Zona metropolitană BucureștiParcul de vehicule al operatorilor din București și IlfovTroleibuze STB

Topic: Repartizarea troleibuzelor

559 posts, 190366 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 33 34 35 36 37 38 39 40

📖 Pagination options
Re: Repartizarea troleibuzelor Daniel72

Când se licitează pentru cumpărarea de autobuze, troleibuze, tramvaie cred că ar trebui să se țină cont și de astfel de incidente, defecte tehnice și să se cumpere cu 10-20% mai mult decât numărul necesar!

Re: Repartizarea troleibuzelor Gabi23

Este pertinentă sugestia, se va ține cont oricum la viitoarele proiecte de achiziție de vehicule. În proiectul inițial care oricum era construit defectuos, s-a mai discutat, au fost prevăzute câte un vehicul rezervă la Berceni, Vatra Luminoasă și Bucureștii Noi, precum și două vehicule la Bujoreni. În ansamblu, au suferit modificări constrânși de situații, troleibuze Solaris surplus (rezervă) în acest moment, față de numărul de vehicule planificat pentru liniile care utilizează autonomia, fiind la Bujoreni și Vatra Luminoasă.
În principiu la intrarea în exploatare a troleibuzelor Yutong, în principal pe linia 86, vor fi anumite modificări în structura parcurilor circulante la cele 4 depouri.

Re: Repartizarea troleibuzelor MIHAI_TB_10

Deci troleibuzele de Bujoreni din 97 circulă că împrumut pentru Depoul Berceni, dar cum a ajuns acest depou să aivă 4 Solaris-uri tamponate?

Re: Repartizarea troleibuzelor Tiberiu Shaolin

Ca au avut accident, din aceasta situatie au ajuns tamponate... Un raspuns mai ok nu cred ca puteai primi, la aceasta intrebare. Accidentul este un lucru imprevizibil.

Re: Repartizarea troleibuzelor alex 19

Zilele acestea pe linia 62 in cursul saptamanii au fost repartizate si troleibuze Solaris. Azi erau cel putin 5483 si 5488.

Se utilizează eficient că sunt rezerve disponibile în parc. Sunt și foarte multe troleibuze Irisbus picate electronic după zăpezile de luna aceasta, din păcate.

Re: Repartizarea troleibuzelor petro burgener

Azi, 5495 repartizat pe 86. Se pare că sunt probleme și la Bucureștii Noi, nu numai la Vatra  și  Bujoreni.

Astăzi 5497, împrumutat de la Berceni pentru Vatra Luminoasă.
5497 - 86 - 03.03.2026.jpg (586.31 KB; downloaded 1889 times)

Re: Repartizarea troleibuzelor ericbrudii

5492 este repartizat în premieră pe linia 79.

Re: Repartizarea troleibuzelor ANDREI_TB_CFR_413

Solaris-urile pe 79 nu mai reprezintă o „premieră”. Acestea au devenit o apariție deja obișnuită. 5492 a ajuns pe 79 deoarece acesta este împrumutat de cei de la depoul Vatra Luminoasă.

Re: Repartizarea troleibuzelor linia 69

Am observat ca incepand din data de 21 martie, oadat cu noile modificari ale liniilor de troleibuz, linia 62 are troleibuze si de la depoul Vatra Luminoasa, spre exemplu astazi dupa amiaza au fost 4 ture de la acest depou.
Oare nu era cazul/momentul sa fie repartizate liniei 79 pentru a elimina autobuzele din aceasta?
Pe de alta parte stau si ma gandesc daca linia 79 nu cumva trebuie reconfigurata sau chiar desfiintata in conditiile actuale in care sambata, duminica si in zilele de sarbatori legale nu circula iar in timpul saptamanii are un interval descurajator.

Re: Repartizarea troleibuzelor Mihai Neagu

Nu am mai vazut autobuze pe 79. Chiar azi ma uitam pe aplicatia Info TB si era full troleibuze.

Re: Repartizarea troleibuzelor linia 69

Tot pe aplicatie am vazut asta seara doua iar ieri seara unul.

Re: Repartizarea troleibuzelor petro burgener

Pe linia 79 au fost, începând cu septembrie 2024, autobuze tot timpul, și  încă  sunt si au fost și azi două.
Cum zice si colegul @linia 69, avem ture de la Vatra pe 62, avem 33 ture pe 69 iar pe 79 încă avem autobuze! Nu înțeleg această repartizare pe 69, in multe momente au fost câte 2 și chiar 3 in format  "trenuleț", le-am văzut pe traseu  cât si pe infostb.  Probabil că vor fi unele modificări când vor intra pe traseu Yutongurile.
Eu vedeam altfel modificările începând cu 21 martie:
- linia 90 cu Irisbusuri până la Medicină,  unde intorcea 70;

-linia 201 reînființata cu autobuze ZTE dar nu până la Rosetti ci până la Piața Romană;

- cele 9 Solarisuri de pe 90, plus încă 3 din 79 și 86 , deci 12 ture pe 85 si nu era nevoie de 685;

- 79 și 86 completare cu Irisbusuri ;

- linia 69 cu 25-26 ture, traseu care poate rămâne în forma actuala definitiv.
Cele 17 Solarisuri de la Vatra acopereau traseele:
- 85, 12 ture;
- 61, 4 ture;
- 1 rezervă.

Și eu sunt de părere că având 33 ture pe 69, linia 79 trebuia suspendata.

Go to page:  1  ... 33 34 35 36 37 38 39 40

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Troleibuze STB  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463854 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”