Topic: Metroul (Underground) - generalități
76 posts, 17321 views
📖 Pagination options
-
- WT_fan06
-
Posted:
-
Re: Metroul (Underground) - generalități
WT_fan06
Da dar întâlnirea are loc în aceeași stație, nu în stații diferite și nu există nicio înfundătură în ER (cum avem noi D2).
Istoric vorbind, Circle Line era inițial "cerc", apoi a fost făcută "tigaie" (pentru că nu era eficient formatul inițial, dacă nu mă înșel).
Da dar întâlnirea are loc în aceeași stație, nu în stații diferite și nu există nicio înfundătură în ER (cum avem noi D2).
Istoric vorbind, Circle Line era inițial "cerc", apoi a fost făcută "tigaie" (pentru că nu era eficient formatul inițial, dacă nu mă înșel).
-
- Mihai Neagu
-
Posted:
-
Mihai Neagu
Adica formatul initial era cel ca al Glasgow Subway cu inner si outer circle?
Adica formatul initial era cel ca al Glasgow Subway cu inner si outer circle?
-
- punmeister
-
Posted:
-
punmeister
Exact, de asta au ales in 2009 sa-l duca catre Hammersmith in nord si sa faca acest traseu Hammersmith - Edgware Road via centru (King's Cross, Liverpool Street, Mansion House etc..).
Asta e ok, la urmatoarea tura in Londra peste 2 saptamani o sa explorez si cum e situatia la Edgware Road in functie de ce timp am. Eu acum m-am luat doar dupa harta si vazand cum e Circle line (din perspectiva jumatatii sudice pe care am folosit-o eu), m-am gandit ca este M1-ul lor.
WT_fan06 wrote here:
Exact, de asta au ales in 2009 sa-l duca catre Hammersmith in nord si sa faca acest traseu Hammersmith - Edgware Road via centru (King's Cross, Liverpool Street, Mansion House etc..).
Asta e ok, la urmatoarea tura in Londra peste 2 saptamani o sa explorez si cum e situatia la Edgware Road in functie de ce timp am. Eu acum m-am luat doar dupa harta si vazand cum e Circle line (din perspectiva jumatatii sudice pe care am folosit-o eu), m-am gandit ca este M1-ul lor.
-
- Adrian.B
-
Posted:
-
Adrian.B
Asta da! Judecând după hartă am putea spune ca Circle și Hammersmith sunt M1 și M3 ale Londrei.
Asta da! Judecând după hartă am putea spune ca Circle și Hammersmith sunt M1 și M3 ale Londrei.
-
- punmeister
-
Posted:
-
punmeister
Cateva poze de pe Circle.
Cateva poze de pe Circle.
20250816_190610.jpg (1.74 MB; downloaded 483 times)
20250816_184556.jpg (1.72 MB; downloaded 483 times)
20250816_184108.jpg (1.94 MB; downloaded 483 times)
20250816_184358.jpg (1.75 MB; downloaded 483 times)
20250816_184350.jpg (1.96 MB; downloaded 483 times)
20250816_191241.jpg (1.98 MB; downloaded 483 times)
-
- Adrian.B
-
Posted:
-
Re: Metroul (Underground)
Adrian.B
Se pare ca 25384 este abandonat. Nu se cunoaște locația.
https://vm.tiktok.com/ZNRU7Uvsd/
Adrian.B wrote here:
Pentru ca Metropolitan a avut nevoie de un tren in plus dupa trecerea la CBTC (cea de care ai spus in mesajul de sus). Drept urmare, vagonul S7+1 este transferat permanent.
Vagoanele M2D 25382, 25384 si 25386 au fost construite extra pentru flexibilitate. 84 a ramas in Derby prin 2019 iar de 82 nu am nicio idee pe unde e in acest moment.
Se pare ca 25384 este abandonat. Nu se cunoaște locația.
Screenshot_20260208_190614_TikTok.jpg (206.51 KB; downloaded 290 times)
https://vm.tiktok.com/ZNRU7Uvsd/
📖 Pagination options