Zona metropolitană BucureștiParcul de vehicule al operatorilor din București și IlfovTramvaie STB

Topic: Bucur LF-CA (#406 - #417)

1094 posts, 408238 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79

📖 Pagination options
Re: Bucur LF-CA (#406 - #417) REDX

Din câte știu, 417 a ajuns la URAC.

Re: Bucur LF-CA (#406 - #417) Gabyyyyyy9001

Din ce cauză? Are probleme iar?

Re: Bucur LF-CA (#406 - #417) Andrei2.0

411 a fost vopsit în schema de culoare a tramvaielor Astra Imperio.

https://vm.tiktok.com/ZNRyAY2AX/

Re: Bucur LF-CA (#406 - #417) Aron

O captură de ecran din linkul postat:

Să sperăm ca va ține climatizarea
IMG_0108.jpeg (257.69 KB; downloaded 1717 times)

Re: Bucur LF-CA (#406 - #417) Luca M.

Odata cu aparitia acestuia, 417 incepe sa arate mai bine….

Re: Bucur LF-CA (#406 - #417) Andrei2.0

Arata interesant :)

Re: Bucur LF-CA (#406 - #417) Isaac

Of... Au incercat si ei.

Re: Bucur LF-CA (#406 - #417) Gabyyyyyy9001

Arată mult mai bine ca 417

Re: Bucur LF-CA (#406 - #417) Isaac

Au mers in directia buna cu botul si cu dunga neagra de la ferestre.

Dupa parerea mea ce nu le-a iesit bine e imbinarea mastii frontale de lateralul tramvaiului. Mai e si fusta alba ce se termina intr-un mod ciudat, nu se leaga de partea frontala. Stiu ca ceva de genul asta are si Imperio doar ca acolo schema de vopsire urmareste directiile designului tramvaiului. Aici arata destul de ciudat. Totusi, este un pas in directia buna fata de 417.

Nu stiu de ce am impresia ca fiecare RK de Bucur LF va iesi usor diferit, cam la fel cum au iesit si Citelis verzi.

Problema cea mai mare este botul unde avem acel chenar negru. Farurile nu se vad absolut deloc, si e pacat, acum se vad doar becurile ca niste puncte. Arata ca un konstal.

Re: Bucur LF-CA (#406 - #417) vl273

Eu nu inteleg ce reprezinta acele dungi albe de pe geamuri  :lol:  :lol: cred ca ar fi stat mai bine fara ele, sa fie negru simplu sau gri ca la celelalte.
Fusta aceea alba, cum a spus si Isaac, se termina foarte brusc si nu are vreo logica la baza, macar de ar fi imbinat-o cu acel chenar alb de sub geamul cabinei vatmanului.
Iar botul negru e fix bomboana de la coliva :roll: Nu stiu cine sunt oamenii care se ocupa de partea de design, dar clar nu sunt foarte inspirati la aceste alegeri..417 arata mult mai bine in opinia mea, chiar daca este ceva mai simplu ca aspect.

Re: Bucur LF-CA (#406 - #417) punmeister

Eu-s curios ca unitati de HVAC le-au pus astia. Zici ca sunt cele de pe Coradia Stream.

Re: Bucur LF-CA (#406 - #417) REDX

Luca M. wrote here:
Odata cu aparitia acestuia, 417 incepe sa arate mai bine….

Totuși, sunt două scheme diferite de vopsire. 417 are schema verde similară cu cea de pe autobuzele hybrid, iar 411 are noua schemă STB, găsită pe tramvaiele Imperio, troleibuzele Solaris, autobuzele ZTE, troleibuzele Irisbus cu RK și autobuzele Citaro Euro 3 utilitare. Ce mă surprinde e că 411 este deja gata, după 3 luni și puțin de când a ajuns la RK. Cred că este cel mai rapid RK făcut vreodată de URAC.

La URAC trebuie adusi niste designeri, sau macar sa copieze designul initial de Bucur LF si sa schimbe culorile intre ele! Mesterii STB nu au viziune… deloc… De atata timp tot fac Citelisuri cu un DREPTUNGHI urias negru in bot si considera ca arata bine! Acum au luat la rand tramvaiele Bucur LF. Daca din lateral arata bine, din fata nu are nicio logica botul negru. Nu poti da copy paste direct la o schema de pe un tramvai ca Imperio pe ceva de genul. Doamne Ajuta poate pana se gandesc sa-l scoata la strada le vine mintea la cap si vopsesc si ei zona cu farurile in verde!

Mai bine copiau direct ce facusera pe 417. Doar in pozele initiale arăta 417 rau, din cauza ca erau de calitate proasta, facute de departe. 417 Este cel mai curat design din tot Bucurestiul. Simplul a combatut de multe ori designuri cu sute de dungi in toate directiile. Ne putem uita la Berlin care are toate mijloacele de transport de-o singura culoare.

Go to page:  1  ... 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Tramvaie STB  • 
Choose destination

Since our 2703 forum members have written 463829 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”