Zona metropolitană BucureștiGeneralități despre transportul în comun din București și Ilfov

Topic: Jurnal de iarnă

509 posts, 180079 views

Go to page:  1  ... 31 32 33 34 35 36 37

📖 Pagination options
Re: Jurnal de iarnă ByOnu

Voiam sa ventilez si eu, dar s a spus tot ce se putea spune mai sus, mai ales pe partea de tramvaie.

Inteleg ca ninsoarea a fost ceva mai serioasa decat cele cu care ne-am obisnuit in ultimii ani, dar cel putin din perspectiva publicului pare ca organizarea a lasat de dorit.

S-au scos toate plugurile apte pe trasee? Exista pluguri defecte? Ar ajuta un inventar.

Nu pot decat sa sper si sa banuiesc, pe baza experientei din anii trecuti, ca au circulat toata noaptea plugurile. Insa este clar ca 1 plug per 10-15km de retea si o trecere la 2h nu fac fata. In cazurile acestea exceptionale, poate ar merge intercalate V3A pe durata noptii, intre trecerile plugurilor.

Re: Jurnal de iarnă shoppy

Lasati ca maine seara iara ninge, se intampla din nou.

Re: Jurnal de iarnă Aron

mie imi da senzatia ca ei se muleaza pe fatpul ca ziua bate soarele si sunt temperaturi pozitive, altfel nu imi explic delasarea asta. Dupa 24 de ore sa nu fie macar O statie curatata calumea ca sa se poata face imbarcare si debarcarea cat de cat normal. Sa nu mai zic ca sunt zone unde prima banda nu e absolut deloc curatata. Cel mai bun exemplu statia Orizont sens cartier: un munte de zapada e pe coltul intersectiei la inceput iar vehicuelel faceau statia pe banda 2 :popa:

Re: Jurnal de iarnă Tiberiu Shaolin

Daca iar se scot plugurile dupa iesirea primelor vagoane pe acces e clar, organizarea e la pamant.  :popa:

Re: Jurnal de iarnă cris_m

Noroc ca s-a incalzit vremea si continua sa se incalzeasca... zona Foisorul de Foc.
20260222_141447.jpg (1.62 MB; downloaded 631 times)
20260222_141451.jpg (1.58 MB; downloaded 631 times)

Go to page:  1  ... 31 32 33 34 35 36 37

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Generalități despre transportul în comun din București și Ilfov  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463879 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”