.
Dristorul Nr.3 wrote here:
S-a vandut ca Dacia 10 pe unele piete externe precum Columbia. Iar in Marea Britanie ca Dacia Duster.
In Romania s-a numit ARO 10 de la inceputul fabricatiei si pana in 2006, la inchiderea uzinei.
Daca prin tara ai vazut exemplare cu sigla "DACIA 10", inseamna ca acestea au fost refuzate la export.
shoppy wrote here:
Sau s-au scos siglele din fabrica prin alte canale si apoi s-au imprastiat printre pasionati lafel ca siglele cu Renault.
Ai dreptate. Ceva de genul acesta s-a întâmplat cu emblemele de export ale Daciei 1310, respectiv "Mistral 1310" și "Delta 1310". Chiar acum puțină vreme găsise cineva un stoc vechi de embleme "Delta". Deci exista o mare posibilitate ca și înainte de 89' sa fi "scapat" în același mod.
- gumbii
-
Posted:
-
-
- 1689
-
Posted:
-
Discuții generale
1689
Las aici - cu rugamintea pentru adimi sa-i gaseasca locul potrivit (daca nu cumva, cineva, l-a postat inaintea mea)
Cu papucii prin desert
Multumesc.
Las aici - cu rugamintea pentru adimi sa-i gaseasca locul potrivit (daca nu cumva, cineva, l-a postat inaintea mea)
Cu papucii prin desert
Multumesc.
-
- PaulIP
-
Posted:
-
Re: Dacia 10 (Aro 10)
PaulIP
Africa de Sud. Astea erau denumirile pentru gama Dacia:
Cristal (Break)
Mistral (Berlina)
Elan (papuc 1304)
Magic (papuc 1307)
Silva (1309) (doar am auzit de așa ceva, nu am văzut vreo dovadă).
gumbii wrote here:
pentru ce piață a fost vândut ca „Mistral”?
Cristal (Break)
Mistral (Berlina)
Elan (papuc 1304)
Magic (papuc 1307)
- Dristorul Nr.3
-
Posted:
-
Dristorul Nr.3
^Ca un mic apropo, Cristalul a fost "vedetă" în filmul Sud-African, Spud, din 2010:
Pe IMCDb acest exemplar are un rating de 4 stele, vehiculul fiind folosit de un personaj principal și apărând pe parcursul mai multor secvențe din film: https://www.imcdb.org/v467298.html
^Ca un mic apropo, Cristalul a fost "vedetă" în filmul Sud-African, Spud, din 2010:
Pe IMCDb acest exemplar are un rating de 4 stele, vehiculul fiind folosit de un personaj principal și apărând pe parcursul mai multor secvențe din film: https://www.imcdb.org/v467298.html
i467298.jpg (31.84 KB; downloaded 518 times)
-
- PaulIP
-
Posted:
-
PaulIP
Nu știu dacă e vopseaua foarte decolorată sau a fost revopsită local, dar nuanța aia de verde nu o țin minte deloc prin România.
Nu știu dacă e vopseaua foarte decolorată sau a fost revopsită local, dar nuanța aia de verde nu o țin minte deloc prin România.
- gumbii
-
Posted:
-
Re: Discuții diverse
gumbii
Cunoaște cineva ce mașină se află pe acest fanion de la IATSA Dacia Pitești?
Cunoaște cineva ce mașină se află pe acest fanion de la IATSA Dacia Pitești?
1775412878.webp (166.04 KB; downloaded 275 times)
-
- PaulIP
-
Posted:
-
PaulIP
Cred că e o lucrare „artistică” ce nu-și propune să reproducă fidel un model anume... De exemplu fața aduce a Citroen BX iar laterala a Audi 80 Coupé.
Cred că e o lucrare „artistică” ce nu-și propune să reproducă fidel un model anume... De exemplu fața aduce a Citroen BX iar laterala a Audi 80 Coupé.
-
- shoppy
-
Posted:
-
shoppy
Cred ca Dacia din film a fost si retusata intentionat de echipa de productie ca sa iasa un contrast cat mai mare cu Rolls-ul lustruit oglinda.
Cred ca Dacia din film a fost si retusata intentionat de echipa de productie ca sa iasa un contrast cat mai mare cu Rolls-ul lustruit oglinda.
- Dristorul Nr.3
-
Posted:
-
Dristorul Nr.3
Salvate de pe Facebook și puse pe un HDD extern prin 2020.
PaulIP wrote here:gumbii wrote here:
pentru ce piață a fost vândut ca „Mistral”?
Cristal (Break)
Mistral (Berlina)
Elan (papuc 1304)
Magic (papuc 1307)
Salvate de pe Facebook și puse pe un HDD extern prin 2020.
123963618_3548340161885818_4968753226787347726_n.jpg (79.55 KB; downloaded 43 times)
emblemaDELFIN.jpg (168.81 KB; downloaded 43 times)