Regiunile RomânieiOlteniaJudețul DoljTransportul în comun din municipiul Craiova (RAT SRL)

Topic: Accidente / incidente

48 posts, 21733 views

Go to page:  1 2 3 4

📖 Pagination options
Re: Accidente / incidente andreir14

Explozie in zona motorului BMC-ului cu nr. de parc R33, in capatul de linie de la Gara. Nu se stiu cauzele si nu cunosc alte detalii. Cert este ca, din fericire, nimeni nu a fost ranit.

IMG_5428.jpeg (421.41 KB; downloaded 1311 times)

Sursa imagine: Info Trafic Craiova si Dolj (grup de Facebook)

Re: Accidente / incidente Andrew33845

ZTE Granton-ul #R54 pe linia E1R ( afisajul a fost oprit la scurt timp inainte sa fac poza ) in statia Stadion, nu cunosc detalii sau ce s-a intamplat, insa au coborat toti calatorii si au fost preluati de alt autobuz BMC ProCity. In tot acest timp au fost parcate doua masini de politie in fata autobuzului. Dupa un scurt timp, aproximativ 2 minute, autobuzul a plecat fara a mai fi tractat de vreun mijloc de interventie, ceea ce mi s-a parut oarecum bizar intrucat initial am crezut ca aparuse ceva defectiune la acesta.
20240524_132242.jpg (1.58 MB; downloaded 1211 times)

Re: Accidente / incidente andreir14

Tramvaiul 1016 a fost implicat, astazi, intr-un accident rutier, in zona Marlorex. Soferul autoturismului nu a observat tramvaiul in momentul in care a iesit din curtea complexului.

received_1257165839905273.jpeg (269.08 KB; downloaded 412 times)

received_1261323576152666.jpeg (229.9 KB; downloaded 412 times)

Sursa foto: Info Trafic Craiova si Dolj (grup Facebook).

Re: Accidente / incidente Super Duper

Oare nu se pot pune bariere ca și la calea ferată?

Re: Accidente / incidente Costin

Bineinteles ca se pot, tronsoanele de linie de tramvai separate de trafic din Oslo au bariere aproape la toate intersectiile cu vizibilitate scazuta. Un exemplu: https://maps.app.goo.gl/K8sMWQ6Lt4zgzR4XA

Intrebarea e daca operatorul are capacitatea de a intretine atat barierele, cat si sistemul de detectie a pozitiei vagonului (bloc linie, GPS, patine pe retea, CBTC, etc etc).

Re: Accidente / incidente Aron

sa avem macar 90% din macazuri actionate automat si abia dupa putem avea pretentii de sisteme automatizate pentru tramvai. Inafara de 41 (care azi este defunct) nu stiu de vreo modernizare care sa implice altceva inafara de a tranti sine noi

Go to page:  1 2 3 4

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Transportul în comun din municipiul Craiova (RAT SRL)  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463888 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”