Zona metropolitană BucureștiTraseele de transport public și evoluția mobilității în Bucuresti și Ilfov

Topic: Discuții despre transportul regional din Ilfov (4XX)

2559 posts, 1049707 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 177 178 179 180 181 182 183

📖 Pagination options
Re: Discuții diverse despre transportul în comun Mihai2005

Cum nimic? Poate intră maxi-taxi acolo.

Re: Discuții diverse despre transportul în comun jiko_adiz

În partea aia a Bucureștiului cu expectia lui 510 (parca, maxi de Mihalesti) nu mai circula niciun maxi taxi pe acolo .
Cel probabil va fi parcare pentru mașini.

Re: Discuții diverse despre transportul în comun jiko_adiz

Nici nu e nevoie de sursa aici , oricum fostul peronul al linilor 421,424 va rămâne și gol și se va transforma   într-o parcare “improvizată” făcută de bucureștenii din zona .
Poza de referință
IMG_8061.jpeg (368.81 KB; downloaded 1856 times)

Re: Discuții diverse despre transportul în comun Costin

Nu ai raspuns la intrebare. Da, este nevoie de sursa. De unde stii ca ramane gol?

Re: Discuții despre transportul regional din Ilfov (4XX) jiko_adiz

Sursa : este gol peronul în momentul de față .
IMG_8066.jpeg (214.86 KB; downloaded 1662 times)

Re: Discuții despre transportul regional din Ilfov (4XX) alexandru_gr

Din câte știu în terminal nu au voie mașini mici.

Re: Discuții despre transportul regional din Ilfov (4XX) STB6228

Eu aș propune ca în terminalul Ghencea, la peronul 4 (unde au staționat liniile 421 și 424) să staționeze liniile 427 și 428, iar la peronul 3 (unde staționează în prezent liniile 427 și 428) să staționeze linia 426.  Eu deja am trimis petiție la TPBI, așteptăm răspunsul dat.

Re: Discuții despre transportul regional din Ilfov (4XX) Costin

jiko_adiz wrote here:
Sursa : este gol peronul în momentul de față

Intrebarea era despre ce se va intampla in viitor, nu in prezent. In continuare nu ai reusit sa raspunzi la intrebare. Presupui ca va ramane gol - e ok, dar zi-ne ca e presupunerea ta, nu o da drept informație sigură.

Deci ramane cum am stabilit - ACUM NU STIM. Pacat ca a fost nevoie de zece mesaje ca sa ajungem la concluzia asta. Ce bine era daca intelegeai intrebarea si te exprimai corect din prima…

Amintesc ca forumul nu e chat, nu e Discord, avem pretentia ca participantii la discutie sa aiba un vocabular bogat, ortografia si gramatica corecte, si sa stapaneasca bine intelegerea textului. Limba romana de scoala generala, nu cerem nimic exagerat.

Re: Discuții despre transportul regional din Ilfov (4XX) alexandru_gr

Liniile 447 și 447B au dispărut din aplicație.

Re: Discuții despre transportul regional din Ilfov (4XX) Mihai Tana

Iar liniile 426, 464 si 465 au ramas tot la STB, daca STV tot a anuntat ca de sambata va prelua si aceste linii pe langa 447 si 447B.

Re: Discuții despre transportul regional din Ilfov (4XX) PaulIP

alexandru_gr wrote here:
Din câte știu în terminal nu au voie mașini mici.

Nu e zi să nu existe câteva parcate acolo. Probabil sunt ale vatmanilor/șoferilor STB.

Re: Discuții despre transportul regional din Ilfov (4XX) Vlad242

Primăria Chiajna a anunțat pe Facebook că, în scurt timp, se vor relua lucrările la DJ601A. A fost atașată o harta cu porțiunea afectată, iar din cate observ, tronsonul cuprins între str. 1864 și canalul peste râul Argeș va fi închis pe sensul spre M Lujerului, iar întrebarea mea este, pe unde vor circula liniile 434 și 483? întreb asta pentru că singurul traseul alternativ este pe Bd. Anul 1864.
image_2026-03-31_231920278.png (404.09 KB; downloaded 923 times)

Re: Discuții despre transportul regional din Ilfov (4XX) Mihai2005

Dacă va rămâne deschisă numai Bd. 1864 atunci probabil vor circula așa cum mergea și fosta linie 430: Str. 1864 (com. Chiajna), Bd. Anul 1864, Str. Părăluțelor, Str. Mărgelelor, Str. Ghirlandei și apoi stânga pe Str. Apusului, Bd. Uverturii, Șos. Virtuții, M Lujerului.

Go to page:  1  ... 177 178 179 180 181 182 183

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Traseele de transport public și evoluția mobilității în Bucuresti și Ilfov  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463876 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”