Zona metropolitană BucureștiTraseele de transport public și evoluția mobilității în Bucuresti și Ilfov

Topic: Discuții despre transportul local din București (partea a II a)

1658 posts, 374978 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 112 113 114 115 116 117 118 119

📖 Pagination options
Re: Cartierul Berceni Victor C

MIHAI_TB_10 wrote here:
74 va întoarce la horoscop așa cum întorcea și 76.

Și celălalt capăt unde va fi, Arcade Berceni?

Re: Cartierul Berceni MIHAI_TB_10

La Alexandru Obregia, va întoarce sub pasaj.

Pun troleibuze cu autonomie pentru 200m fără rețea, tare asta.

Sincer, decât nimic, e bine și așa.

Re: Cartierul Berceni Just a User

MIHAI_TB_10 wrote here:
La Alexandru Obregia, va întoarce sub pasaj.

La Alexandru Obregia nu poti intoarce in format de tip "U", cea mai buna varianta pentru 74 este la Arcade Berceni.

5478 a întors la Alexandru Obregia, așa a fost când a fost în probe.

Re: Cartierul Berceni Luca M.

Poate ca doar au fost probe pentru verificatea retelei statuta nefolosita 4 ani. Mie mi se pare un traseu foarte prost, daca tot acesta ramane si nu inlocuieste 312.

Re: Cartierul Berceni petro burgener

În octombrie 2025, TPBI a emis un comunicat, în  care se specifica modificarea capătului liniei 312 care urma să nu mai ajungă la Arcade Berceni,  ci la Piața De Gros. Nu s-a mai realizat această modificare atunci dar  ar putea fi  posibil ca 312 să fie desființat iar 74 să preia traseul lui de la pasaj spre Piața Unirii. Dar chiar și  așa, nu cred că permite autonomia troleibuzelor.

Re: Cartierul Berceni punmeister

Yutong ar putea ca au autonomie mare.

Re: Cartierul Berceni TrainWrecker

Mie mi se pare destul de simpla rezolvarea problemei cu autonomia, schimbarea traseului. In loc s-a mearga pe Splaiul Unirii fara retea s-a o i-a pe Tineretului si Cantemir (fix ca 73), pe Splai ramane doar 223 care poate fi suplimentat cu autobuzele de pe 312, eventual il duci pana la Unrii ca s-a acopere portiunea de pe Splai fara transport in urma desfiintarii lui 312.

Sau să aibă traseul pe care îl avea 312 până în 2022.
IMG_1099.jpeg (27.92 KB; downloaded 1105 times)

Re: Discuții despre transportul local din București (partea a II a) Luca M.

Traseul de pana in 2022 nu a avut niciodata niciun sens. Am stat fix pe Splaiul Unirii si acest autobuz nu mi-a folosit absolut niciodata din cauza ca avea un traseu de dus intr-un fel si unul de intors total altfel.

Re: Discuții despre transportul local din București (partea a II a) BIGRED1984

Daca mergeai in Berceni era bun :) , nici eu n-am treaba in Pantelimon . Probabil ai alte alternative.
Dar din Berceni, pana sa scurteze 76 si 73 sa preia 313, toate stb-urile duceau la unirea, pe acelasi traseu.
Deci o modificare a 312 era potrivita, aduce acces si la splai si la alte zone.

Re: Discuții despre transportul local din București (partea a II a) bgd70

De dimineata liniile 69 si 79 circula deviate catre Arena Nationala si s-a infiintat 669 intre bd. Basarabiei si str. Traian. E inchisa o portiune din str. Delea Noua spre bd. Decebal. Pe Info TB nu apare niciun vehicul pe 669...

Go to page:  1  ... 112 113 114 115 116 117 118 119

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Traseele de transport public și evoluția mobilității în Bucuresti și Ilfov  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463874 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”