Topic: Rame electrice clasa 102/103 (Pesa Elf.eu, IR & R)
58 posts, 15186 views
📖 Pagination options
-
- shoppy
-
Posted:
-
Re: Rame electrice clasa 102/103 (Pesa Elf.eu, IR & R)
shoppy
Doar pe cateva modele gasim peste tot.
Doar pe cateva modele gasim peste tot.
-
- andreicfr
-
Posted:
-
andreicfr
Rama Pesa trecând prin Gara Băneasa
Rama Pesa trecând prin Gara Băneasa
IMG_1371.jpeg (1.99 MB; downloaded 4136 times)
-
- Robert
-
Posted:
-
Robert
A mai sosit o ramă. În ritmul susținut de acum, Pesa va depăși Alstom la livrări după cum anticipam. Mă aștept ca la cât de bine se mișcă Alstom poate chiar să finalizeze mai repede Pesa 2 contracte.
A mai sosit o ramă. În ritmul susținut de acum, Pesa va depăși Alstom la livrări după cum anticipam. Mă aștept ca la cât de bine se mișcă Alstom poate chiar să finalizeze mai repede Pesa 2 contracte.
-
- andreicfr
-
Posted:
-
andreicfr
Doua noi garnituri a celor de la Pesa au fost livrate
Doua noi garnituri a celor de la Pesa au fost livrate
IMG_1379.jpeg (1.67 MB; downloaded 3649 times)
IMG_1381.jpeg (1.67 MB; downloaded 3649 times)
-
- shoppy
-
Posted:
-
-
- andreicfr
-
Posted:
-
andreicfr
Rama Pesa cu nr 103-201trecând prin Gara Băneasa
Rama Pesa cu nr 103-201trecând prin Gara Băneasa
IMG_1478.jpeg (1.69 MB; downloaded 2944 times)
- jiko_adiz
-
Posted:
-
jiko_adiz
Din seria “Dumnezeu cu Mila “.
Din seria “Dumnezeu cu Mila “.
IMG_8138.jpeg (370.1 KB; downloaded 2632 times)
IMG_8139.webp (92.46 KB; downloaded 2632 times)
- ikarusbus
-
Posted:
-
ikarusbus
Doar că a fost vandalizat pe drum, nu în gara Obor. Happens.
Doar că a fost vandalizat pe drum, nu în gara Obor. Happens.
-
- punmeister
-
Posted:
-
punmeister
Si e cam frecvent pentru orice MR nou adus pe CF. Si acum tin minte cum veneau trenurile Stadler J si JK catre BVG pline de graffiti.
Si e cam frecvent pentru orice MR nou adus pe CF. Si acum tin minte cum veneau trenurile Stadler J si JK catre BVG pline de graffiti.
- ikarusbus
-
Posted:
-
ikarusbus
Plus ca au devenit foarte rapizi, o rama Coradia a fost vandalizata in statia Rosiori in timpul stationarii comerciale de 4 minute :)))
Plus ca au devenit foarte rapizi, o rama Coradia a fost vandalizata in statia Rosiori in timpul stationarii comerciale de 4 minute :)))
- nathalael
-
Posted:
-
nathalael
Probabil ati vazut scandalul de zilele acestea. Ministrul a anunțat azi pe Facebook ca a venit cu o propunere pentru rezolvare. Întrebarea mea este dacă aveți idee dacă produsul și mentenanța au fost trecute defalcat în ofertă sau la comun. Dacă s-a licitat 1 singur preț cum vor stabili cât a fost marja de preț pentru mentenanță calculată de producător? Producatorul va înainta un procent minim din contract ca fiind destinat mentenanței, la care să renunțe, iar ARF/MT îi vor crede?
Probabil ati vazut scandalul de zilele acestea. Ministrul a anunțat azi pe Facebook ca a venit cu o propunere pentru rezolvare. Întrebarea mea este dacă aveți idee dacă produsul și mentenanța au fost trecute defalcat în ofertă sau la comun. Dacă s-a licitat 1 singur preț cum vor stabili cât a fost marja de preț pentru mentenanță calculată de producător? Producatorul va înainta un procent minim din contract ca fiind destinat mentenanței, la care să renunțe, iar ARF/MT îi vor crede?
IMG_6922.jpeg (1.05 MB; downloaded 1552 times)
-
- shoppy
-
Posted:
-
shoppy
Ma gandesc ca asta cu "sa renuntam la mentenanta ca sa dam drumul la trenuri" este o prostie, trenurile au avut acel pret tocmai pentru ca mentenanta a fost inclusa, asa daca trenurile se vor dovedi proaste o sa trebuaisca sa le reparam pe banii nostrii.
Ma gandesc ca asta cu "sa renuntam la mentenanta ca sa dam drumul la trenuri" este o prostie, trenurile au avut acel pret tocmai pentru ca mentenanta a fost inclusa, asa daca trenurile se vor dovedi proaste o sa trebuaisca sa le reparam pe banii nostrii.
- oc7avian
-
Posted:
-
oc7avian
Nu se discută renunțarea la mentenanță. Este strict vorba despre plăți
Si Coradia a circulat +1an cu Act Adițional, iar asigurarea ei a fost plătită de Alstom, nu CFR Călători precum cerea contractul. Nici măcar n-a circulat conform CSP-ului câștigat (nu avea ce căuta pe București - Brașov). Iar hala nu cred că era 100% gata, dar era mai simplu contractual fiind prinsă în oferta de mentenanță, nu în prețul ramei.
Nu se discută renunțarea la mentenanță. Este strict vorba despre plăți
Si Coradia a circulat +1an cu Act Adițional, iar asigurarea ei a fost plătită de Alstom, nu CFR Călători precum cerea contractul. Nici măcar n-a circulat conform CSP-ului câștigat (nu avea ce căuta pe București - Brașov). Iar hala nu cred că era 100% gata, dar era mai simplu contractual fiind prinsă în oferta de mentenanță, nu în prețul ramei.
-
- shoppy
-
Posted:
-
📖 Pagination options