Zona metropolitană BucureștiParcul de vehicule al operatorilor din București și IlfovTroleibuze STB

Topic: Repartizarea troleibuzelor

559 posts, 190766 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 32 33 34 35 36 37 38 39 40

📖 Pagination options
Re: Repartizarea troleibuzelor WT_fan06

Dacă STB ar investi în macazuri noi, de viteză și în automatizare, atunci ar scădea șansele ca șoferii să mai meargă aiurea pe autonomie și totodată ar scădea șansele ca STB să mai tolereze astfel de abateri.

Cum rețeaua este de pe vremea lui Pazvante, cu investiții aproape 0 (au schimbat niște încrucișări tw-tb acum niște ani, că acolo nu îți trebuie automatizare), la care se intervine doar când se strică, cred și eu că STB nu va căuta să-i penalizeze pe cei care folosesc necorespunzător vehiculele noi.

Re: Repartizarea troleibuzelor FabiM

Parțial de acord.

Mi se pare ca abordarea “aia e, daca nu se face, nu stau sa merg conectat la rețea” e puțin greșită.
Pe același principiu ar trebui și vatmanii sa treacă în viteză peste încrucișarea de la Liberty pentru ca STB nu oferă condițiile necesare pentru o exploatare corectă.

Soluția ideală este tocmai presarea autorităților (parcă aveau un sindicat, așa căpușat cum e) și prin sesizarea superiorilor precum TPBI sau PMB. Anunțarea în presa și nu numai.

Este nevoie de comunicare pentru ca doar prin presiune se rezolvă, ori exploatarea incorectă a troleibuzelor in semn de “protest” nu e o soluție.

Re: Repartizarea troleibuzelor shoppy

Asta este ca aia cu "intai sa se rezolve toate problemele si deabia dupaia dati amenzi", daca nu o sa mai fie macazele atunci o sa fie altceva, gropi, aglomeratie, masini parcate, soferi indisciplinati, cat timp este liber la incalcat regulementul daca exista o justificare, justificarea se va gasi intotdeauna.

Re: Repartizarea troleibuzelor Victor C

Totuși pe linia N115 de ce nu introduc solaris urile, pe N117(97) înteleg de ce nu le ar introduce pentru ca au numai 13 solaris uri la BN, si toate pleacă fix de dimineata, la VL sa zic ca e la fel cu linia N108(66), dar cei de la Bujoreni cu 42 de solaris uri, eu zic ca n ar avea nicio problemă daca ar prelua și linia N115, de asemenea la întoarcere poate face conectarea în fața operei nationale, si sa foloseasca o bucată de rețea care in prezent nu este folosită pe nicio rută, adică bucla care face stanga pe Pod Cotroceni dinspre Centru.

Re: Repartizarea troleibuzelor WT_fan06

@FabiM & @shoppy, abordarea mea nu este de a scuza indisciplina ci de a admite că există o problemă mai mare și că vina nu este doar a șoferilor.

Să numărăm contabilicește câte stații face fiecare pe autonomie pe sub rețea nu va soluționa problema fundamentală și anume că rețeaua se prezintă în ultimul hal, automatizarea este într-un constant regres (ce a fost macaz K+M nu a rezistat și a fost înlocuit), iar troleibuzul este mai lent decât autobuzul din cauza rețelei. Nu din cauză că troleibuzul este învechit, ci din cauza lipsei de performanță. Investițiile nu sunt folosite la potențialul maxim din cauza lipsei de performanță în primul rând.

Noi ca și pasionați care înțeleg mai bine transportul public ar trebui să scriem petiții și plângeri că avem troleibuze noi care merg pe macazuri de 5km/h cu speranța că nu sar captatorii și nu există nicio vorbă despre modernizarea rețelei la fel cum se va întâmpla în final cu rețeaua de tramvai, în loc să numărăm câte stații se fac pe autonomie fără motiv.

Sigur, indisciplina joacă un rol și nu este numai de partea șoferilor, dacă operatorul de transport nu tratează în mod serios plângerile despre faptul că angajații nu respectă instructajul / dispozițiile.

Re: Repartizarea troleibuzelor shoppy

Societatile de transport din tarile civilizate nu sunt performante pentru ca trimit pasionatii priceputi sesizari ca sunt macazele proaste si strazile cu gropi ci pentru ca isi doresc sa fie performante, la noi STB nu isi doreste sa fie performanta ci sa fie robinet de sifonat bani publici si culcus caldut niste politruci(si apoi pestele de la cap se-mpute).

Astazi cred ca este prima zi cand vad doua solaris uri pe 79, 5440 si 5442

Re: Repartizarea troleibuzelor petro burgener

In seara asta, 5428 pe linia 97!

Re: Repartizarea troleibuzelor MIHAI_TB_10

Cum a ajuns un Solaris de Bujoreni în 97?

Re: Repartizarea troleibuzelor REDX

Și o poză strict informativă cu el, din stația Gara de Nord. De asemenea, șoferul a încercat de două ori să conecteze captatorii la rețea din cabină, însă fără succes. A treia oară, s-a dat jos și s-a dus să pună captatorii manual pe rețea.
IMG_20260206_134812 (1).jpg (1.65 MB; downloaded 1051 times)

nu cred ca este imprumutat, ieri a fost 5482

Re: Repartizarea troleibuzelor petro burgener

Este împrumutat un troleibuz dar nu același troleibuz zilnic.

Re: Repartizarea troleibuzelor Daniel72

Depoul Berceni are 4 tb.tamponate 5464,5465,5471,5477 și din această cauză se scoate turul 18/97 din depoul Bujoreni cu șofer de Berceni.

Go to page:  1  ... 32 33 34 35 36 37 38 39 40

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Troleibuze STB  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463989 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”