Zona metropolitană BucureștiPrezentarea rețelei de tramvai din București

Topic: Piața Unirii - Rahova - Depoul Alexandria (linia 32)

234 posts, 116213 views

Go to page:  1  ... 11 12 13 14 15 16 17

📖 Pagination options
Re: Piața Unirii - Rahova - Depoul Alexandria (linia 32) Nenea_titi

Este cauza defectării multor tramvaie. 1, 10, 25, 32 iau frecvent în roți încrucișarea aia, asta din liniile cu imperio. Nici altor tramvaie nu le face prea bine trecerea aia. Chiar așa greu de reparat este ? Mai ales că poate fi "șuntată ". Nu e ca în cazul lui 41. Nu se blochează tramvaie în depou, etc.

Re: Piața Unirii - Rahova - Depoul Alexandria (linia 32) Gabyyyyyy9001

Dacă se dorește reparația acestei intersecții, s ar face ceva, zic eu, orice, o petiție, ceva acolo, un sondaj, etc

Re: Piața Unirii - Rahova - Depoul Alexandria (linia 32) moonteanu

Ma indoiesc ca absolut nimeni nu a reclamat aceasta incrucisare. Este o problema critica de foarte mult timp. Problema ar fi ca la cat de degradata este, lucrarile de schimbare ar dura mai mult de un weekend si ar bulversa maxim publicul in timpul saptamanii. Totusi, tot raul spre bine. Oricum daca tot se mentioneaza reabilitarea liniei, poate atunci o schimba, dar mai dureaza ceva timp.

Asta presupune relocarea tramvaielor din Alexandria la alte depouri (probabil Giurgiu, Militari Dudesti, Victoria). Cel mai deteriorat este între Sebastian/Ferentari și Piața Rahova. Restul este bun, deci practic 32 poate fi deviat pe Unirii - Zetari. Nu e afectat nici 23 nici altceva, doar depoul Alexandria va sta blocat.
Referitor la gazonul de pe linia de tramvai de pe Rahovei, știu că s-a pus prin vara lui 2017, iar în 2018-2019 linia era deja în valuri. Știu că la un moment dat, a mai fost scoasă linia pentru niște avarii la rețea. Am mers prin noiembrie 2018 pe Rahovei cu 32 și ziceai că e barcă pe valuri.

Re: Piața Unirii - Rahova - Depoul Alexandria (linia 32) WT_fan06

Odată cu modernizarea acelei încrucișări ar trebui coordonate și următoarele lucrări absolut necesare:

- modernizarea racordului existent între Rahovei și Progresului (sens periferie)
- construirea unui racord nou între Progresului și Rahovei pe sensul spre centru.

Iar în aceste condiții am avea minimum de deranj cu maximum de beneficii ulterioare.

Re: Piața Unirii - Rahova - Depoul Alexandria (linia 32) ByOnu

Eu vad un racord dublu Ghencea <-> Piata Unirii, pentru o legatura directa cu tramvaiul intre cartier si centru, ceea ce 47 nu ofera astazi prin ocolul via Filaret. Cu atat mai mult in perspectiva noii linii de tramvai din Prelungire/Domnesti.

Re: Piața Unirii - Rahova - Depoul Alexandria (linia 32) WT_fan06

Păi da, despre acela vorbeam și eu.

Eu aș face racordurile astfel :
1) Depou Alexandria - Constantin Istrati ( adică la Liberty, tramvaiul vine de la depou și face dreapta), asta pentru a flexibiliza rețeaua. Pe acest racord, 23 poate merge
2) Unirii - Razoare. 47 (și poate și alte linii pe viitor nu ar mai ocoli atâta, ia și locul lui 23 pe bucata 11 iunie - Trafic Greu.

Re: Piața Unirii - Rahova - Depoul Alexandria (linia 32) Misiekwas

S-a rezolvat /s
PXL_20260512_091540257.jpg (1.76 MB; downloaded 579 times)

Re: Piața Unirii - Rahova - Depoul Alexandria (linia 32) Aron

nu are rost dezbaterea pe tema acestei incrucisari. Este clar ca nu se va schimba nimic pana la prima "nenorocire" care sa aiba titlu in presa

Go to page:  1  ... 11 12 13 14 15 16 17

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Prezentarea rețelei de tramvai din București  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463903 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”