Zona metropolitană BucureștiParcul de vehicule al operatorilor din București și IlfovTramvaie STB

Topic: V3A-93M-EPC

397 posts, 203843 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 23 24 25 26 27 28 29

📖 Pagination options
Re: V3A-93M-EPC WT_fan06

Total de acord cu spusele colegului de mai sus. Genul acesta de căutat cu lupa greșelile fac rău demersurilor ca aceste vagoane să fie salvate, în opinia mea. Munca oamenilor trebuie recunoscută și încurajată. Pentru 014 este evident că s-a lucrat cu mult simț de răspundere și dedicare, în ciuda timeline-ului foarte scurt și a bugetului foarte restrâns. Nu fac statuie nimănui dar nu pot nici să fiu veșnic nemulțumit, pentru că nu mi se pare un mod productiv de a pune problema. Creditul trebuie acordat și recunoscut în mod obiectiv.

Am mai spus-o și la topicul Tatrelor, nu mi se pare corect ca aceste reabilitări să fie luate drept proiecte de restaurare în contextul în care atât de multe vehicule au necesitat reabilitarea, inspectarea tehnică și pregătirea pentru eveniment.

Timp de detalii va exista de acum încolo. Important acum este ca aceste vehicule să fie păstrate pentru muzeu. Fără primul pas care s-a făcut pentru SEM25 nu am fi avut despre ce vorbi!

Re: V3A-93M-EPC shoppy

Ca munca oamenilor sa fie recunoscuta si incurajata trebuie sa existe un dialog cu acesti oameni, acest dialog nu exista, nu stim cine sunt, nu le putem adresa direct o intrebare sau un sfat, nu stim cu ce autoritate sau sub ce sistem organizatoric fac aceste schimbari, aceste lipsuri sunt un mare minus pentru pasionatii care iubesc aceste vehicule si nu inteleg nimic din ce se intampla in STB din cauza secretomaniei.

Daca oamenii din STB care s-au apucat de acest demers asteapta ca lumea sa le faca statuie ca au facut ceva cand puteau foarte bine sa nu faca nimic atunci se amagesc, cel mai probabil criticile vor fi mult mai numeroase decat luadele, trebuie sa ai pielea foarte groasa si sa ai un sistem de moderatori care sa accepte criticile constructive si sa le rejecteze / baneze fara mila pe cele distructive, nu poti multumi sau convinge pe toata lumea, uite ce s-a intamplat la Roblox; bine, cand nu exista un dialog orice critica pare distructiva, trebuie sa vorbesti cu omul care te critica pentru a intelege ca el vrea doar sa te ajute, si asa revenim la deschiderea dialogului.

Re: V3A-93M-EPC romanianrailfan

ikarusbus wrote here:
Nenea_titi wrote here:
Știu, sunt cârcotaș, dar nu mă pot abtine:

- Semnalizatoarele erau lângă far pe exterior, iar farurile erau mai în interior.
- Între faruri erau niște striații.
- pun pariu că stopurile nu sunt modulare.
- Semnalele laterale alternante erau caracteristice tuturor V3A. Nu mai există? Sunt atâtea vagoane pe făraș.

Până acum 2 săptămâni, vagonul era la traseu.
Vor fi retușate în URAC în perioada următoare. Facem atâta vâlvă pentru 2 faruri, 3 semnale și 4 rame de far, de parcă uităm că până săptămâna trecută nici nu ne trecea prin cap că se vrea așa ceva.

Să vedem partea plină a paharului, în sfârșit avem FAPTE, după ani de zile în care nu aveam nici măcar INIȚIATIVĂ. De aplaudat că într-un timp atât de scurt au reușit să replicheze cât s-a putut de mult, starea originală a tramvaiului.

014 n-a mai circulat de la inceputul lui august.

• V2A
  • Posted:
  •  

Re: V3A-93M-EPC V2A

Făcând o sinteză a mesajelor de pe forum, situația actuală a tramvaielor V3A-93M EPC este următoarea:

- în circulație: 358

- defect: 359

- pentru muzeu: 014

- retrase definitiv, casare aprobată: 097, 180, 246, 267, 326

- casate: 133, 137, 293, 352.

Re: V3A-93M-EPC ByOnu

PaulIP wrote here:
...
014-03.png (1.71 MB; downloaded 8222 times)

246-03.png (1.49 MB; downloaded 8229 times)

...

Andrei Andraș wrote here:
133 pozat în mai 2002 la capătul de linie de la Gara Basarab pe linia 41.  :shock:
Foto: straszny (phototrans)
273872.jpg (204.39 KB; downloaded 6024 times)

Go to page:  1  ... 23 24 25 26 27 28 29

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Tramvaie STB  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463921 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”