Zona metropolitană BucureștiTraseele de transport public și evoluția mobilității în Bucuresti și Ilfov

Topic: Discuții despre transportul local din București (partea a II a)

1656 posts, 374659 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 109 110 111 112 113 114 115  ... 119

📖 Pagination options
Re: Discuții despre transportul local din București (partea a II a) LArSON

Da, ar fi ceva, probabil pe Rm. Valcea , Rm. Sarat e cam mica pentru autobuze... Ideal ar fi sa nu mai mearga pe Baba Novac ci pe Rebreanu pana la piata apoi pe Ressu si stanga pe Rm. Valcea. Mereu conectivitatea in zona a lasat de dorit, ajungi mai repede pe jos de la Auchan la Park Lake decat sa schimbi doua mijloace de transport.

Re: Discuții despre transportul local din București (partea a II a) WT_fan06

Eu pe 330 l-aș vedea prelungit pe Str. Dristorului - Bd. Decebal - Bd. Unirii - Piața Unirii - Sf. Vineri, cu multiple avantaje:
- nouă axă de transport centru - est;
- alternativă la 619 / 627, ceea ce nu este puțin lucru dat fiind faptul că toată zona de est a capitalei este într-un șantier;
- ajutor pentru 104 pe o porțiune extrem de aglomerată (Piața Muncii - Piața Unirii);
- beneficiază de benzile unice de pe Bd. Unirii, deci impactul traficului pe această porțiune nu este unul ridicat;
- reglarea intervalelor de circulație și facilități pentru șoferi la ambele capete.

Re: Discuții despre transportul local din București (partea a II a) alexandru_gr

LArSON wrote here:
Da, ar fi ceva, probabil pe Rm. Valcea , Rm. Sarat e cam mica pentru autobuze... Ideal ar fi sa nu mai mearga pe Baba Novac ci pe Rebreanu pana la piata apoi pe Ressu si stanga pe Rm. Valcea. Mereu conectivitatea in zona a lasat de dorit, ajungi mai repede pe jos de la Auchan la Park Lake decat sa schimbi doua mijloace de transport.

Au mai circulat autobuze în trecut și pe Râmnicu Vâlcea și pe Râmnicu Sărat.

Re: Discuții despre transportul local din București (partea a II a) Bogdan Ciorascu

@WT_fan06  foarte de acord cu tine daca s-ar duce pe Campia Libertatii/Basarabia/Decebal
Practic ai putea limita 640 la Muncii sau Delea Veche. Am vazut multe lume coborand din 640 la transferul pentru troleibuz.
Probabil ca in curand de la piata Traian si pana la Coposu nu vei mai putea circula decat pe jos.

Re: Discuții despre transportul local din București (partea a II a) petro burgener

@WT_fan06 , am spus și  ceva asemănător dar de la Baba Novac,  Piața Hurmuzachi,  Bd. Decebal, Bd Unirii , Piața Unirii și  retur. Și varianta lui @Bogdan Ciorascu  ar fi bună dar pe Campia Libertății e cam inghesuit, mașini parcate pe ambele sensuri si aglomeratie la orele de vârf. Acum mulți ani, era mai liber, au circulat 107, 333, 334 335, 311. Cu excepția lui 311, celelalte erau articulate.

Re: Discuții despre transportul local din București (partea a II a) messe

Dacă tot au făcut prelungirea liniei 196, de ce nu au dus-o până la Șura Mare, dus-intors prin Cuțitul de Argint? Se făcea o conexiune pe lângă aeroport și cele două gări plus autogara și cu M2 și liniile de tramvai care deservesc acele cartiere. Iar ca rută mai directă, acest 196 putea să circule de la Academia Militară direct pe Panduri, pe la Leul, Șoseaua Grozăvești, Podul Grozăvești, Basarab, Gara de Nord, nu cum circulă acum. De la Academia Militară către Gara de Nord pe traseul actual există linii de troleibuz. Din punctul meu de vedere, făceam o extensie a liniei 196 prin Cuțitul de Argint, dus-intors până la Șura Mare iar în partea de nord îl prelungeam pe 105 de la Titulescu pe actualul traseu al lui 196 până la Aeroportul Băneasa.

Re: Discuții despre transportul local din București (partea a II a) shoppy

Cand autobuzul face dreapta de pe Parcului pe Expozitiei se blocheaza toata intersectia, soferul trebuie sa faca semn masinilor sa elibereze ambele benzi de pe contrasens ca sa poate face virajul, daca parcheaza vreun nesimtit pe banda 1 in fata la Mega asa cum se obisnuieste nu stiu cum se mai descurca.

Re: Discuții despre transportul local din București (partea a II a) Mihai2005

Am o întrebare. Pe străzile Spiralei și Trompetului din Sectorul 5 există restricții de tonaj care nu ar putea face posibilă circulația autobuzelor STB?

Re: Discuții despre transportul local din București (partea a II a) Vlad242

Parcă acum câțiva ani se dorea înființarea unei linii în cartierul Ion Creangă din Sectorul 2, din ce îmi amintesc fuseseră făcute probe, ce se mai știe de acest lucru?

Re: Discuții despre transportul local din București (partea a II a) deprodio

Care este logica modificării lui 331 pe Natației?pentru că,strada Piatra Morii și B-dul Gloriei va rămâne fără transport in comun. Se vor închide străzile inclusiv pentru circulația rutieră?

Re: Discuții despre transportul local din București (partea a II a) MIHAI_TB_10

Eu mă întreb, cum vor efectua tramvaiele din 53 întoarcerea prin Depoul București Noi?

Re: Discuții despre transportul local din București (partea a II a) Gabi23

Bd. Gloriei nu va permite circulația pe o bandă suficient de lată pentru circulația autobuzelor.
Întoarcerea tramvaielor în Depoul Bucureștii Noi nu are nici un impediment, acest lucru se făcea frecvent operativ în cazul unor blocări.

Re: Discuții despre transportul local din București (partea a II a) Bogdan Ciorascu

Foarte buna miscarea cu 311 in weekendurile cu Calea Victoriei inchisa!

Re: Discuții despre transportul local din București (partea a II a) Gabi23

Linia 311 este extrem de importantă și utilizată în zona Sala Palatului, mai ales în zilele de weekend.

Go to page:  1  ... 109 110 111 112 113 114 115  ... 119

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Traseele de transport public și evoluția mobilității în Bucuresti și Ilfov  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463851 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”