Zona metropolitană București → Parcul de vehicule al operatorilor din București și Ilfov → Autobuze STV

Topic: ZTE Granton 10m

124 posts, 37860 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 3 4 5 6 7 8 9

📖 Pagination options
Re: ZTE Granton 10m Mihai Neagu

Dupa retragerea de la schimbul 1, 8345 a efectuat probe pe 479 extins. Sa ne asteptam ca in weekend sa repartizeze un ZTE pe 479 avand in vedere ca in zilele cu parc redus zac 3 autobuze nefolosite, din care unul e rezervă la 480?

8343 (IF34PPL) a fost implicat într-un accident pe traseu. In jurul orei 23, acesta a fost dus la Biroul de Accidente Usoare situat pe Splaiul Unirii in zona Vitan. Maine ma duc prin zona sa vad care e situatia, asta daca o sa mai fie acolo.

Re: ZTE Granton 10m alexandru_gr

Astăzi este prezent în 480.

Da, nu au fost probleme mari. Doar s-a frecat cu usa 1 de un semn de circulație situat pe Str. Unirii.

Re: ZTE Granton 10m alexandru_gr

8345 are afișajul din spate defect.
Abia se distinge nr liniei.

Toate au afisajul din spate defect. Unele au pe jumatate din pixeli morți, altele chiar pe toți.

Re: ZTE Granton 10m Axel

8342 la datorie pe linia 480 prin rapita
8342 -480, 01.05.2026.jpg (248.51 KB; downloaded 1608 times)

Frumos cadrul, cu rapița. :love:

Re: ZTE Granton 10m Gabi23

Sunt funcționale 4 din 5 autobuze. 8345 este la reprezentanță pentru rezolvarea unor probleme.
8346 - 480 - 01.09.2026.jpg (563.4 KB; downloaded 749 times)

Din cate observ la masinile astea, se duce una la service, ok, ii rezolva problemele, se intoarce la Pasarela, dar nici nu trece bine saptamana si apar probleme la alta masina... Or eu nu cred ca sunt chiar atat de stricacioase din vina calitatii autobuzului, ci si mentenanta improprie facuta de STV la un "garaj" care e doar cu numele, neoferind niciun fel de conditii, isi lasa amprenta.

Re: ZTE Granton 10m Tiberiu Shaolin

Stii sigur ca sunt probleme la masina?  Sau ele sunt trimise pe rand pentru verificari periodice etc. Ma gandesc, ca daca ele sunt trimise, cate una pe saptamana la Service, poate cei de la STV au contract cu ei sa le faca mentenanta. Nu dau cu parul, doar mi-am spus parerea.

Doar nu s-ar duce saptamana de saptamana pentru... revizii... :lol: Mai apar probleme din cand in cand, care trebuiesc reglate la service.

Later Edit
Din ce stiu eu bine, reviziile sunt programate o data la ~3 luni, unde se duce cate o masina la 2 zile.

Go to page:  1  ... 3 4 5 6 7 8 9

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Autobuze STV  • 
Choose destination

Since our 2754 forum members have written 469628 posts in 5852 topics and 545 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”