Topic: DISCUȚII: Lucrările de pe Str. B. Văcărescu și A. Șerbănescu
707 posts, 169401 views
📖 Pagination options
- ANTENA
-
Posted:
-
Re: DISCUȚII: Lucrările de pe Str. B. Văcărescu și A. Șerbănescu
ANTENA
Încep să cred ca se concretizează. Dar brusc 50-ul trâmbițat s-a transformat în 5, ceea ce lasă o urmă de îndoială asupra evenimentului de mâine
Încep să cred ca se concretizează. Dar brusc 50-ul trâmbițat s-a transformat în 5, ceea ce lasă o urmă de îndoială asupra evenimentului de mâine
IMG_7905.jpeg (303.16 KB; downloaded 2025 times)
- Morfeuseus
-
Posted:
-
Morfeuseus
Au fost rezolvate toate problemele evidentiate pe forumul acesta? Substatia, datoria catre constructor, AC-ul suspendat?
Presupun ca daca se da drumul, ele au fost rezolvate si nu este doar "Hai sa facem linia asta sa functioneze si sa avem Imperio pe Barbu Vacarescu"
Au fost rezolvate toate problemele evidentiate pe forumul acesta? Substatia, datoria catre constructor, AC-ul suspendat?
Presupun ca daca se da drumul, ele au fost rezolvate si nu este doar "Hai sa facem linia asta sa functioneze si sa avem Imperio pe Barbu Vacarescu"
- ANTENA
-
Posted:
-
ANTENA
Poate substatia, in rest D-zeu cu mila.
Cert e ca se da drumul, după nu știu câte tentative.
A aparut comunicatul pe site-ul TPBI
Poate substatia, in rest D-zeu cu mila.
Cert e ca se da drumul, după nu știu câte tentative.
A aparut comunicatul pe site-ul TPBI
-
- survola
-
Posted:
-
survola
Si cupleaza linia 5 cu una care merge prin Pantelimon? Sau o desființează pe cealaltă?
Si cupleaza linia 5 cu una care merge prin Pantelimon? Sau o desființează pe cealaltă?
- ANTENA
-
Posted:
-
ANTENA
O cuplează și o scurtează pe cealaltă. 55 va fi Sf Vineri- Piata Iancului. Nu știu cum s-au gândit să facă noua stație pe sens oraș pt 55
O cuplează și o scurtează pe cealaltă. 55 va fi Sf Vineri- Piata Iancului. Nu știu cum s-au gândit să facă noua stație pe sens oraș pt 55
- gexge
-
Posted:
-
Re: DISCUȚII după redeschiderea circulației tramvaielor
gexge
La Str Comandor Eugen Botez x Barbu Văcărescu mai era înainte de reabilitare un punct de injecție care acum pare ca vor să îl repună în funcțiune, dar nu e gata încă. Știe cineva mai multe detalii?
La Str Comandor Eugen Botez x Barbu Văcărescu mai era înainte de reabilitare un punct de injecție care acum pare ca vor să îl repună în funcțiune, dar nu e gata încă. Știe cineva mai multe detalii?
IMG_8504.jpeg (1.66 MB; downloaded 726 times)
IMG_8505.jpeg (1.93 MB; downloaded 726 times)
- randunel
-
Posted:
-
Re: DISCUȚII după redeschiderea circulației tramvaielor
randunel
Din câte observ în proiect, una trebuie demontată iar cealaltă instalată, atașat.
Din câte observ în proiect, una trebuie demontată iar cealaltă instalată, atașat.
032.PDF
032.PDF (15.1 MB; downloaded 38 times)
📖 Pagination options
Home page
•
Parent forum:
Modernizare sistem rutier și linii de tramvai pe traseul liniei 5 (Aerogării - Sf. Gheorghe) (2009 - 2026)
•
Choose destination