Topic: Dialog cu echipa administrativă
2662 posts, 680995 views
📖 Pagination options
-
- Luca M.
-
Posted:
-
Re: Broșuri/Prospecte/Pliante Dacia retro
Luca M.
Andrei, Costin nu a facut nicio punere la zid, deoarece doar ti-a recomandat sa citesti mesajul inca o data. Downgradeul pe care nu l-ai inteles face referire la faptul ca volanul reglabil, desi initial valabil pe Nova, nu a fost valabil din prima si pe urmasul acesteia, Loganul, decat abia dupa ce i-au facut facelift, in 2008. Dupa parerea mea de urmaritor al forumului, aici nu a avut loc niciun abuz sau cenzura privind exprimarea libera.
Stefan_79 wrote here:
Deci Nova a avut volan reglabil pe înălțime ceea ce ulterior Loganul PH1 peste ~10 ani nu a avut, doar de la faceliftul din 2008 a revenit această dotare. Ce downgrade!
Andrei, Costin nu a facut nicio punere la zid, deoarece doar ti-a recomandat sa citesti mesajul inca o data. Downgradeul pe care nu l-ai inteles face referire la faptul ca volanul reglabil, desi initial valabil pe Nova, nu a fost valabil din prima si pe urmasul acesteia, Loganul, decat abia dupa ce i-au facut facelift, in 2008. Dupa parerea mea de urmaritor al forumului, aici nu a avut loc niciun abuz sau cenzura privind exprimarea libera.
-
- SPA29
-
Posted:
-
Re: Autobuze Mercedes-Benz O345 Conecto
SPA29
Se pot adauga si anii in care au circulat (2004-2025) in numele subiectului.
sorinache96 wrote here:
Conecto-urile, Citaro-urile 12m SH si BMC-urile sunt toate retrase din circulatie si descompletate cu 0 sanse de revenire.
Se pot adauga si anii in care au circulat (2004-2025) in numele subiectului.
-
- WT_fan06
-
Posted:
-
-
- Mihai Neagu
-
Posted:
-
Re: Otokar Kent C - 12
Mihai Neagu
Buna seara. Am incercat sa fiu intr-o tabara neutra in tot acest timp insa deja incep sa cred ca unele mesaje sunt troll. Nu m-am nascut ieri sa mi se zica faptul ca lui nu i s-a explicat frumos pana acum.
ANDREI_TB_CFR_413 wrote here:
Fiindcă nu mi se adresează politicos, ce e așa greu de înțeles?
Buna seara. Am incercat sa fiu intr-o tabara neutra in tot acest timp insa deja incep sa cred ca unele mesaje sunt troll. Nu m-am nascut ieri sa mi se zica faptul ca lui nu i s-a explicat frumos pana acum.
- rosetti61
-
Posted:
-
Re: Dialog cu echipa administrativă
rosetti61
S-a modificat tema? Si la voi se vede la fel?
S-a modificat tema? Si la voi se vede la fel?
forummm.jpg (235.41 KB; downloaded 814 times)
-
- Just a User
-
Posted:
-
- rosetti61
-
Posted:
-
rosetti61
M-am uitat acum cu Chrome si acolo arata aproape normal, are doar niste lipsuri la iconitele de la meniul de sus. Probabil ca e o criza de nervi marca Firefox (mi-a mai facut asa cu pagina fostulbucuresti unde afisa mai putini ani decat trebuia).
M-am uitat acum cu Chrome si acolo arata aproape normal, are doar niste lipsuri la iconitele de la meniul de sus. Probabil ca e o criza de nervi marca Firefox (mi-a mai facut asa cu pagina fostulbucuresti unde afisa mai putini ani decat trebuia).
- rosetti61
-
Posted:
-
rosetti61
Cred ca stiu de la ce e, la deconectare se vede normal.
Cred ca stiu de la ce e, la deconectare se vede normal.
-
- Costin
-
Posted:
-
-
- ANDREI_TB_CFR_413
-
Posted:
-
Re: Otokar Kent C - 12
ANDREI_TB_CFR_413
Nu a fost niciun trolling. Totul a început când domnul Andrei Andraș a început să se ia de noi, pe motiv că îi felicitam pe cei de la Otokar pentru că au adus 2 autobuze noi nouțe în locul celor distruse de incendiu.
Atât tu, ca administrator, cât și el, în loc să săriți pe mine, puteați să mă ajutați să învăț ceva din cunoștințele voastre. Dar nu... hai să îi dăm „avertisment” lui ANDREI_TB_CFR_413 pentru „trolling”.
Așa ceva este inadmisibil!
Costin wrote here:
@ANDREI_TB_CFR_413 avertisment pentru trolling.
Toate mesajele irelevante topicului au disparut, nu le mai cautati.
Nu a fost niciun trolling. Totul a început când domnul Andrei Andraș a început să se ia de noi, pe motiv că îi felicitam pe cei de la Otokar pentru că au adus 2 autobuze noi nouțe în locul celor distruse de incendiu.
Atât tu, ca administrator, cât și el, în loc să săriți pe mine, puteați să mă ajutați să învăț ceva din cunoștințele voastre. Dar nu... hai să îi dăm „avertisment” lui ANDREI_TB_CFR_413 pentru „trolling”.
Așa ceva este inadmisibil!
-
- Costin
-
Posted:
-
Costin
Colegul 'ANDREI_TB_CFR_413' ia o vacanta de la forum pentru a-si insusi mai bine regulamentul, ca vad ca trollingul continua. Aceasta discutie se opreste aici.
Colegul 'ANDREI_TB_CFR_413' ia o vacanta de la forum pentru a-si insusi mai bine regulamentul, ca vad ca trollingul continua. Aceasta discutie se opreste aici.
-
- shoppy
-
Posted:
-
shoppy
Cred ca toti care au primit promovare i-a trecut pe tema dark.
Cred ca toti care au primit promovare i-a trecut pe tema dark.
-
- Costin
-
Posted:
-
Costin
Ciudat, cu siguranta nu a fost cu intentie… dar presupun ca se poate reveni la setarea originala, nu?
Ciudat, cu siguranta nu a fost cu intentie… dar presupun ca se poate reveni la setarea originala, nu?
-
- shoppy
-
Posted:
-
📖 Pagination options
Home page
•
Parent forum:
Site-urile metrouusor.com: Regulament, informații, anunțuri
•
Choose destination