Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiModernizare linii de tramvai (2022 - 202x)Linia 24 (Cartier Dămăroaia - Calea Plevnei)

Topic: DISCUȚII - Lucrări Bd. Ion Mihalache

20 posts, 4058 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1 2

📖 Pagination options

Re: DISCUȚII - Lucrări Bd. Ion Mihalache Media

Am văzut ca a început timp scoaterea liniei si a longrinelor intre piață Victoriei si Monetăriei.

Re: DISCUȚII - Lucrări Bd. Ion Mihalache ByOnu

Din ce stiu, aceea este lucrarea Termoenergetica. Nu au inceput inca lucrarile. Nici nu stiu in ce etapa birocratica este contractul.

Re: DISCUȚII - Lucrări Bd. Ion Mihalache shoppy

Poate ai vazut lucrarile Termoenergetica sau demontarea unui macaz provizoriu.

• V2A
  • Posted:
  •  

Re: DISCUȚII - Lucrări Bd. Ion Mihalache V2A

De dimineață erau cei de la STB, care demontaseră macazul temporar utilizat weekend-ul trecut.

Nu au început lucrările pe Mihalache, mai mult la Monetăriei au umplut groapa cu niște dale manufacturate unde se îngusta drumul pentru a-l lărgi, deci vom sta cu gropile până când începe modernizarea.

Din nefericire ce ziceam mai demult s-a intamplat, sina de tramvai dintre Calbucet si Popisteanu s-a transformat si ea in parcare, bine initial a fost din cauza zapezii dar acum nu mai sunt locuri de parcare blocate de zapada insa linia a ramas ocupata de masini.

Re: DISCUȚII - Lucrări Bd. Ion Mihalache FabiM

Câtă vreme nu este folosită, așa ajunge orice linie scoasă din uz.

Când vor începe lucrările, vor dispărea, iar ulterior finalizării lucrărilor ne așteptăm la garduri de delimitare și ne clătim ochii cu un tramvaiul depășind coloana de trafic.

Re: DISCUȚII - Lucrări Bd. Ion Mihalache Victor C

Cumva au început lucrările?
Am văzut că au pus garduri pe Mihalache între Piața Ion Mihalache și Bd. Banu Manta.

Adica intre intersectiile cu Arh. Ion Mincu si Banu Manta? Nu am mai vazut garduri acolo, sa nu fie ceva de la termoficare.

Re: DISCUȚII - Lucrări Bd. Ion Mihalache Gabyyyyyy9001

Se apucă și de Bd Ion Mihalache

Re: DISCUȚII - Lucrări Bd. Ion Mihalache Costin

Respectiva platforma de stiri nu permite citarea pe forumuri, asadar nici noi nu le facem reclama. Am sters captura de ecran.

Re: DISCUȚII - Lucrări Bd. Ion Mihalache panda

Am văzut muncitorii azi la ora 16 la intersectia cu Felix. Aveau cu ei o mașină de tăiat beton asfalt.

Re: DISCUȚII - Lucrări Bd. Ion Mihalache vl273

Azi a inceput si demontarea firului de contact dinspre Banu Manta inspre intersectia cu Ion Mincu.

Go to page:  1 2

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Linia 24 (Cartier Dămăroaia - Calea Plevnei)  • 
Choose destination

Since our 2705 forum members have written 464041 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”