Despre asociație și site-urile metrouusor.comSite-urile metrouusor.com: Regulament, informații, anunțuri

Topic: Dialog cu echipa administrativă

2662 posts, 680999 views

Go to page:  1  ... 185 186 187 188 189 190 191

📖 Pagination options
Re: Dialog cu echipa administrativă romanianrailfan

shoppy wrote here:
Cred ca toti care au primit promovare i-a trecut pe tema dark.

La mine nu e pe dark.

Re: Dialog cu echipa administrativă PaulIP

De ce opțiunea de a trimite mesaje private apare și în dreptul userilor non-bronze/silver/gold? Ieri am vrut să trimit unui user „normal” (nu celui din screenshotul de mai jos, dar tot unuia fără rang) un mesaj privat, am fost direcționat către pagina de scriere a mesajului, ca și când totul ar fi OK, iar când termin de scris și apăs pe Send primesc eroare „utilizatorul nu poate primi mesaje private”.
Ori să dispară comanda de sub nickname, ori să primim avertizarea fără a mai fi redirecționați către caseta de scriere.
Oricum, ăsta e singurul forum de-l știu unde nou-veniții nu au acces la mesageria privată. Credeam că s-a reparat chestia asta cândva în trecut, n-am ținut evidența. Vreun motiv întemeiat pentru care persistă de 10+ ani?
Screenshot from 2026-03-23 12-51-37.png (7.53 KB; downloaded 1263 times)

Re: Dialog cu echipa administrativă Costin

Este o propunere legitima sa nu apara deloc optiunea de a trimite mesaje private celor care nu le pot primi, si este deja pe lista de imbunatatiri viitoare. Nu pot promite, insa, cand va fi implementata.

Limitarea mesageriei private pentru userii nou inregistrati exista pentru a preveni abuzurile (useri care se inscriu doar pentru a promova un produs, sau doar pentru a hartui pe cineva).

Re: Dialog cu echipa administrativă petro burgener

Administratorii pot vedea mesajele private?
Dacă  nu,  mesajele de genul menționate mai sus, pot fi raportate administratorilor?

Nu, administratorii nu pot vedea mesajele private si acestea nu pot fi nici raportate.

Costin wrote here:
Limitarea mesageriei private pentru userii nou inregistrati exista pentru a preveni abuzurile (useri care se inscriu doar pentru a promova un produs, sau doar pentru a hartui pe cineva).

Am (avut) cont pe multiple forumuri de-a lungul timpului și nu am auzit de/pățit niciodată să primesc „spam”. Pot spune că forumurile sunt de 100 de ori mai secure decât adresele de mail instituționale pe care le-am avut  :lol:

Ar fi utilă implementarea unei funcții de raportare „manifold”; adminii să nu poată „citi” by default mesajele private (că de aia se cheamă „private”), dar când cineva raportează un anume mesaj dintr-un fir de conversație, adminii să aibă acces la toată conversația, ca să nu apară discuții că e scos din context... asta ar implica o regândire a platformei de mesagerie, momentan e cam rudimentară și mesajele se văd doar ca primite și trimise distinct, nu într-un thread de discuție (gen chat).

De principiu nu sunt de acord. Mesageria ori e privata, ori nu e, "e privata pana cand se supara interlocutorul pe mine si raporteaza discutia" e orice, numai privata nu.

Ca tie nu ti s-a intamplat nici mica publicitate, nici hartuire, norocul tau, dar nu inseamna ca fenomenul nu exista.

Ca o mica digresiune, majoritatea platformelor care ofera (si) mesagerie privata, au trecut, pe tacute, de la denumirea "private message" la "direct message", oare de ce?

Mesageria privata este rudimentara pentru ca scopul principal al platformei noastre este sa fie un forum public. Exista alte platforme mult mai elaborate pentru mesagerie privata (mai degraba, "directa"), ceea ce noi nu ne propunem sa devenim.

Că interlocutorul se supără și dă report, problema lui, dar ține de admin/moderator să fie cu capul pe umeri și să discearnă între un report pe bune și tentative de plătit polițe, ceea ce pe MU consider că e cazul. Și răspunsul ăsta și cel de mai sus îmi par justificări de tipul „drobul de sare”, nu facem cutare chestie pentru că s-ar putea abuza de ea în cutare situație... Gândește-te că dacă aș purta sâmbetele cuiva de pe forum și aș vrea să-l hărțuiesc, n-aș avea nicio problemă să fac asta știind că mesajele private nu pot fi raportate. Presupun că nu ești străin de „Broken Windows Theory”.

Iar în ziua de azi noțiunea de privacy devine din ce în ce mai tare o utopie. Cine vrea privacy total se duce cu cortul în pădure să trăiască acolo. Asta e lumea în care trăim, n-avem ce face...

Daca tu esti dispus sa renunti la privacy, este decizia ta, si te afecteaza doar pe tine. Daca noi decidem ca administratorii sa aibă acces la mesageria privata, decizia ii afecteaza pe toti. Nu este un pas pe care eu sunt dispus sa il fac, din principiu.

Re: Dialog cu echipa administrativă moonteanu

La mine, pe la ora 7-8 dimineata mi-a aparut o eroare Cloudflare, iar acum apare iar acea verificare.

Da, avem un varf de trafic suspect, verificarea aceea este necesara macar in urmatoarele ore.

Re: Dialog cu echipa administrativă bgd70

Am o propunere de imbunatatire a subiectul "Culoare unice pentru tramvaie, autobuze și troleibuze". In momentul de fata, toate informatiile si pozele despre toate benzile STB sunt intr-un singur subiect cu zeci de pagini. E dificil de stabilit cate benzi exista, in ce stadiu se afla (propunere, in exploatare, degradata, lipsa delimitatoare/marcaje/indicatoare etc), ce tipuri de vehicule circula pe fiecare tronson (bus+tbus, tw+bus, tw) samd.

Propunerea mea este asemanatoare cu forumul de modernizarea a infrastructurii de tramvaie: un forum iar in interior cate un subforum pentru fiecare artera care are un culoar unic pentru STB. Fiecare subforum sa aiba un subiect FOTO/VIDEO si unul de discutii. In primul subiect sa fie o prezentare foto/video a culoarului unic care sa cuprinda de exemplu, starea carosabilului, semnalizarea vericala si orizontala, daca exista sau nu delimitatoare etc. In al 2-lea subiect sa fie discutii despre problemele gasite si ce imbunatatiri se pot aduce.

Poate sa existe si un sub-forum/subiect in care sa se faca propuneri de artere unde sa fie implementate culoarele unice. Cele mai bune propuneri vor fi adunate si trimise catre autoritati pentru evaluare.

In acest fel vom avea o vedere clara cate culoare unice avem, pe unde sunt, daca sunt practicabile sau nu. In urma discutiilor trimitem o adresa catre PMB pentru rezolvarea problemelor gasite.

Informatiile ce vor fi postate aici pot fi noi, pe masura ce se vor face reportajele. In acest fel se evita munca de mutare din subiectul comun in noul subforum.

Suplimentar, daca doreste si colegul @cris_m, se poate crea o harta interactiva a benzilor dedicate asemanatoare cu harta evolutiei lucrarior la reteaua de tramvai.

Re: Dialog cu echipa administrativă romanianrailfan

La concursurile foto e obligatoriu sa fie legat de transportul public?

Concursul foto nu e tematic, poti participa cu orice vrei, cata vreme poza e facuta in luna curenta.

@bgd70 am implementat propunerea aici - https://forum.metrouusor.com/ViewForum?forumId=632 dar din pacate am uitat sa iti raspundem :oops: scuze!

Go to page:  1  ... 185 186 187 188 189 190 191

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Site-urile metrouusor.com: Regulament, informații, anunțuri  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463872 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”