Topic: Astra Imperio Metropolitan
2859 posts, 1021607 views
📖 Pagination options
-
- Gabi23
-
Posted:
-
Re: Astra Imperio Metropolitan
Gabi23
3841 este cel care a fost tamponat cu 6808, iar 3853 nu a fost tamponat doar i s-a făcut rău unui călător și s-a așteptat sosirea ambulanței.
3841 este cel care a fost tamponat cu 6808, iar 3853 nu a fost tamponat doar i s-a făcut rău unui călător și s-a așteptat sosirea ambulanței.
- nathalael
-
Posted:
-
nathalael
Cred ca te referi la alt incident
Cred ca te referi la alt incident
v24044gl0000d84n737og65nf5qr9ing.mp4 (2.55 MB; downloaded 1820 times)
-
- Gabi23
-
Posted:
-
Gabi23
Filmarea este mult mai veche. A se observa afișajul cu „Șura Mare”. Îmi amintesc că a fost un incident cu un Imperio și o ambulanță prin 2024 sau 2025 mi se pare.
Filmarea este mult mai veche. A se observa afișajul cu „Șura Mare”. Îmi amintesc că a fost un incident cu un Imperio și o ambulanță prin 2024 sau 2025 mi se pare.
- soldy
-
Posted:
-
soldy
Ziua si problemele pe linia 21.
Plus bonus.. un panou de MCB uri de la usa spate.
Ziua si problemele pe linia 21.
Plus bonus.. un panou de MCB uri de la usa spate.
20260519_074023.jpg (1.9 MB; downloaded 1507 times)
20260519_072927.jpg (1.64 MB; downloaded 1504 times)
-
- romanianrailfan
-
Posted:
-
romanianrailfan
La momentul actual nu apare niciun vagon pe 1. Sa fie o eroare de la aplicatie care face invizibile vagoanele de pe 1 (pt ca pe 10, 21 etc apar) sau chiar sunt toate defecte? Daca e al doilea motiv este o situatie foarte grava..
La momentul actual nu apare niciun vagon pe 1. Sa fie o eroare de la aplicatie care face invizibile vagoanele de pe 1 (pt ca pe 10, 21 etc apar) sau chiar sunt toate defecte? Daca e al doilea motiv este o situatie foarte grava..
- Gabyyyyyy9001
-
Posted:
-
Gabyyyyyy9001
Toate cred că sunt defecte 🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈
Toate cred că sunt defecte 🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈
IMG_8622.jpeg (1.95 MB; downloaded 1059 times)
-
- punmeister
-
Posted:
-
- Gabyyyyyy9001
-
Posted:
-
-
- moonteanu
-
Posted:
-
moonteanu
Acum maxim 2 sau 3 ore circulau minim 8-9-10. Dupa, la un moment dat, au inceput sa le retraga. Parca vad ca iar e vreun eveniment la care vor sa arate cele mai bune tramvaie ale societatii.
Acum maxim 2 sau 3 ore circulau minim 8-9-10. Dupa, la un moment dat, au inceput sa le retraga. Parca vad ca iar e vreun eveniment la care vor sa arate cele mai bune tramvaie ale societatii.
-
- Gabi23
-
Posted:
-
Gabi23
Nu sunt defecte, nu vă agitați. La schimbul 2 repartizarea astăzi este cu vagoane V3A.
Nu sunt defecte, nu vă agitați. La schimbul 2 repartizarea astăzi este cu vagoane V3A.
-
- MateiTramspotter
-
Posted:
-
MateiTramspotter
Sunt scoase din cauza concertului.
Pe 10 circulă imperio deoarece Militari nu are un alt model de tramvai.
Sunt scoase din cauza concertului.
Pe 10 circulă imperio deoarece Militari nu are un alt model de tramvai.
-
- romanianrailfan
-
Posted:
-
romanianrailfan
Ce impresie buna vor sa faca cand trimit vechituri pe o linie si moderne pe cealalta, cand liniile astea sunt la fel?
Ce impresie buna vor sa faca cand trimit vechituri pe o linie si moderne pe cealalta, cand liniile astea sunt la fel?
-
- BGP2597
-
Posted:
-
BGP2597
Nu cred că vrea nimeni să facă impresii în cazul de față, dimpotrivă. Concertul acesta este considerat un eveniment cu risc ridicat, deci probabil vor să protejeze vagoanele Imperio (sau cât mai multe dintre ele) de eventualele evenimente neplăcute.
Nu cred că vrea nimeni să facă impresii în cazul de față, dimpotrivă. Concertul acesta este considerat un eveniment cu risc ridicat, deci probabil vor să protejeze vagoanele Imperio (sau cât mai multe dintre ele) de eventualele evenimente neplăcute.
-
- Aron
-
Posted:
-
Aron
Este cel puțin o glumă proasta….
Sa faca asa atunci și la meciurile de fotbal și alte concerte. De fapt sa ramana de tot in depou pe post de bibelou
Este cel puțin o glumă proasta….
Sa faca asa atunci și la meciurile de fotbal și alte concerte. De fapt sa ramana de tot in depou pe post de bibelou
📖 Pagination options