Regiunile RomânieiMunteniaJudețul BrăilaLucrari de modernizare si extindere a infrastructurii

Topic: Modernizare Parc Monument - Strada Grigore Alexandrescu - buclă Radu Negru

53 posts, 14162 views

Go to page:  1 2 3 4

📖 Pagination options

Re: Tramvaiele Astra Imperio din Brăila WT_fan06

stefan_br wrote here:

Cum este separat terasamentul de solul care este la aceeași cotă, astfel încât terasamentul să nu fie contaminat / colmatat?

Re: Modernizare Parc Monument - Strada Grigore Alexandrescu - buclă Radu Negru ByOnu

Asta ma intreb si eu de ceva timp. Asa lucrare n-am mai vazut vreodata. Ar fi foarte interesanta opinia cuiva de la Poli / UTCB.

ByOnu wrote here:
ByOnu wrote here:
Ma intriga putin fatpul ca nu exista un zid de sprijin / bordura intre pamant si terasament. Parca ar construi linia direct in pamant.

Eu tot as vrea opinia cuiva priceput pe tema asta. N-am mai vazut linie plantata in pamant.

Cred ca pe termen mediu si lung, pamantul va intra usor usor in terasament, colmatandu-l.

Lipseste un brau din beton sau o bordura.

Re: Modernizare Parc Monument - Strada Grigore Alexandrescu - buclă Radu Negru stefan_br

Iata ca din luna mai s-a inceput santierul si pe bucata cuprinsa intre Sos. Buzaului si Sos. de Centura. Momentan bucata de sina din zona depoului inca nu a fost dezafectata, astfel ca tramvaiele continua sa circule intre depou si Lacu Sarat/Combinat. O stire oficiala legat de perioada de mentinere a tramvaielor pe aceasta ruta nu am gasit, asa ca mergem pe zvonurile si intuitia ca acestea vor circula pana la finele verii.

IMG-20250611-WA0000.jpg (283.8 KB; downloaded 1721 times)

Re: Modernizare Parc Monument - Strada Grigore Alexandrescu - buclă Radu Negru Budy187

Ce update-uri mai sunt pe aceasta lucrare de modernizare ? Unde s-a ajuns cu executia pe lotul de pana in centura ? Dar dupa centura ? exista planificata lucrarea de modernizare spre Lacul Sarat ?

Re: Modernizare Parc Monument - Strada Grigore Alexandrescu - buclă Radu Negru stefan_br

Se lucreaza doar pana la centura. Lotul cuprins intre centura si Lacu Sarat nici nu cred ca este in licitatie momentan.

Incepe sa se contureze noua retea de pe Strada Grigore Alexandrescu. Din pacate cei care au proiectat noua linie au optat pentru betonarea liniei de tramvai in locului unui Green Track. Partea buna ar fi ca vor fi plantati ciresi japonezi pe tot aliniamentul. Asteptam rezultatul final, probabil santierul va fi gata intr-un an.

Las aici o fotografie  de la vechiul amplasament al statiei Albina, sensul catre parc.
IMG_7882.jpg (317.23 KB; downloaded 847 times)

Re: Modernizare Parc Monument - Strada Grigore Alexandrescu - buclă Radu Negru Antonio_George

Începând cu luna iunie , cel târziu inceputul lunii iulie , se va relua circulația tramvaielor până la Depoul Radu Negru și totodată , se reia și circulația pe traseul 25 .

Re: Modernizare Parc Monument - Strada Grigore Alexandrescu - buclă Radu Negru Nenea_titi

Se va face cu tramvaiele noi  ieșirea?

Re: Modernizare Parc Monument - Strada Grigore Alexandrescu - buclă Radu Negru Tren252

Nenea_titi wrote here:
Se va face cu tramvaiele noi  ieșirea?

Pe 25 cred ca vor iesi cu cele vechi, pentru ca nu ar avea cum sa iasa cu Imperio prin buruienile alea de la Lacu Sarat

Re: Modernizare Parc Monument - Strada Grigore Alexandrescu - buclă Radu Negru Orlandelul10

S-a pus deja linia la bucla unde întorc tramvaiele de la Radu Negru?

Go to page:  1 2 3 4

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Lucrari de modernizare si extindere a infrastructurii  • 
Choose destination

Since our 2705 forum members have written 464084 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”