Topic: V3A-2010-CA
1590 posts, 610223 views
📖 Pagination options
- REDX
-
Posted:
-
Re: V3A-2010-CA
REDX
Știu că acest mesaj este puțin off topic, dar, sunt curios unde sau pe ce vagon va ajunge vehicul set de afișaje Ameli ale vagonului 222.
Știu că acest mesaj este puțin off topic, dar, sunt curios unde sau pe ce vagon va ajunge vehicul set de afișaje Ameli ale vagonului 222.
-
- Alex130
-
Posted:
-
Alex130
Pe langa 222 si 111 care vor ajunge la Militari,vagonul 076 de la Depoul Bucurestii Noi este in acest moment la URAC pentru reparatii,asemeni lui 202 de la Colentina.
Pe langa 222 si 111 care vor ajunge la Militari,vagonul 076 de la Depoul Bucurestii Noi este in acest moment la URAC pentru reparatii,asemeni lui 202 de la Colentina.
-
- shoppy
-
Posted:
-
shoppy
Pentru ce atatea felicitari?, zici ca au construit un Siemens nu au reparat un V3A, pe langa ca a spus Ciucu ca le creste salariile ca a vazut el ca sunt mici cand in piata este surplus de mecanici ca serviceurile stau goale.
Pentru ce atatea felicitari?, zici ca au construit un Siemens nu au reparat un V3A, pe langa ca a spus Ciucu ca le creste salariile ca a vazut el ca sunt mici cand in piata este surplus de mecanici ca serviceurile stau goale.
- Nenea_titi
-
Posted:
-
Nenea_titi
@REDX
Sunt destule "doritoare " mai ales printre V3A 93 PPC. Mai sunt și de la 231 și 329 care sunt ❌️. Mă rog, 329, 231 a murit nu demult.
Revenind, 208, 282, 285 în ce stadiu sunt?
@REDX
Sunt destule "doritoare " mai ales printre V3A 93 PPC. Mai sunt și de la 231 și 329 care sunt ❌️. Mă rog, 329, 231 a murit nu demult.
Revenind, 208, 282, 285 în ce stadiu sunt?
- Stefan318
-
Posted:
-
Stefan318
Defapt, chiar au un microfon in cabina, fabricat de Bosch
tibi227 wrote here:
Ar fi interesanta ideea, daca aceste vagoane ar fi echipate si cu microfoane in postul de conducere.
Megafoanele sunt teoretic pentru anunturile vocale destinate persoanelor cu deficiente de vedere, redate la sosirea in statie: exemplu “Linia 10, in directia Bd. Banu Manta”. In practica, nici acestea si nici anunturile vocale interioare nu sunt functionale la tramvaiele modernizate de URAC.
Defapt, chiar au un microfon in cabina, fabricat de Bosch
-
- Just a User
-
Posted:
-
-
- Rathgeber2523
-
Posted:
-
Rathgeber2523
#222 in timpul livrarii catre Depoul Militari
#222 in timpul livrarii catre Depoul Militari
222 1.jpg (442.11 KB; downloaded 1913 times)
222 2.jpg (434.76 KB; downloaded 1913 times)
222 3.jpg (564.42 KB; downloaded 1913 times)
- Isaac
-
Posted:
-
Isaac
Aceste tramvaie iesite de la RK, mai au ca "upgrade" incarcare cu mufe tip USB si monitoare LCD de informare a calatorilor similare cu cele de pe Imperio, Solaris, Otokar si restul vehiculelor noi ? De aer conditionat imi e si frica sa mai intreb
Aceste tramvaie iesite de la RK, mai au ca "upgrade" incarcare cu mufe tip USB si monitoare LCD de informare a calatorilor similare cu cele de pe Imperio, Solaris, Otokar si restul vehiculelor noi ? De aer conditionat imi e si frica sa mai intreb
-
- Andi_C
-
Posted:
-
Andi_C
Da, prize USB, ecrane de informare, scaune noi, camere video. Aer condiționat încă nu, sperăm că vor fi montate.
Da, prize USB, ecrane de informare, scaune noi, camere video. Aer condiționat încă nu, sperăm că vor fi montate.
- TudorSt
-
Posted:
-
TudorSt
Aer conditionat nu cred ca vor pune vreodata pe CA-uri, pentru ca nu au loc fizic de invertoare. O idee ar fi sa monteze pe tronsonul C, dar stiu ca era o discutie acum cativa ani ca nu ar rezista acoperisul din cauza greutatii.
Aer conditionat nu cred ca vor pune vreodata pe CA-uri, pentru ca nu au loc fizic de invertoare. O idee ar fi sa monteze pe tronsonul C, dar stiu ca era o discutie acum cativa ani ca nu ar rezista acoperisul din cauza greutatii.
-
- punmeister
-
Posted:
-
punmeister
Cu toate astea SAERP a dezvoltat niste invertoare si surse statice foarte compacte, montate cam pe toate CAurile din ultimii 4 ani. Cred ca sunt cele mai compacte din industrie.
Cu toate astea SAERP a dezvoltat niste invertoare si surse statice foarte compacte, montate cam pe toate CAurile din ultimii 4 ani. Cred ca sunt cele mai compacte din industrie.
- Mr. Tramvai
-
Posted:
-
-
- shoppy
-
Posted:
-
shoppy
Daca nu s-a gandit din capul locului sa lasi loc pentru AC inseamna ca se poate sa nu gasesti loc liber pentru AC.
Daca nu s-a gandit din capul locului sa lasi loc pentru AC inseamna ca se poate sa nu gasesti loc liber pentru AC.
- Mr. Tramvai
-
Posted:
-
Mr. Tramvai
Se îndreaptă spre Depoul Militari. Poate ca a stat peste noapte în URAC.
Se îndreaptă spre Depoul Militari. Poate ca a stat peste noapte în URAC.
📖 Pagination options