Zona metropolitană BucureștiTraseele de transport public și evoluția mobilității în Bucuresti și Ilfov

Topic: Stații, case de bilete, microdispecerate

2570 posts, 896480 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 178 179 180 181 182 183 184

📖 Pagination options
Re: Stații, case de bilete, microdispecerate alexandru_gr

Concluzia la care am ajuns eu personal este urmatoarea:
-PS4 amenajase un capăt de linie cât de cât decent ptr regionalele care întorceau la Eroii Revoluției.
-După scurtarea liniilor la CFR Progresul terminalul acela a rămas gol iar ptr a nu deveni parcare s-a ales sa devina în schimb stație ptr autobuzele liniei 323.

Re: Stații, case de bilete, microdispecerate Gabi23

Nu ne permitem să pierdem acestă locație, care poate fi utilizată doar spre Șoseaua Giurgiului. În perspectivă trebuie avut în vedere că în viitor va fi nevoie pentru linie navetă de înlocuire a tramvaielor.

• V2A
  • Posted:
  •  

Re: Stații, case de bilete, microdispecerate V2A

Stație nouă pentru debarcare la Bd. Lacul Tei pentru linia 243

Începând de vineri, 1 mai 2026, autobuzele liniei 243 vor opri, exclusiv pentru debarcarea călătorilor, în noua stație „Bd. Lacul Tei”, amplasată în rondul de la intersecția Str. Doamna Ghica/ Bd. Lacul Tei.
243-site.png (101.12 KB; downloaded 1704 times)

https://tpbi.ro/statie-noua-pentru-debar ... nia-243/

Re: Stații, case de bilete, microdispecerate Bogdan Ciorascu

Ce logica are? Nu este statie dupa semafor?

Re: Stații, case de bilete, microdispecerate WT_fan06

Cred și sper că motivul este pentru ca 243 să aibă staționare acolo, iar șoferii să poată beneficia de pauză și facilități la benzinăria din imediata apropiere.

243 are nevoie disperată de staționare la ambele capete pentru reglarea intervalelor...

Re: Stații, case de bilete, microdispecerate Vlad242

Sau pentru schimbul șoferilor (nu cred că se face schimb acolo, dar poate pe viitor cine știe)

Re: Stații, case de bilete, microdispecerate Just a User

Schimbul se face oriunde, nu doar la capat.

Re: Stații, case de bilete, microdispecerate Gabi23

În practică da, schimbul se face oriunde vor conducătorii de vehicule. Procedura internă spune altceva.
Schimbul șoferilor se face pentru toate turele liniei 243 în Depoul Berceni.
Stația de debarcare a fost stabilită încă de la scurtarea traseului, dar condițiile din teren nu au permis implementarea ei. Scopul este asigurarea unei staționări pentru conducătorii de vehicule (care include și posibilitatea utilizării toaletei). având capăt cu staționare, intervalele de circulație pot fi teoretic mai bine gestionate.

Re: Stații, case de bilete, microdispecerate ByOnu

Pai, procedura interna este invechita. Nu chiar oriunde, dar clar ar trebui sa existe multiple puncte acceptabile pentru schimburile de tura.

Re: Stații, case de bilete, microdispecerate soldy

Pai si e normal sa blocheze o banda pentru stationare? Puteau sa ii faca capatul unde il are 636 si era loc pentru stationare acolo.
Ilogic cum gândesc cei ce fac aceste trasee.

Re: Stații, case de bilete, microdispecerate cris_m

Banda de la Lukoil Lacul Tei era oricum blocata de autoturisme parcate neregulamentar. De putin timp reusisera sa o elibereze doar cat sa creeze mai mult haos, din cele 3 benzi ramanand 2 benzi imediat dupa semafor. Daca vor sa faca treaba pana la capat, ar trebui retrasate marcajele dinainte de trecerea de pietoni, astfel incat 2 benzi sa fie pentru virajul catre Lacul Tei, iar celelalte 2 pentru Doamna Ghica.

Re: Stații, case de bilete, microdispecerate SynK

Mă întreb și eu cum s-a reușit nivelul ăsta de performanță
IMG_1496.jpeg (1.88 MB; downloaded 1010 times)

Re: Stații, case de bilete, microdispecerate Bogdan Ciorascu

Aia de jos, pe saracie, nu au avut scara... :mrgreen:

Re: Stații, case de bilete, microdispecerate ByOnu

Nu stiam despre astea. Cine le monteaza? PMB? STB? PS2? Doar in statii?
FB_IMG_1778890226238.jpg (112.22 KB; downloaded 397 times)
FB_IMG_1778890229223.jpg (90.68 KB; downloaded 397 times)
Screenshot_20260516_091110_Facebook.jpg (23.68 KB; downloaded 397 times)

Go to page:  1  ... 178 179 180 181 182 183 184

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Traseele de transport public și evoluția mobilității în Bucuresti și Ilfov  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463917 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”