Zona metropolitană BucureștiGeneralități despre transportul în comun din București și Ilfov

Topic: Despre controlorii STB

510 posts, 245270 views

Go to page:  1  ... 31 32 33 34 35 36 37

📖 Pagination options
  • ADK
  • Posted:
  •  

Re: Discuții diverse despre transportul în comun ADK

sorin.niculescu_ wrote here:
Controlorii STB ce program au? Eu știam de mai demult că lucrează doar în cursul săptămânii, nu și în weekend.

Cel puțin acum ceva ani eu îi vedeam aproape mereu indiferent de zi, doar să zic că erau mai rar întâlniți la orelor de vârf. Dar seara după ora 8 nu-mi aduc aminte să-i mai fi zărit, decât mergând spre depourile de care "aparțineau" iar pe liniile de noapte nici atât, deși ar fi fost o perioadă când ar fi existat razii pentru a se asigura că călătorii "nocturni" aveau asupra lor titluri de călătorii valabile.

Re: Despre controlorii STB citaro4775

Cel mai des, controlorii umblă de dimineață, cam până la orele 11-12, apoi mai rar dai de ei. După 5-6, personal nu am mai dat de control. În zilele de weekend ce-i drept, cam rar spre deloc se întâmplă să dai de ei, maxim pe liniile mai importante.
Încă o chestie, observ că umblă foarte des prin tramvaie, mă întreb oare de ce sincer.

Re: Despre controlorii STB panda

Tramvai, troleibuz, autobuz, peste tot ii poti zarii chiar si in weekend, cateodata nu vad jumatate de an controlori altadata intr-o luna de mai multe ori.

Re: Despre controlorii STB Media

Si eu i-am întâlnit. Si in weekend. Si pe liniile operate de  STV.

Re: Despre controlorii STB Isaac

De câteva luni n-am mai avut norocul să dau peste controlori. Circul zilnic pe liniile 61, 69, 93, 168/368. N-am văzut nici măcar afară prin stații.

Există totuși și posibilitatea să mai fie “sub acoperire” doar cu legitimație dar fără uniformă. Mi-a explicat la un moment dat un controlor ca așa au tactica. 2 săptămâni în uniformă și 2 îmbrăcați în civil.

Re: Despre controlorii STB SynK

Ar trebuii sa vina mai des in controale si pe liniile de Ilfov, singura regionala de am prins controlori a fost 454 acum un an si am vazut ca opreau autobuzul in statie la Bd.Biruintei urcau cu jandarmii controlau 2-3 persoane (autobuzul find arhiplin) si dupa coborau :lol:

Go to page:  1  ... 31 32 33 34 35 36 37

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Generalități despre transportul în comun din București și Ilfov  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463851 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”