Zona metropolitană BucureștiGeneralități despre transportul în comun din București și Ilfov

Topic: Hărți, semnalistică, afișaje și alte metode de informare a călătorilor

481 posts, 87075 views

Go to page:  1  ... 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35

📖 Pagination options
Re: Hărți, semnalistică, afișaje și alte metode de informare a călătorilor gexge

Are cineva fotografii în care putem vedea cum arată sistemul furnizat în Praga?

Re: Hărți, semnalistică, afișaje și alte metode de informare a călătorilor FabiM

TrainWrecker wrote here:
Acum jumatate de ora l-am vazut pe 5368 cum pleca din capatul de la Valea Argesului (circula pe linia 69) cu afisajul setat pe linia 71 (Baicului - Vasile Parvan).

Fix fix același troleibuz și fix aceeași situație am surprins acum două luni, am zis ca e vreo greșeală.
O fi tastat greșit soferul?

Re: Hărți, semnalistică, afișaje și alte metode de informare a călătorilor REDX

Mai sunt unele troleibuze Irisbus repartizate pe linia 69, care au firma setată cu 71 (Baicului - Vasile Pârvan). Un exemplu pe care l-am întâlnit a fost la troleibuzul 5305, acum o lună.

Re: Hărți, semnalistică, afișaje și alte metode de informare a călătorilor cris_m

Ieri am circulat cu 5432 repartizat pe linia 90. Anunturile vocale functionau foarte bine, insa mi-a atras atentia faptul ca la statia Traian am auzit anuntul Thoreb pentru Bucuresti, urmat de cel pentru Cluj-Napoca.  :shock:

Re: Hărți, semnalistică, afișaje și alte metode de informare a călătorilor MateiTramspotter

Pentru stația Traian, noul anunț a fost utilizat cu AI-ul

Re: Hărți, semnalistică, afișaje și alte metode de informare a călătorilor cris_m

Vorba unor clasici in viata, nu inteleg ce a vrut sa zica autorul.  :mrgreen:  Ce treaba are IA cu anunturile? Voci sintetice exista de mai bine de 20 de ani, cu mult inainte sa existe IA. Nu are niciun sens ceea ce spui. In cazul de fata este vorba doar de amestecarea fisierelor audio din orase distincte, ambele gestionate de compania Thoreb.

Re: Hărți, semnalistică, afișaje și alte metode de informare a călătorilor mirceade

IA-ul există din anii '50, doar că-l confundați voi cu un papagal stohastic mai nou, așa e, n-are nicio legătură cu greșeala lor, colegu' făcea o glumă bănuiesc.

Re: Hărți, semnalistică, afișaje și alte metode de informare a călătorilor REDX

cris_m wrote here:
Ieri am circulat cu 5432 repartizat pe linia 90. Anunturile vocale functionau foarte bine, insa mi-a atras atentia faptul ca la statia Traian am auzit anuntul Thoreb pentru Bucuresti, urmat de cel pentru Cluj-Napoca.  :shock:

La Stația "Traian", pe autobuzele Otokar de pe linia 104 și autobuzele Otokar și ZTE ale liniei 311 se întâmplă la fel.

Re: Hărți, semnalistică, afișaje și alte metode de informare a călătorilor Mihai Neagu

Are cineva o inregistrare cu acest anunt va rog?

Hărți, semnalistică, afișaje și alte metode de informare a călătorilor Andrei Andraș

Anunțul de Cluj îl găsești aici la minutul 3:44.

Re: Hărți, semnalistică, afișaje și alte metode de informare a călătorilor ByOnu

Un bug in aplicatie.
Screenshot_20260301_214631_Info TB.jpg (550.75 KB; downloaded 1091 times)

Re: Hărți, semnalistică, afișaje și alte metode de informare a călătorilor STB6228

Am călătorit luni cu 4797, și am văzut că monitorul Thoreb din cabina șoferului mergea perfect (următoarea stație, harta traseului etc.), însă, afișajele exterioare erau defecte  :o . Din păcate nu am poze  :cry: . E pentru prima oară când văd așa ceva pe un autobuz Mercedes Citaro E4.

Afisajele functioneaza cu intermitente, de aceea echipajul de soferi are hartia pregatita... In iarna, functionau fara probleme toate afisajele.
20251228_185945.jpg (1.58 MB; downloaded 617 times)

Go to page:  1  ... 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Generalități despre transportul în comun din București și Ilfov  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463888 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”