Topic: Accidente / incidente
5704 posts, 1885381 views
📖 Pagination options
-
- Gabi23
-
Posted:
-
Re: Accidente / incidente
Gabi23
În jurul orei 15:30, vagonul 117 (linia 10) s-a defectat în zona stației „Pridvorului”, fiind necesară defrânarea sa. Astfel au fost mai multe vagoane adunate.
În jurul orei 15:30, vagonul 117 (linia 10) s-a defectat în zona stației „Pridvorului”, fiind necesară defrânarea sa. Astfel au fost mai multe vagoane adunate.
-
- shoppy
-
Posted:
-
shoppy
Da, sa se coboare pantograful ca sa se faca economie tovarasi, ca se urca apoi pasagerii si gasesc cuptor vara si congelator iarna nu este treaba regiei, sa-si ia masina daca nu le convine.
Da, sa se coboare pantograful ca sa se faca economie tovarasi, ca se urca apoi pasagerii si gasesc cuptor vara si congelator iarna nu este treaba regiei, sa-si ia masina daca nu le convine.
- Nenea_titi
-
Posted:
-
Nenea_titi
În nicio țară din Europa asta în care am fost nu am văzut așa ceva, acolo unde e tramvai. Peste tot, la cap de linie, tramvaiul stă cuplat. Așa cum zice @shoppy , vara ai nevoie de aer condiționat, iarna de căldură. Și răcirea/încălzirea nu se fac imediat.
Când e defect, de înțeles, consumi aiurea. Sau nu merge deloc. Sau, un semn "tramvai defect".
Dar aia de mai sus, chiar nu am văzut prin niciun oraș cu tramvai din afară. Dar la ce substații or fii la noi, legate cu sârmă, nu e de mirare.
Tiberiu Shaolin wrote here:
Daca stam sa cititm manualul conducatorului de vechicul, la fiecare capat de linie unde vatmanul paraseste postul de conducere, vagonul trebuie asigurat cu mars pe 0 pantograf coborat. Astea sunt doar niste mici reguli pe care 99,9% din vatmani nu le respecta. Cu acest mesaj nu jicnesc vatmanii doar spun. Mai e o regula cand este o blocare si se aduna mai multe vagoane vatmanii au obligatia sa lase pantograful jos pentru a nu suprosolicita substatia.
În nicio țară din Europa asta în care am fost nu am văzut așa ceva, acolo unde e tramvai. Peste tot, la cap de linie, tramvaiul stă cuplat. Așa cum zice @shoppy , vara ai nevoie de aer condiționat, iarna de căldură. Și răcirea/încălzirea nu se fac imediat.
Când e defect, de înțeles, consumi aiurea. Sau nu merge deloc. Sau, un semn "tramvai defect".
Dar aia de mai sus, chiar nu am văzut prin niciun oraș cu tramvai din afară. Dar la ce substații or fii la noi, legate cu sârmă, nu e de mirare.
- Gabyyyyyy9001
-
Posted:
-
Gabyyyyyy9001
A deraiat un tramvai la Romprim, dacă aveți informații cu privire la ce vagon este vorba, vă rog frumos să le comunicați
A deraiat un tramvai la Romprim, dacă aveți informații cu privire la ce vagon este vorba, vă rog frumos să le comunicați
-
- cristi_158
-
Posted:
-
- Gabyyyyyy9001
-
Posted:
-
Gabyyyyyy9001
3852 este la Sudului si are persoane(update: 3852 este în Depoul Giurgiului, el e cel care a deraiat, dar apara ca având 42 de persoane)
3852 este la Sudului si are persoane(update: 3852 este în Depoul Giurgiului, el e cel care a deraiat, dar apara ca având 42 de persoane)
-
- Mihai Neagu
-
Posted:
-
Mihai Neagu
Cum adică apărea sa aibă 42 de persoane? Se gaseste informația pe open data de la TPBI?
Cum adică apărea sa aibă 42 de persoane? Se gaseste informația pe open data de la TPBI?
- Gabyyyyyy9001
-
Posted:
-
- nathalael
-
Posted:
-
nathalael
Mașina ajunsă pe linia de tramvai la coborârea de pe Grant spre Turda
Mașina ajunsă pe linia de tramvai la coborârea de pe Grant spre Turda
IMG_6358.jpeg (1.08 MB; downloaded 1750 times)
IMG_6359.jpeg (1.8 MB; downloaded 1750 times)
-
- V2A
-
Posted:
-
V2A
4387 va fi imobilizat o perioadă lungă, din cauza unui incendiu...
https://www.facebook.com/reel/1294537515852708
4387 va fi imobilizat o perioadă lungă, din cauza unui incendiu...
https://www.facebook.com/reel/1294537515852708
- STB4101
-
Posted:
-
STB4101
Mai mult decât să lipsească, ajunge în Giulești. Am auzit că a luat foc toată mașina.
Mai mult decât să lipsească, ajunge în Giulești. Am auzit că a luat foc toată mașina.
-
- ByOnu
-
Posted:
-
ByOnu
Au fost rezolvate statia de pe Str. Enescu, curbele, intersectiile si punctele nevralgice: https://forum.metrouusor.com/ViewTopic?p ... ByPostId
Totusi, situatii precum aceasta raman in continuare posibile, daca soferii nu vor parca aproape de bordura:
A durat prea mult implementarea acestor solutii simple.
Tiberiu Shaolin wrote here:
Acolo vad ca este la ordinea zilei blocare, cred ca cel mai bun lucru ar fi ca STB sa faca sesizari si la PMB pt. a monta stalpi, sau hasurarea asfaltului si cu amenzi foarte mari soferilor
Au fost rezolvate statia de pe Str. Enescu, curbele, intersectiile si punctele nevralgice: https://forum.metrouusor.com/ViewTopic?p ... ByPostId
Totusi, situatii precum aceasta raman in continuare posibile, daca soferii nu vor parca aproape de bordura:
ByOnu wrote here:
368 blocat de o masina parcata aseara.
1000022984.png (1.94 MB; downloaded 2729 times)
A durat prea mult implementarea acestor solutii simple.
- Andrei2.0
-
Posted:
-
- Gabyyyyyy9001
-
Posted:
-
Gabyyyyyy9001
Un BLF, nu îi știu nr, a deraiat în Banu Manta
Un BLF, nu îi știu nr, a deraiat în Banu Manta
IMG_6359.webp (32.71 KB; downloaded 999 times)
📖 Pagination options
Home page
•
Parent forum:
Generalități despre transportul în comun din București și Ilfov
•
Choose destination