MetrouReţeaua de metrou din Bucureşti

Topic: Stația Parc Drumul Taberei

9 posts, 1648 views
Stația Parc Drumul Taberei reiny2000

”Parc Drumul Taberei” este o stație construită prin metoda săpare de la suprafață (metoda „top-down”). A fost inaugurată la 15 septembrie 2020 pentru Magistrala 5.

Harta în limbaj Braille a stației:
IMG_04092023_154750.hasli-r6_27_12_21[1].jpg (1.9 MB; downloaded 1688 times)

Re: Stația Universitate TrainWrecker

ByOnu wrote here:
Saptamana aceasta a fost inlocuit iluminatul de la marginea peronului liniei 2. Corpurile de iluminat sunt noi. La linia 1 sunt in continuare cele vechi.

Fix asa au facut acum o luna aici, au pus lumini LED calde iar pe celelalt peron au ramas cele cu lumina naturala (alea care mai functioneaza doar o treime din ele).  :twisted:

• sab
  • Posted:
  •  

Re: Stația Parc Drumul Taberei sab

După doar câteva ani? 😔

Re: Stația Parc Drumul Taberei FabiM

Overall, iluminatul pe M5 nu a funcționat niciodată integral. Nici măcar în ziua inaugurării.

În prezent nu există stație în care să nu fie neoane arse sau în curs de “moarte”.
Spre exemplu, la stația Favorit instalația de iluminat de la linia 1 funcționează în funcție de zi, cel puțin odată pe săptămână este stinsă.

Re: Stația Parc Drumul Taberei TrainWrecker

Update: Duminica trecuta au scimbat iluminatul si pe celelalt peron(2)! Cele de pe tavan amplasate pe mijlocul peronului sunt tot cele vechi LED cu lumina rece.

Re: Stația Parc Drumul Taberei survola

Și acum, după ce puteți face o comparație, e mai bine cu noile corpuri de iluminat sau era mai bine cu cele vechi?

După părerea mea iluminatul nou, uitați aici poze cu peronul 1 (iluminat nou) și peronul 2 (iluminat vechi) sa vă faceți propia părere.
IMG_0450.jpeg (1.69 MB; downloaded 623 times)
IMG_0452.jpeg (1.69 MB; downloaded 623 times)

Re: Stația Parc Drumul Taberei Aron

o mica atentie la detalii legat de redacatarea mesajului sau specificarea ordinii pozelor. Dupa mesaj am presupus ca prima poza e peronul1(nou) dar noroc ca in poza 2 apare numarul peronului

Am zis ca se intelege din poze direct "care-i care", functia preview nu imi mergea cand le-am postat de pe telefon asa ca nu stiam ordinea pozelor.

Home page  • 
Parent forum: Reţeaua de metrou din Bucureşti  • 
Choose destination

Since our 2708 forum members have written 464848 posts in 5802 topics and 542 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”