Topic: Hărți, semnalistică, afișaje și alte metode de informare a călătorilor
481 posts, 86966 views
📖 Pagination options
- gexge
-
Posted:
-
Re: Hărți, semnalistică, afișaje și alte metode de informare a călătorilor
gexge
Are cineva fotografii în care putem vedea cum arată sistemul furnizat în Praga?
Are cineva fotografii în care putem vedea cum arată sistemul furnizat în Praga?
- FabiM
-
Posted:
-
FabiM
Fix fix același troleibuz și fix aceeași situație am surprins acum două luni, am zis ca e vreo greșeală.
O fi tastat greșit soferul?
TrainWrecker wrote here:
Acum jumatate de ora l-am vazut pe 5368 cum pleca din capatul de la Valea Argesului (circula pe linia 69) cu afisajul setat pe linia 71 (Baicului - Vasile Parvan).
Fix fix același troleibuz și fix aceeași situație am surprins acum două luni, am zis ca e vreo greșeală.
O fi tastat greșit soferul?
- REDX
-
Posted:
-
REDX
Mai sunt unele troleibuze Irisbus repartizate pe linia 69, care au firma setată cu 71 (Baicului - Vasile Pârvan). Un exemplu pe care l-am întâlnit a fost la troleibuzul 5305, acum o lună.
Mai sunt unele troleibuze Irisbus repartizate pe linia 69, care au firma setată cu 71 (Baicului - Vasile Pârvan). Un exemplu pe care l-am întâlnit a fost la troleibuzul 5305, acum o lună.
-
- cris_m
-
Posted:
-
cris_m
Ieri am circulat cu 5432 repartizat pe linia 90. Anunturile vocale functionau foarte bine, insa mi-a atras atentia faptul ca la statia Traian am auzit anuntul Thoreb pentru Bucuresti, urmat de cel pentru Cluj-Napoca.
Ieri am circulat cu 5432 repartizat pe linia 90. Anunturile vocale functionau foarte bine, insa mi-a atras atentia faptul ca la statia Traian am auzit anuntul Thoreb pentru Bucuresti, urmat de cel pentru Cluj-Napoca.
-
- MateiTramspotter
-
Posted:
-
MateiTramspotter
Pentru stația Traian, noul anunț a fost utilizat cu AI-ul
Pentru stația Traian, noul anunț a fost utilizat cu AI-ul
-
- cris_m
-
Posted:
-
cris_m
Vorba unor clasici in viata, nu inteleg ce a vrut sa zica autorul.
Ce treaba are IA cu anunturile? Voci sintetice exista de mai bine de 20 de ani, cu mult inainte sa existe IA. Nu are niciun sens ceea ce spui. In cazul de fata este vorba doar de amestecarea fisierelor audio din orase distincte, ambele gestionate de compania Thoreb.
Vorba unor clasici in viata, nu inteleg ce a vrut sa zica autorul.
- mirceade
-
Posted:
-
mirceade
IA-ul există din anii '50, doar că-l confundați voi cu un papagal stohastic mai nou, așa e, n-are nicio legătură cu greșeala lor, colegu' făcea o glumă bănuiesc.
IA-ul există din anii '50, doar că-l confundați voi cu un papagal stohastic mai nou, așa e, n-are nicio legătură cu greșeala lor, colegu' făcea o glumă bănuiesc.
- REDX
-
Posted:
-
REDX
La Stația "Traian", pe autobuzele Otokar de pe linia 104 și autobuzele Otokar și ZTE ale liniei 311 se întâmplă la fel.
cris_m wrote here:
La Stația "Traian", pe autobuzele Otokar de pe linia 104 și autobuzele Otokar și ZTE ale liniei 311 se întâmplă la fel.
-
- Mihai Neagu
-
Posted:
-
Mihai Neagu
Are cineva o inregistrare cu acest anunt va rog?
Are cineva o inregistrare cu acest anunt va rog?
- Andrei Andraș
-
Posted:
-
Hărți, semnalistică, afișaje și alte metode de informare a călătorilor
Andrei Andraș
Anunțul de Cluj îl găsești aici la minutul 3:44.
Anunțul de Cluj îl găsești aici la minutul 3:44.
-
- Mihai Neagu
-
Posted:
-
Mihai Neagu
Multumesc enorm!
Multumesc enorm!
-
- ByOnu
-
Posted:
-
ByOnu
Un bug in aplicatie.
Un bug in aplicatie.
Screenshot_20260301_214631_Info TB.jpg (550.75 KB; downloaded 1088 times)
-
- STB6228
-
Posted:
-
STB6228
Am călătorit luni cu 4797, și am văzut că monitorul Thoreb din cabina șoferului mergea perfect (următoarea stație, harta traseului etc.), însă, afișajele exterioare erau defecte
. Din păcate nu am poze
. E pentru prima oară când văd așa ceva pe un autobuz Mercedes Citaro E4.
Am călătorit luni cu 4797, și am văzut că monitorul Thoreb din cabina șoferului mergea perfect (următoarea stație, harta traseului etc.), însă, afișajele exterioare erau defecte
-
- cris_m
-
Posted:
-
cris_m
Afisajele functioneaza cu intermitente, de aceea echipajul de soferi are hartia pregatita... In iarna, functionau fara probleme toate afisajele.
Afisajele functioneaza cu intermitente, de aceea echipajul de soferi are hartia pregatita... In iarna, functionau fara probleme toate afisajele.
20251228_185945.jpg (1.58 MB; downloaded 614 times)
📖 Pagination options
Home page
•
Parent forum:
Generalități despre transportul în comun din București și Ilfov
•
Choose destination