Topic: DAC/ROCAR 112 UDM
77 posts, 28110 views
📖 Pagination options
-
- ADK
-
Posted:
-
Re: DAC/ROCAR 112 UDM
ADK
Autobuzul ar aparține de fostul (actualul?) CM-BSA, adică Construcții Metalice Bocșa. E în același loc cel puțin din anul 2012, dar tot nu știu ce-i cu stickerul ăla dintre ușile 2 și 3. Am încercat să mai sap după alte informații dar aparent nimic.
Mai încerc (și) cu scundul ăla roșu destul de descompletat din Carei, respectiv cu particularul din Fărcaș (jud. Dolj).
Autobuzul ar aparține de fostul (actualul?) CM-BSA, adică Construcții Metalice Bocșa. E în același loc cel puțin din anul 2012, dar tot nu știu ce-i cu stickerul ăla dintre ușile 2 și 3. Am încercat să mai sap după alte informații dar aparent nimic.
Mai încerc (și) cu scundul ăla roșu destul de descompletat din Carei, respectiv cu particularul din Fărcaș (jud. Dolj).
-
- 1689
-
Posted:
-
1689
Lampa de gabarit spate dreapta are o pozitie ciudata…
N-am vazut nici un DAC / Rocar avind-o pozitionata asa.
Mai mult, acel triunghi bleu simplificat care intersecteaza capacul de alimentare - nu tin minte ca Rocar sa fi folosit o astfel de schema de vopsire. La fel, trapele de acces sint ondulate, semn ca ar fi fost avariate cindva si reparate superficial.
Inclin sa cred ca autobuzul a trecut cel putin printr-o revopsire.
Mai mult, acel triunghi bleu simplificat care intersecteaza capacul de alimentare - nu tin minte ca Rocar sa fi folosit o astfel de schema de vopsire. La fel, trapele de acces sint ondulate, semn ca ar fi fost avariate cindva si reparate superficial.
-
- ByOnu
-
Posted:
-
Re: DAC 112 UDM
ByOnu
Pliant in limbile engleza si franceza.
Link sursa: https://facebook.com/groups/738761050169 ... 8324845/
Pliant in limbile engleza si franceza.
pag1.png (335.54 KB; downloaded 783 times)
pag2.png (158.97 KB; downloaded 784 times)
pag3.png (151.67 KB; downloaded 783 times)
pag4.png (174.58 KB; downloaded 783 times)
Link sursa: https://facebook.com/groups/738761050169 ... 8324845/
-
- ByOnu
-
Posted:
-
ByOnu
Imaginea scanata originala. Sursa link: https://wikibus.org/library/brochure/2440
ADK wrote here:
Sursa: WikibusOrg
Imaginea scanata originala. Sursa link: https://wikibus.org/library/brochure/2440
L'usine Autobuzul Programme de fabrication-3.zip
L'usine Autobuzul Programme de fabrication-3.zip (4.13 MB; downloaded 64 times)
-
- PaulIP
-
Posted:
-
PaulIP
Toate DAC-urile de după 1991 o aveau așa.
A fost o schemă de fabrică. Și la Cluj au fost autobuze vopsite așa. Pare-mi-se că și într-un pliant oficial apare așa ceva.
1689 wrote here:
Toate DAC-urile de după 1991 o aveau așa.
1689 wrote here:
A fost o schemă de fabrică. Și la Cluj au fost autobuze vopsite așa. Pare-mi-se că și într-un pliant oficial apare așa ceva.
- Dristorul Nr.3
-
Posted:
-
Re: Vehicule produse la Uzinele Tudor Vladimirescu / Autobuzul / ROCAR
Dristorul Nr.3
Târgul Internațional București - 1990
Sursa: Mihai Savu via Agerpress Foto
Târgul Internațional București - 1990
Sursa: Mihai Savu via Agerpress Foto
19062888_watermark.jpg (85.76 KB; downloaded 409 times)
-
- PaulIP
-
Posted:
-
PaulIP
Este prototipul seriei din 1990 - început de 1991, cu ușile translatate în jos ca la troleibuzele 217E. Seria a ajuns în imensă majoritate la București (452 - 593), probabil cel din poză e unul dintre ele.
Este prototipul seriei din 1990 - început de 1991, cu ușile translatate în jos ca la troleibuzele 217E. Seria a ajuns în imensă majoritate la București (452 - 593), probabil cel din poză e unul dintre ele.
📖 Pagination options