Topic: Irisbus Citelis
1042 posts, 444244 views
📖 Pagination options
- cosmindaniel
-
Posted:
-
Re: Irisbus Citelis
cosmindaniel
Irisbus Citelis #5373 pe linia 85 la intersecția dintre străzile Dimitrie Gerota și Tudor Arghezi cu ocazia devierii de astăzi, 26.04.2026
Irisbus Citelis #5373 pe linia 85 la intersecția dintre străzile Dimitrie Gerota și Tudor Arghezi cu ocazia devierii de astăzi, 26.04.2026
IMG_5814.jpeg (1.67 MB; downloaded 1334 times)
-
- sofaarky447
-
Posted:
-
sofaarky447
5311 în prima zi la traseu după RK, pe linia 69, la Piața Operei.
Afișajul a fost nefuncțional toată ziua.
5311 în prima zi la traseu după RK, pe linia 69, la Piața Operei.
Afișajul a fost nefuncțional toată ziua.
IMG_6335.jpeg (1.89 MB; downloaded 675 times)
-
- ADK
-
Posted:
-
ADK
C-a revenit un troleibuz cât mai actual este bine, deși el are aproape 2 decenii de existență, însă mă întreb cel de-a hotărât vopsirea frontală ce gust a avut să facă doar bara neagră fără colțare, ori să le fi lăsat verzi și vopsea doar măștile farurilor (un exemplu fiind autobuzul HTT buzoian). E o părere și discut mai mult de preferința proprie, spatele mi se pare frumos și chiar lateralul deși modelul schemei în sine pare cam veche de genul DAC style...
C-a revenit un troleibuz cât mai actual este bine, deși el are aproape 2 decenii de existență, însă mă întreb cel de-a hotărât vopsirea frontală ce gust a avut să facă doar bara neagră fără colțare, ori să le fi lăsat verzi și vopsea doar măștile farurilor (un exemplu fiind autobuzul HTT buzoian). E o părere și discut mai mult de preferința proprie, spatele mi se pare frumos și chiar lateralul deși modelul schemei în sine pare cam veche de genul DAC style...
-
- Stefan_79
-
Posted:
-
Stefan_79
Lăsați vopseaua, afișajul ăla de ce
nu merge la fix o zi de la așa numitul RK? Înseamnă că a trecut prin URAC ca gâsca prin apă, doar de dragul de a avea ce bani să cheltuiască. Și sunt sigur că nu e o sumă modică investită în aceste reparații.
Lăsați vopseaua, afișajul ăla de ce
- GPS
-
Posted:
-
-
- ericbrudii
-
Posted:
-
📖 Pagination options