Zona metropolitană BucureștiGeneralități despre transportul în comun din București și Ilfov

Topic: Localizarea în timp real a mijloacelor de transport

1124 posts, 416740 views

Go to page:  1  ... 75 76 77 78 79 80 81

📖 Pagination options
Re: Localizarea în timp real a mijloacelor de transport shoppy

STB a reușit sa terfeleasca si sansa pe care i-am dat-o luna asta, si asta in conditii ideale, sambata la ora 19.
Vin in statie la Victoriei sa iau 381 spre Clabucet, deschid Google Maps, sa vezi si sa nu crezi, prima sosire 381 "Live 3min", urmatoarele 2 sigur "Delayed 10min" ca doar e sambata seara dar bine ca macar eu am noroc, fericirea dureaza doar 30 de secunde pentru ca sosirea "Live 3min" dispare din lista, adica nu trece in "Delayed 1min" sau "Scheduled", nu, dispare cu desavarsire, si cum urmatoarea era deja cu intarziere evident ca am blestemat decizia de a nu chema un Uber ca de obicei.
Dupa 30 de secunde sosirea apare din nou ca "Live 2min", ce noroc, a fost doar un sughit, dupa 30 de secunde iar dispare, iar nervi, dupa 30 de secunde iar apare ca "Live 1min", dupa 30 de secunde iar dispare, dupa care, de necrezut, autobuzul apare in zare si nici macar nu este aglomerat cum scrie in aplicatie, doar ca nervii au ramas, bravo STB!, pot sa merg inca o luna cu Uberul fara sa ma simt vinovat.

Re: Discuții despre transportul regional din Ilfov (4XX) alexandru_gr

Nici după 3 zile nu s-au sinchisit cei de la STB să modifice traseul liniei 479 în aplicația InfoTB.

Re: Localizarea în timp real a mijloacelor de transport BGP2597

Fiindcă linia nu e operată de ei și probabil nu și-a pus nimeni problema că trebuie să-i anunțe că s-a modificat traseul sau programul de circulație.

Re: Localizarea în timp real a mijloacelor de transport WT_fan06

Asta se întâmplă când transportul public este o anomalie în care un operator e responsabil de actualizarea informațiilor pentru toți ceilalți operatori, în loc ca acest proces să fie făcut de autoritatea în transporturi care gestionează acei operatori.

Re: Localizarea în timp real a mijloacelor de transport alexandru_gr

Am făcut sesizare la TPBI referitor la modificarea liniei 479 în aplicația InfoTB iar cei de la asociație mi-au redirecționat sesizarea la STB.
Sunt curios după cât timp va fi modificată și în aplicație.

Re: Știri despre transportul local din București ANTENA

290 Inca nu este introdusa in infotb/stb

Re: Știri despre transportul local din București alexandru_gr

Avem de așteptat.
Nici acum după mai bine de 10 zile de la prelungirea liniei 479 în Allegria, linia nu este modificată în aplicație.
O bătaie de joc la adresa călătorilor.

Re: Discuții despre transportul local din București (partea a II a) deprodio

Pe aplicația infotb apare traseul 636 fiind activ cu 2 autobuze. S-au răzgândit sau este o eroare?

Re: Discuții despre transportul local din București (partea a II a) Just a User

Este o eroare, autobuzele respective circuland pe linia 290.

Re: Localizarea în timp real a mijloacelor de transport WT_fan06

S-a strecurat o greșeală în reprezentarea liniei 243 la Doamna Ghica (sens Lacul Tei).
Screenshot_2026-03-09-13-49-36-489_ro.stbsa-edit.jpg (502.89 KB; downloaded 1512 times)

De asemenea, linia 636 ar trebui ștearsă din aplicație, dat fiind faptul că nu mai are nicio trecere.

Re: Localizarea în timp real a mijloacelor de transport deprodio

Gata,636 nu mai există în aplicație

După sesizarea făcută către TPBI și redirecționată către STB în cursul zilei de astăzi a fost făcută modificarea și în aplicația infoTB ptr linia 479.

Re: Localizarea în timp real a mijloacelor de transport edi1717

#6325 circula pe linia 241 şi nu este vizibil pe InfoTb.

Răspunsul celor de la STB în cazul sesizării mele referitoare la modificarea liniei 479 în aplicația InfoTB.
Screenshot_20260314_093639_Adobe Acrobat.jpg (169.5 KB; downloaded 677 times)

Go to page:  1  ... 75 76 77 78 79 80 81

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Generalități despre transportul în comun din București și Ilfov  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463874 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”