Zona metropolitană BucureștiParcul de vehicule al operatorilor din București și Ilfov

Topic: Curățenia și aspectul exterior al vehiculelor

63 posts, 2701 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1 2 3 4 5

📖 Pagination options
Re: Curățenia și aspectul exterior al vehiculelor idk_vlad

De ieri…..din 3821 (pânza aia era și azi acolo)

IMG_5031.jpeg (1.51 MB; downloaded 1239 times)

Re: Curățenia și aspectul exterior al vehiculelor FabiM

Nu știu dacă a început vreo campanie sau s-a schimbat ceva la echipele de curățenie ale depoului Alexandria, dar astăzi am rămas complet surprins să văd ca cel puțin 3806 și 3804 sunt impecabile pe interior (făcând abstracție de mizeria specifică iernii).

Jegul în straturi de pe pereți? Dispărut.
Mizeria dintre scaune, firimituri și alte minuni? Adios.

Sper și îmi doresc să se extindă chestia asta, dar am rămas mască să văd ca cineva chiar se uită la detalii precum curățenia dintre scaune. Îmi pare rău ca nu am putut face niște poze, dar recomand călătoria :)

Re: Curățenia și aspectul exterior al vehiculelor Chev Celios

Prin ani 2000 stiu ca cel putin de doua ori pe fiecare vehicul trecea prin o curatenie generala, in care tot autobuzul era curatat si pe interior si pe exterior. Se aduna si se stergea tot pe interior plus o spalare mai amanuntita pe exterior. Unele puteai sa zici ca au fost abia vopsite.

Re: Curățenia și aspectul exterior al vehiculelor petro burgener

Voi adăuga un aspect, in anii '70- '80, la capetele de linii unde existau acele gherete metalice cu toalete, un mic birou și un mic spațiu pentru mecanici, erau femei de servici care maturau fiecare vehicul de la cap la coadă,  iar vara mai și stropeau interiorul.  Excepție făceau  capetele de linii unde nu se putea stationa, un exemplu, linia 92 nu avea la Carol Davilla și mai târziu nici la Gara de Nord, loc de stationare, decât  la Barajul Dunării.

Re: Curățenia și aspectul exterior al vehiculelor cris_m

Ieri am calatorit cu 5432, repartizat pe linia 90. La capatul de la Arena Nationala am vazut ca a urcat o doamna care a inceput sa mature in salon. Nu stiu daca este doar o exceptie, dar ar fi benefic ca la fiecare capat de linie important sa se intample astfel de lucruri...

Re: Curățenia și aspectul exterior al vehiculelor FabiM

Nu înțeleg cum pot fi lăsate tramvaiele să circule în halul ăsta, mai mult în încercarea de a promova transportul public …

Asta era imaginea demnă de anul 2017, a Depoului Colentina, nu a unui tramvai care circula pe inelar in tot Bucureștiul.

În fix aceeași stare se afla și și 044, tot din cauza reclamelor. Chiar nu poate fi plătită revopsirea de către promoteri?

Sursa: Facebook - Sindicatul Transportatorilor din București
IMG_1499.jpeg (841.58 KB; downloaded 375 times)

Re: Curățenia și aspectul exterior al vehiculelor Cezar210

044 a fost de curând revopsit, acum arată civilizat.

Go to page:  1 2 3 4 5

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Parcul de vehicule al operatorilor din București și Ilfov  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463874 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”