Despre asociație și site-urile metrouusor.comSite-urile metrouusor.com: Regulament, informații, anunțuri

Topic: AVIZIER - noutăți, anunțuri de la echipa forumului etc

232 posts, 119427 views

Go to page:  1  ... 11 12 13 14 15 16 17

📖 Pagination options
Re: AVIZIER - noutăți, anunțuri de la echipa forumului etc Andrei2.0

Am primit și eu eroarea 429 aseară ...

De 3 ori am primit eroarea 429 azi.. Intru pe diferite topicuri și primesc eroarea 429..

Re: AVIZIER - noutăți, anunțuri de la echipa forumului etc Costin

Intrebarea esentiala, la care va rog sa raspundeti in masura in care aveti informatia, este cea de mai sus:

Costin wrote here:
Si dupa fiecare episod, si-a revenit dupa cateva minute sau ore?

O sa revin diseara cu o actualizare, dar pana atunci va rog sa continuati sa raportati problema. Daca primiti 429, asteptati minim 2 minute si apoi incercati din nou (important, nu mai devreme de 2 minute). Daca eroarea persista sau nu e ceea ce ma intereseaza.

Eroarea de aseară a durat o oră și ceva, iar a doua oară a durat undeva la 25/35 min..

Am actualizat componenta respectiva, sa vedem cum se comporta in zilele urmatoare.

Am operat traditionala promovare de primavara :) Daca vi s-a schimbat rangul, va rog sa verificati ca aveti facilitatile specifice noului rang: https://forum.metrouusor.com/ViewTopic?p ... ByPostId

Si daca intampinati probleme, va rog sa le raportati aici sau pe mail ([email protected]).

Multumesc!

Re: Dialog cu echipa administrativă WT_fan06

bgd70 wrote here:
Am o propunere de imbunatatire a subiectul "Culoare unice pentru tramvaie, autobuze și troleibuze". In momentul de fata, toate informatiile si pozele despre toate benzile STB sunt intr-un singur subiect cu zeci de pagini. E dificil de stabilit cate benzi exista, in ce stadiu se afla (propunere, in exploatare, degradata, lipsa delimitatoare/marcaje/indicatoare etc), ce tipuri de vehicule circula pe fiecare tronson (bus+tbus, tw+bus, tw) samd.

Propunerea mea este asemanatoare cu forumul de modernizarea a infrastructurii de tramvaie: un forum iar in interior cate un subforum pentru fiecare artera care are un culoar unic pentru STB. Fiecare subforum sa aiba un subiect FOTO/VIDEO si unul de discutii. In primul subiect sa fie o prezentare foto/video a culoarului unic care sa cuprinda de exemplu, starea carosabilului, semnalizarea vericala si orizontala, daca exista sau nu delimitatoare etc. In al 2-lea subiect sa fie discutii despre problemele gasite si ce imbunatatiri se pot aduce.

Poate sa existe si un sub-forum/subiect in care sa se faca propuneri de artere unde sa fie implementate culoarele unice. Cele mai bune propuneri vor fi adunate si trimise catre autoritati pentru evaluare.

In acest fel vom avea o vedere clara cate culoare unice avem, pe unde sunt, daca sunt practicabile sau nu. In urma discutiilor trimitem o adresa catre PMB pentru rezolvarea problemelor gasite.

Informatiile ce vor fi postate aici pot fi noi, pe masura ce se vor face reportajele. In acest fel se evita munca de mutare din subiectul comun in noul subforum.

Suplimentar, daca doreste si colegul @cris_m, se poate crea o harta interactiva a benzilor dedicate asemanatoare cu harta evolutiei lucrarior la reteaua de tramvai.

A fost implementată această idee, într-o manieră ușor simplificată, adică fiecare culoar va avea un singur topic dedicat în care se vor pune și FOTO / VIDEO și se vor purta și discuții.

S-a făcut un subforum nou la zona de lucrări de infrastructură (aici), iar topicul despre culoarele unice a fost mutat din secțiunea despre trasee unde nu prea își avea locul.

Topicul vechi a devenit topic de discuții diverse și în timp voi mai încerca să despart din mesajele vechi în noi topice, în măsura timpului disponibil, acolo unde va avea sens și unde nu va fi întrerupt firul discuțiilor.

Am separat deja discuțiile despre culoarul de pe Bd. Regele Mihai I și am făcut și topic dedicat de știri.

În rest, toți utilizatorii sunt bineveniți să deschidă topice noi pentru străzile pe care sunt deja sau se amenajează culoare unice, dacă au informații / materiale de publicat.

La adresa

https://metrouusor.com/retea-metrou-bucuresti

gasiti o harta interactiva a retelei de metrou din Bucuresti, pe modelul deja consacrat al hartii interactive a retelei de tramvai. Aceasta noua harta prezinta urmatoarele informatii
- magistralele existente si anul deschiderii fiecarei interstatii
- statiile existente si anul deschiderii fiecareia
- unitatile de exploatare
- noua magistrala M6 si progresul lucrarilor pe fiecare interstatie in parte

Cu multumiri lui @cris_m pentru harta si tuturor colegilor care au ajutat la compilarea si verificarea informatiilor prezentate pe harta.

Go to page:  1  ... 11 12 13 14 15 16 17

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Site-urile metrouusor.com: Regulament, informații, anunțuri  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463839 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”