Topic: Reamenajarea peisagistică și urbanistică a Bd. Iuliu Maniu
63 posts, 13769 views
📖 Pagination options
- Isaac
-
Posted:
-
Re: Reamenajarea peisagistică și urbanistică a Bd. Iuliu Maniu
Isaac
Deci totul e brusc ok acum ? Ne-a costat niste timp pierdut doar pentru ca la acea vreme inca nu o reasigurase in functia de viceprimar pe doamna de la USR. Pana la chestiunea asta USR vedea numai hibe in proiect. Sunt curios totusi, au schimbat ceva la el de acum e prin magine un proiect bun ? Sau era doar gargara politica?
Deci totul e brusc ok acum ? Ne-a costat niste timp pierdut doar pentru ca la acea vreme inca nu o reasigurase in functia de viceprimar pe doamna de la USR. Pana la chestiunea asta USR vedea numai hibe in proiect. Sunt curios totusi, au schimbat ceva la el de acum e prin magine un proiect bun ? Sau era doar gargara politica?
-
- Misiekwas
-
Posted:
-
Misiekwas
Da, acum totul e ok și un mare succes.
Proiectul pare esențial la fel, mai mult cosmetica din câte am înțeles. Din câte am înțeles, "se vor lua demersuri" la PMB pentru banda de autobuz. (Asta a fost principala plângere, dar de fapt banda 1 nici nu intra in area proiectului).
Părerea mea este că votul impotriva nu privea proiectul dar poate sunt eu rău.
Da, acum totul e ok și un mare succes.
Proiectul pare esențial la fel, mai mult cosmetica din câte am înțeles. Din câte am înțeles, "se vor lua demersuri" la PMB pentru banda de autobuz. (Asta a fost principala plângere, dar de fapt banda 1 nici nu intra in area proiectului).
Părerea mea este că votul impotriva nu privea proiectul dar poate sunt eu rău.
-
- punmeister
-
Posted:
-
punmeister
Se vor schimba si consolele de troleibuz?
Se vor schimba si consolele de troleibuz?
-
- Misiekwas
-
Posted:
-
Misiekwas
Mai degrabă nu, e lucrarea sectorului până la urmă.
Mai degrabă nu, e lucrarea sectorului până la urmă.
-
- ByOnu
-
Posted:
-
ByOnu
Doamne fereste, sa speram ca nu. Este, din punct de vedere tehnologic, una dintre cele mai bune retele din oras.
Doamne fereste, sa speram ca nu. Este, din punct de vedere tehnologic, una dintre cele mai bune retele din oras.
-
- Misiekwas
-
Posted:
-
Misiekwas
Am verificat în documente, nu se intervine pe partea de infrastructură de TP. Excepție fiind bineînțeles stații.
Am verificat în documente, nu se intervine pe partea de infrastructură de TP. Excepție fiind bineînțeles stații.
- Isaac
-
Posted:
-
Isaac
Eu sunt nerabdator sa vad alveola inversa pusa in practica, o premiera pentru Bucuresti.
Eu sunt nerabdator sa vad alveola inversa pusa in practica, o premiera pentru Bucuresti.
📖 Pagination options
Home page
•
Parent forum:
Lucrări de modernizare și extindere a infrastructurii
•
Choose destination