Topic: Reclame pe vehiculele STB
27 posts, 4519 views
📖 Pagination options
-
- STB6228
-
Posted:
-
Reclame pe vehiculele STB
STB6228
Deschid acest subiect, întrucât în ultima perioadă pe forum, am observat că mai mulți colegi au scris în subiecte gen V3A-93, V3A-93-CH-PPC, Otokar Kent C-12 etc. numărul de parc al vehiculului și reclama pe care a primit-o. ( ex. x a primit reclamă la y ). Câteva exemple de mesaje scrise în ultima perioadă pe forum:
Deschid acest subiect, întrucât în ultima perioadă pe forum, am observat că mai mulți colegi au scris în subiecte gen V3A-93, V3A-93-CH-PPC, Otokar Kent C-12 etc. numărul de parc al vehiculului și reclama pe care a primit-o. ( ex. x a primit reclamă la y ). Câteva exemple de mesaje scrise în ultima perioadă pe forum:
ericbrudii wrote here:
6610 a primit o reclamă de la Trendyol
ericbrudii wrote here:
4029 a primit o reclamă de la Supernova.
ericbrudii wrote here:
287 a primit o reclamă de la Pringles.
-
- moonteanu
-
Posted:
-
Re: Reclame pe vehiculele STB
moonteanu
Am o mica intrebare: pentru vehiculele colantate/vopsite in diverse scopuri(136,cele de Craciun,etc) se poate posta aici?
Am o mica intrebare: pentru vehiculele colantate/vopsite in diverse scopuri(136,cele de Craciun,etc) se poate posta aici?
-
- Costin
-
Posted:
-
Costin
Absolut, DA!
@STB6228 Lasa moderarea in sarcina moderatorilor. Mesajul neconform a fost sters. Multumesc pentru intelegere.
Absolut, DA!
@STB6228 Lasa moderarea in sarcina moderatorilor. Mesajul neconform a fost sters. Multumesc pentru intelegere.
-
- moonteanu
-
Posted:
-
moonteanu
Am observat un mic fenomen la cateva tramvaie, mai ales de la Depoul Victoria: 286, 287 si 126, tramvaie care au stat peste 2-3 luni cu reclame pe ele, arata FOARTE rau pe exterior. 287 este jegos, mai ales in partea superioara, 286 a fost recolantat, dar inainte se vedeau pe corpul A urme de lipici, iar 126 are o combinatie de jeg cu lipici.
Si 218 arata rau, dar a fost recolantat cu o reclama la Atac Brasov.
Chiar nu exista niste criterii minime estetice la acel depou? Sau, ca sa reformulez intrebarea, exista macar o spalatorie FUNCTIONALA la Depoul Victoria...?
Am observat un mic fenomen la cateva tramvaie, mai ales de la Depoul Victoria: 286, 287 si 126, tramvaie care au stat peste 2-3 luni cu reclame pe ele, arata FOARTE rau pe exterior. 287 este jegos, mai ales in partea superioara, 286 a fost recolantat, dar inainte se vedeau pe corpul A urme de lipici, iar 126 are o combinatie de jeg cu lipici.
Si 218 arata rau, dar a fost recolantat cu o reclama la Atac Brasov.
Chiar nu exista niste criterii minime estetice la acel depou? Sau, ca sa reformulez intrebarea, exista macar o spalatorie FUNCTIONALA la Depoul Victoria...?
-
- romanianrailfan
-
Posted:
-
romanianrailfan
261 cat mai sta cu reclama la Penes Curcanul? Inca 2-3 luni si face anul cu reclama.
261 cat mai sta cu reclama la Penes Curcanul? Inca 2-3 luni si face anul cu reclama.
-
- Costin
-
Posted:
-
Costin
Ma astept sa stea atat cat cere contractul. Pot doar sa sper ca nu sunt atat de fraieri incat sa faca reclama gratis…
Ma astept sa stea atat cat cere contractul. Pot doar sa sper ca nu sunt atat de fraieri incat sa faca reclama gratis…
-
- romanianrailfan
-
Posted:
-
romanianrailfan
4009 la ce face reclama cu textul „Pur si simplu MULTUMESC!”?
4009 la ce face reclama cu textul „Pur si simplu MULTUMESC!”?
-
- punmeister
-
Posted:
-
punmeister
Nu m-ar mira ca mesajul criptic sa fie legat de te miri ce festival sau concert.
Nu m-ar mira ca mesajul criptic sa fie legat de te miri ce festival sau concert.
- alex 19
-
Posted:
-
alex 19
De curand, 6482 a primit reclama la Sephora. Aceeasi reclama o are si 6436, amandoua prezente pe linia 137.
De curand, 6482 a primit reclama la Sephora. Aceeasi reclama o are si 6436, amandoua prezente pe linia 137.
20260312_143310.jpg (1.2 MB; downloaded 1548 times)
-
- ericbrudii
-
Posted:
-
- Gabyyyyyy9001
-
Posted:
-
- alex 19
-
Posted:
-
- alex 19
-
Posted:
-
alex 19
Revin cu o poza la mesajul de mai sus. 6407 pe linia 137.
Revin cu o poza la mesajul de mai sus. 6407 pe linia 137.
20260420_100804.jpg (1.55 MB; downloaded 756 times)
- alex 19
-
Posted:
-
alex 19
6417 cu o reclama la Azuga young.
6417 cu o reclama la Azuga young.
20260501_092905.jpg (1.41 MB; downloaded 488 times)
📖 Pagination options
Home page
•
Parent forum:
Parcul de vehicule al operatorilor din București și Ilfov
•
Choose destination