Topic: Repartizarea autobuzelor
1537 posts, 515392 views
📖 Pagination options
-
- SynK
-
Posted:
-
Re: Discuții despre transportul local din București (partea a II a)
SynK
Au aparut si 4174 si 6251
MIHAI_TB_10 wrote here:
Acuma apar trei vehicule în 669 (5431, 5437 și 5455).
Au aparut si 4174 si 6251
- Catalin34
-
Posted:
-
Re: Repartizarea autobuzelor
Catalin34
Când vor fii retrase de pe linia 381 autobuzele vechi Mercedes Benz Citaro Euro 3 și Euro 4 ?
Când vor fii retrase de pe linia 381 autobuzele vechi Mercedes Benz Citaro Euro 3 și Euro 4 ?
-
- moonteanu
-
Posted:
-
moonteanu
Oricum in ceva timp linia va deveni troleibuz, deci nu ar trebui sa ne preocupe asa tare. Cel mai probabil, niciodata pana la troleibuzificare.
Oricum in ceva timp linia va deveni troleibuz, deci nu ar trebui sa ne preocupe asa tare. Cel mai probabil, niciodata pana la troleibuzificare.
- Catalin34
-
Posted:
-
Catalin34
Când va circula doar autobuze HYBRID și ELECTRICE pe linia 381 ?
Când va circula doar autobuze HYBRID și ELECTRICE pe linia 381 ?
-
- MIHAI_TB_10
-
Posted:
-
- vl273
-
Posted:
-
vl273
Putin off: dar mai exact pe unde s-a specificat initial ca vor sa il faca troleibuz pe 381 ?ca am tot incercay sa caut prin forum ceva legat de asta dar nu am gasit literalmente nimic (ori poate nu am cautat unde trebuie)?
moonteanu wrote here:
Putin off: dar mai exact pe unde s-a specificat initial ca vor sa il faca troleibuz pe 381 ?ca am tot incercay sa caut prin forum ceva legat de asta dar nu am gasit literalmente nimic (ori poate nu am cautat unde trebuie)?
- GPS
-
Posted:
-
- vl273
-
Posted:
-
- Catalin34
-
Posted:
-
Catalin34
De ce Sâmbăta și Duminica circulă multe autobuze vechi pe linia 381 ?
De la ce autobază sunt repartizate autobuzele vechi de pe linia 381 ?
De ce Sâmbăta și Duminica circulă multe autobuze vechi pe linia 381 ?
De la ce autobază sunt repartizate autobuzele vechi de pe linia 381 ?
-
- Mihai Neagu
-
Posted:
-
Mihai Neagu
Circulă autobuze vechi poate pentru ca altceva mai bun nu poate sa scoata STB....
Circulă autobuze vechi poate pentru ca altceva mai bun nu poate sa scoata STB....
-
- MIHAI_TB_10
-
Posted:
-
MIHAI_TB_10
Dacă te referi la autobuzele Euro 3 din 381, ele sunt de la Autobaza Giurgiului. În weekend 381 are o turație totală de 13 ture din care 7 sunt de la Giurgiului, iar în zilele lucrătoare 381 are o turație totală de 26 de ture din care 16 sunt de la Giurgiului, și vorba colegului, STB nu poate să scoată ceva mai bun.
Dacă te referi la autobuzele Euro 3 din 381, ele sunt de la Autobaza Giurgiului. În weekend 381 are o turație totală de 13 ture din care 7 sunt de la Giurgiului, iar în zilele lucrătoare 381 are o turație totală de 26 de ture din care 16 sunt de la Giurgiului, și vorba colegului, STB nu poate să scoată ceva mai bun.
- Victor C
-
Posted:
-
Re: Repartizarea troleibuzelor
Victor C
-
- Gabi23
-
Posted:
-
Gabi23
312 va avea 9 ture în zi de lucru (3 autobuze de la Berceni și 6 autobuze de la Obregia), iar în zi de sărbătoare 7 ture (1 autobuz de la Berceni și 6 autobuze de la Obregia).
312 va avea 9 ture în zi de lucru (3 autobuze de la Berceni și 6 autobuze de la Obregia), iar în zi de sărbătoare 7 ture (1 autobuz de la Berceni și 6 autobuze de la Obregia).
-
- romanianrailfan
-
Posted:
-
📖 Pagination options