Zona metropolitană BucureștiTraseele de transport public și evoluția mobilității în Bucuresti și Ilfov

Topic: Trasee de acces și retragere

145 posts, 59173 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 5 6 7 8 9 10 11

📖 Pagination options
Re: Trasee de acces și retragere panda

cosmindaniel wrote here:
Vlad242 wrote here:
Traseul de retragere al liniei 66 este următorul: Spitalul Fundeni, Șoseaua Sportului, Șoseaua Colentina, Bd. Carol I, întoarcere la Piața C.A. Rosetti, Bd. Carol I, Str. Matei Voievod, Str. Vatra Luminoasă, Str. Tony Bulandra, Depoul Vatra Luminoasă.

Întoarcerea în piața Rosetti dinspre est nu este posibilă cu rețeaua actuală. Retragerea din linia 66 se face din Vasile Pârvan.

O mică corecție, întoarcerea nu e posibila în piața Rosetti gen cum întoarce 61. Dar e posibilă pe Dianei - Calderon - Arghezi - Rosseti

Re: Trasee de acces și retragere ByOnu

Dar e posibilă pe Dianei - Calderon - Arghezi - Rosseti

* doar daca este conectata reteaua. Nu exista macazuri definitive de separare, respectiv de impreunare.

Pe durata maratoanelor, echipele de interventii conecteaza traseul via. Dianei pe direct si decontecteaza relatiile normale.

Re: Trasee de acces și retragere Tiberiu Shaolin

Am avut o experienta neplacuta saptamanile trecute cu un vatman care a facut '' urat'' si mi-a spus '' cum sa imi permit eu sa il intreb pe el daca se retrage si ca de ce nu ia calatori''... Din cate stiu sunt obligati sa efectuze statiile pe acces si retragere. Dupa aceasta discutie aprinsa am depus o reclamatie. Raspusul primit a fost ca statiile pe care ei sunt obligati sa le efectueze sunt cele comune cu linia in care au fost..... Eu unul nu mai inteleg nimic. Daca suni la informati STB ei spun ca sunt obligati sa faca toate statiile, daca faci reclamatie ei nu sunt obligati. Ma gandesc, ei oare au mai multe regulamente care se bat cap in cap ?  :headbash:  :headbash:  :headbash:

Re: Trasee de acces și retragere FabiM

Dacă te ajută cu ceva, chiar și în 2026 încă se practică faze de genul.
Deși regula e scrisă și clară: se efectuează doar stațiile din linia pe care a circulat. Bun.

Doar ca … fiecare face ce considera:

1. Conform regulamentului, super ok, de obicei călătorii sunt debarcați la ultima stație din traseu sau fix înainte de depou/autobaza;
2. Se sting luminile, afișajul și se trece glonț prin stații;
3. Se merge imediat în spatele colegului proaspăt plecat pentru a lua cât mai puțini călători;
4. Afișaj oprit, călători înăuntru și se oprește doar la stațiile la care vor călătorii să coboare (văzut ieri pe 368, nici nu mai contau călătorii din stații).

Re: Trasee de acces și retragere Chev Celios

Cu linia 368 e o chestie putin mai complicata. Din cauza ca de la Berzei si pana inapoi linia face o bucla total separata. Din cauza ca au fost cazuri de calatorii care vroiau sa ajunga de la Cismigiu la Vulcanescu, iar autobuzul la Romana se retragea si apareau discutii, asa ca toti soferii schimbau afisajul pe retragere dupa ce faceau statia de la Eroilor pentru a fi clar ca vor face doar jumatate de bucla, adica doar pana la Romana, insa din cate stiu opreau in toate statiile pana la Romana.

L.E: La fel procedau cei de la Floreasca si pe linia 168

Go to page:  1  ... 5 6 7 8 9 10 11

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Traseele de transport public și evoluția mobilității în Bucuresti și Ilfov  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463926 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”