De toate pentru toțiComunitatea Metrou Ușor

Topic: Să mai şi râdem...

1747 posts, 525942 views

Go to page:  1  ... 119 120 121 122 123 124 125

📖 Pagination options

Re: Să mai şi râdem... shoppy

Solutia la parcarile ilegale

Macar pe asta inca nu am patit-o

Re: Să mai şi râdem... Pavlov195

Am pățit-o eu!
Nu cu porci și tramvaie, ci cu un autobuz de pe linia 114 din Sibiu și o turmă de oi aproape de capătul de linie de la Marquardt, la finele anului 2022.  :lol:

Re: Să mai şi râdem... ByOnu

...
PeaceandQuietphotographicstill11.webp (233.81 KB; downloaded 1085 times)

Re: Să mai şi râdem... Chev Celios

Pipera zona Scolii Americane in 2023

Poor beings :(

Din seria "e o conspiratie ca sa ne tina in casa sa ne ia oxigenul din creier si sa ne controleze", ultima conspiratie este ca sa ne tina in casa nu a nins natural ci s-a adus zapada ne-naturala cu dronele, drept dovada ca zapada are gust si miros chimic.

Unde se zice asta?

-----------

Pe asa ninsoare frumoasa, m-am dat si eu dupa mai multi ani cu sacul pe derdelusurile din Tineretului, ca-n copilarie. Imi zice un baietel: "Nu va dati pe asta, ca jos e o groapa iar un baiat si-a rupt piciorul mai devreme" - zic merci si ma repozitionez. Dupa care baiatul se baga cu capul inainte in sac si se aruca pe partie. Myeah, safety first ..I guess?

S-a tot dat asa cu capul inainte in sac, in orb, pana ce a intrat in cineva. Auch.

Sunt filmulete pe tiktok.

Re: Să mai şi râdem... Luca M.

Vine imediat N119.
IMG_1978.jpeg (311.3 KB; downloaded 773 times)

Re: Să mai şi râdem... Misiekwas

Din seria "in fiecare român este ascuns un inginer și expert in transporturi" (este vorba de tramvai pe Piata Unirii)
Screenshot_20260402-230214.png (115.14 KB; downloaded 455 times)

Re: Să mai şi râdem... Luca M.

WC-ul de la metrou Straulesti e defect, Metrorex afisa textul scris cu carioca: “Defect, ne cerem scuze pentru deranj”. O persoana adauga la un moment un mesaj, ca indemn: “Reparati-l dracu odata”. Metrorex a schimbat apoi foaia si a scris simplu  “Defect”, semn ca s-au suparat de injuratura primita! 😆

Go to page:  1  ... 119 120 121 122 123 124 125

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Comunitatea Metrou Ușor  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463848 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”