Topic: Reabilitarea liniei de tramvai pe linia 32 (Piața Unirii - Rahova - Depoul Alexandria)
9 posts, 389 views- Media
-
Posted:
-
Reabilitarea liniei de tramvai pe linia 32 (Piața Unirii - Rahova - Depoul Alexandria)
Media
Șina tramvaiului 32, care leagă Piața Unirii de cartierul Rahova, va fi reabilitată de Primăria București
Știrea aici:
https://www.g4media.ro/sina-tramvaiului- ... ata.html
Reabilitarea șinei tramvaiului 32
E a doua cea mai circulată linie din București, după linia lui 41. În prezent, este afectată, ca urmare a unui gazon pus necorespunzător. Am stabilit ca noi să facem DALI pentru reabilitarea șinei. „Să o tratăm cu urgență! Dați drumul la SF, bugetați-o!”, a cerut Ciprian Ciucu.
Șina tramvaiului 32, care leagă Piața Unirii de cartierul Rahova, va fi reabilitată de Primăria București
Știrea aici:
https://www.g4media.ro/sina-tramvaiului- ... ata.html
Reabilitarea șinei tramvaiului 32
E a doua cea mai circulată linie din București, după linia lui 41. În prezent, este afectată, ca urmare a unui gazon pus necorespunzător. Am stabilit ca noi să facem DALI pentru reabilitarea șinei. „Să o tratăm cu urgență! Dați drumul la SF, bugetați-o!”, a cerut Ciprian Ciucu.
-
- Stefan_79
-
Posted:
-
Re: Piața Unirii - Rahova - Depoul Alexandria (linia 32)
Stefan_79
Dacă nu e doar papagalul de el (ceea ce mi-e teamă a fi), ar face niște pași importanți pe care alții nu și-ar fi asumat.
Dacă văd(vedem) 32 reabilitat, tind să cred că se va „lega” și de 41. DAR, vorba orbului, să văd mai întâi.
Dacă nu e doar papagalul de el (ceea ce mi-e teamă a fi), ar face niște pași importanți pe care alții nu și-ar fi asumat.
Dacă văd(vedem) 32 reabilitat, tind să cred că se va „lega” și de 41. DAR, vorba orbului, să văd mai întâi.
-
- alchimistul
-
Posted:
-
alchimistul
Normal ar fi ca o parte din bani sa vina de la bugetul PS5, chiar prin executare silita daca altfel nu se poate. Si asa "Capitala" are un buget disproportionat in raport cu "Sectoarele". Dar, pana la urma, de ce ar trebui pedepsiti cetatenii? Ideal ar fi ca decidentii cu instalarea gazonului sa contribuie ei, dupa actionarea in instanta si recuperarea prejudiciului. Stiu ca imi fac iluzii si ca in final tot din bani publici sau europeni se va realiza, DACA se va realiza. In acest moment e exclus sa se inceapa ceva, cel mult sa bugeteze si sa astepte sa se elibereze constructorii deja ocupati cu celelalte loturi pana peste posibilitati.
De apreciat totusi ca cineva se implica. Nu fac politica, dar indraznesc sa spun ca avem nevoie de un primar care sa fie om de actiune si sa urneasca lucrurile
Normal ar fi ca o parte din bani sa vina de la bugetul PS5, chiar prin executare silita daca altfel nu se poate. Si asa "Capitala" are un buget disproportionat in raport cu "Sectoarele". Dar, pana la urma, de ce ar trebui pedepsiti cetatenii? Ideal ar fi ca decidentii cu instalarea gazonului sa contribuie ei, dupa actionarea in instanta si recuperarea prejudiciului. Stiu ca imi fac iluzii si ca in final tot din bani publici sau europeni se va realiza, DACA se va realiza. In acest moment e exclus sa se inceapa ceva, cel mult sa bugeteze si sa astepte sa se elibereze constructorii deja ocupati cu celelalte loturi pana peste posibilitati.
De apreciat totusi ca cineva se implica. Nu fac politica, dar indraznesc sa spun ca avem nevoie de un primar care sa fie om de actiune si sa urneasca lucrurile
-
- Stefan_79
-
Posted:
-
Stefan_79
Repet, mi-e să nu-și facă o campanie electorală din fașă și să fie doar papagalul de el..
Repet, mi-e să nu-și facă o campanie electorală din fașă și să fie doar papagalul de el..
- Media
-
Posted:
-
Media
Idei preconcepute putem avea pe declarația oricui.
Pana una alta avem fact-uri: cum este declarația. O avem? O avem.
Ce va fi in viitor știm? Nu știm.
Idei preconcepute putem avea pe declarația oricui.
Pana una alta avem fact-uri: cum este declarația. O avem? O avem.
Ce va fi in viitor știm? Nu știm.
-
- 1689
-
Posted:
-
1689
Teoretic, reabilitarea ar trebui sa fie mai simpla in acest caz, retelele de utilitati etc. fiind deja refacute in 2003 (?).
Daca dragostea de linie inierbata e atit de adinca, se poate eventual aplica solutia de pe Timisoara, dar in mod categoric n-ar trebui sa foloseasca iar solutia cu traverse pe balast.
Teoretic, reabilitarea ar trebui sa fie mai simpla in acest caz, retelele de utilitati etc. fiind deja refacute in 2003 (?).
Daca dragostea de linie inierbata e atit de adinca, se poate eventual aplica solutia de pe Timisoara, dar in mod categoric n-ar trebui sa foloseasca iar solutia cu traverse pe balast.
-
- cris_m
-
Posted:
-
cris_m
Chiar daca retelele de utilitati au fost refacute la inceputul anilor 2000, asta nu garanteaza ca sunt intr-o stare corespunzatoare. Sa nu uitam ca mentenanta preventiva nu este punctul nostru forte, ca societate...
Chiar daca retelele de utilitati au fost refacute la inceputul anilor 2000, asta nu garanteaza ca sunt intr-o stare corespunzatoare. Sa nu uitam ca mentenanta preventiva nu este punctul nostru forte, ca societate...
-
- 1689
-
Posted:
-
1689
Ma refeream la relocari etc.
Daca e sa vorbim de starea lor, sa nu uitam ca prin 2022 a fost necesara o interventie destul de masiva la reteaua Apa Nova care a dus la dezafectarea liniei pe ambele sensuri pe o distanta destul de mare…
Ma refeream la relocari etc.
Daca e sa vorbim de starea lor, sa nu uitam ca prin 2022 a fost necesara o interventie destul de masiva la reteaua Apa Nova care a dus la dezafectarea liniei pe ambele sensuri pe o distanta destul de mare…
- reiny2000
-
Posted:
-
reiny2000
PMB consultă piața pentru modernizarea liniei 32:
Se supune consultării pieței conținutul Caietului de sarcini aferent achiziției de servicii pentru elaborarea documentației tehnico-economice – faza DALI.
PMB consultă piața pentru modernizarea liniei 32:
Se supune consultării pieței conținutul Caietului de sarcini aferent achiziției de servicii pentru elaborarea documentației tehnico-economice – faza DALI.
Descriere
Consultarea are ca scop următoarele:
- identificarea posibilelor soluții la o necesitate specifică a Autorității Contractante și a capacității pieței de a furniza soluții (potențiali ofertanți);
- furnizarea de informații în legătură cu dezvoltarea capacității pieței pentru a satisface necesitatea Autorității Contractante (creșterea gradului de cunoaștere a pieței pe care Autoritatea Contractantă o are), respectiv informarea persoanelor/ organizațiilor cu privire la achiziție și cerințele avute în vedere de Autoritatea Contractantă în legătură cu aceasta;
- obținerea de informații de la persoanele/ organizațiile participante la consultare în vederea pregătirii achiziției și pentru organizarea și desfășurarea procedurii de atribuire, prin raportare la obiectul contractului de achiziție publică;
- dezvoltarea de strategii de contractare pentru proiectele majore, pentru a se asigura că diversele părţi componente sunt planificate corect, cu luarea în considerare a prevederilor art. 18 alin. (3) din HG nr. 395/2016;
- reducerea numărului de solicitări de clarificări la Documentația de atribuire și/ sau formularea de notificări prealabile și depunerea de contestații, efectuate ulterior inițierii procedurii de atribuire.
În vederea pregătirii achiziției publice și pentru organizarea și desfășurarea procedurii de atribuire, prin raportare la obiectul contractului de achiziție publică, Autoritatea Contractantă poate lua în considerare opiniile, sugestiile sau recomandările primite în urma consultării pieței pentru satisfacerea nevoii Autorității Contractante, precum şi aspecte legate de Strategia de contractare, în cazul în care le consideră relevante, cu condiția ca acest lucru să nu aibă ca efect denaturarea concurenței și/ sau încălcarea principiilor nediscriminării și transparenței (art. 139 alin. (3) din Legea nr. 98/2016 și art. 19 alin. (3) din HG nr. 395/2016).
Coduri CPV:
- 79314000-8 – Studiu de Fezabilitate/ DALI
Aspecte supuse consultarii
Aspect tehnic - recomandări privind conținutul Caietului de sarcini - anexat.
Modalitate desfasurare
Observațiile și recomandările privind conținutul Caietului de sarcini pentru achiziția serviciilor privind revizuirea, actualizarea și completarea documentatiei, supusă consultării, vor fi trimise pe adresa de e-mail: [email protected] și [email protected]
Data publicare - 27.04.2026
Data limita transmitere propuneri - 05.05.2026
Data limita consultare - 06.05.2026
CS_Modernizarea_liniei_32.pdf
CS_Modernizarea_liniei_32.pdf (3.47 MB; downloaded 35 times)
Home page
•
Parent forum:
Lucrări de modernizare și extindere a infrastructurii
•
Choose destination