Zona metropolitană BucureștiTraseele de transport public și evoluția mobilității în Bucuresti și Ilfov

Topic: Discuții despre transportul regional din Ilfov (4XX)

2559 posts, 1049301 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183

📖 Pagination options
Re: Discuții despre transportul regional din Ilfov (4XX) Mihai Neagu

Asta cu preluarile de linii de STV si cu desființarea lui 406 raman niste minciuni crase de garaj. Nimic nu este confirmat si nu se ia in calcul asa ceva pentru moment deoarece STV duce o lipsa de angajati. Asteptam TPBI cu anunturile.

Re: Știri despre transportul regional din Ilfov (4XX) alexandru_gr

Mihai2005 wrote here:
Adițional, tot din aceeași sursă:
FB_IMG_1774437305585.jpg (109.27 KB; downloaded 1784 times)

Notă personală: cum vor încăpea 7 linii (dintre care 2 urbane și 5 regionale) la C.F.R. Progresul??!

Exact același lucru ma întreb și eu.
Cum încap atâtea linii la CFR Progresul?
Ca sa nu mai luam în calcul și tramvaiele.

*nota personală
Mi se pare o decizie pur politică din partea actualei administrații care nu dorește liniile regionale sa pătrundă prea mult pe teritoriul Municipiului Bucureşti.

Re: Știri despre transportul regional din Ilfov (4XX) jiko_adiz

Ce să mai zicem ca 102/116 în momentul de față fac staționarea pe prima bandă .

Re: Discuții despre transportul regional din Ilfov (4XX) jiko_adiz

De pe Grupul de Facebook al Reclamații STB.
IMG_7985.jpeg (92.97 KB; downloaded 1179 times)

• GPS
  • Posted:
  •  

Re: Discuții despre transportul regional din Ilfov (4XX) GPS

Există metrou, există tramvai. Nu este nevoie să dublezi aiurea metroul sau tramvaiul care oferă capacitate mai mare și viteză sporită.

Re: Discuții despre transportul regional din Ilfov (4XX) Bogdan Ciorascu

Daca se si mareste turatia dupa scurtare atunci este foarte bine gandita miscarea asta.

Re: Știri despre transportul regional din Ilfov (4XX) Chev Celios

V2A wrote here:
Tot de sâmbătă vor fi suspendate liniile 460 și 461, iar liniile 447 și 447B vor fi preluate de STV SA.
Sursa: Facebook/Primăria orașului Voluntari

Cu ocazia asta sper ca se mai mareste parcul pe 253. O sa fie jale doar cu 253-ul sa lege Colentina de Pantelimon. Mai bine in lasau pe 460 si il suspendau pe 468, care are traseu comun cu toate liniile regionale care merg mai departe de Centura.

Re: Discuții despre transportul regional din Ilfov (4XX) SynK

Imi pare rau dar nu era scopul regionalelor sa te lase la cea mai aproape statie de metrou? schimbarile astea elimina complet conexiunea cu metroul..

Re: Discuții despre transportul regional din Ilfov (4XX) Andrei98

Si pe Sos. Giurgiului se suplimentează tramvaiele dacă nu mai există regionale până la metrou? Nu de alta dar la ore de vârf tramvaiele sunt pline ochi și acum. De loc la CFR Progresul nu mai are rost să discutăm, TPBI nu este interesată nici acum de faptul că autobuzele liniilor 102 și 116 staționează și acum în mijlocul drumului și încurcă tot traficul. Nu știu pentru cine se pot numi astea optimizări că pentru călători clar nu este.

Re: Discuții despre transportul regional din Ilfov (4XX) BIGRED1984

Terminalul nu este doar pentru tramvaie, se poate intoarce ... doar ca va fi aglomerat. Poate nu stationeaza ,doar intorc.

Re: Discuții despre transportul regional din Ilfov (4XX) Media

Daca au renunțat la 460 poate îl duc pe 343 către M Republica. Ca numai 253 nu este suficient. Daca este un blocaj pe traseu in amonte sau aval de Fundeni rămâi descoperit pe o zona mare de tranzit.

Si de 461 îmi pare rău. Putea fi optimizat. Am făcut 3 solicitări  la TPBI sa îl mute de pe A3 pe Petricani si Racoviță dar nu s-a putut. Sper sa găsească o linie care vina despre FdG spre rond OMV. Este un flux mare de persoane. Nici pe trotuar (pe zona administrata de Voluntari) nu este loc seara si dimineața.

Eu rămân la idee ca regionalele odată intrate in oraș sa aibă stai mai rare. In punctele de schimb majore de pe traseu.
Sa vedem daca pe cele de la Bucur Obor le muta  si unde. Poate la Hornbach in parcare? Si la plecare spre Ilfov sa plece prin Andronache si sa întoarcă la intersectia cu Fundeni?

Acum cu tramvaiele care au trasee in construcție pot fi suplimentate cele de pe Colentina, Giurgiului etc.

Re: Discuții despre transportul regional din Ilfov (4XX) Costin

@jiko_adiz zvonul pe care l-ai lansat, aproape inteligibil in limba romana chinuita pe care ai folosit-o, a fost sters. Asemenea si discutia colaterala. Cand om avea informatii oficiale, le discutam atunci. Intr-o limba romana care sa dovedeasca ca ati absolvit macar clasa a 10 a, ca tot e limita de inregistrare pe forum 16 ani.

Re: Discuții despre transportul regional din Ilfov (4XX) BGP2597

Modificările sunt clar făcute în scopul reducerii numărului de kilometri (mai ales al celor din București, plătiți integral de PMB), pentru reducerea costurilor de operare. Orice alt aspect, cum ar fi oportunitate, constrângeri de spațiu sau inconvenient pentru călători e clar irelevant, mai ales citind din tonul comunicatelor în care TPBI anunță că a luat aceste decizii în mod unilateral.

Re: Discuții despre transportul regional din Ilfov (4XX) MIHAI_TB_10

Toate scurtările astea sunt o bătaie de joc, ce are dacă regionalele intră mai mult în București și unele erau conectate cu metroul, spre exemplu eu mergeam cu 465 de la Luica sau de la Eroii Revoluției când aveam treabă la 1 decembrie, de acuma voi fi nevoit să merg cu tramvaiul până la progresul, o prostie totală, se pierd niște conenxiuni importante cu metroul.

Go to page:  1  ... 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Traseele de transport public și evoluția mobilității în Bucuresti și Ilfov  • 
Choose destination

Since our 2703 forum members have written 463832 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”